Набор 93-и вече изкласи- 2

• 53 040
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ходят ли децата ви на олимпиади? Повечето, като гледам, са съсредоточили усилията си към български и математика, а моят се е засилил да ходи на 13.01. на физика. Като го гледам, не се е хванал сериозно да се подготвя, но иска да кандидатства с този предмет, което на мен ми се струва, че не е най-добрият избор, като се има предвид бъдещата реализация на подобна специалност особено в България.

# 136
  • София
Гледам, че пробните матури вече започват в София. Ето какво намерих:

С цел да подпомогне успешното представяне на учениците от 7. и 12. клас на външното оценяване Тестов център „Бултест Стандарт“ организира следните пробни изпити:
 •        на 29 януари 2012 г. (неделя):
         - пробна матура по БЕЛ от 14.00 ч. -  Такса: 15 лв.

•        на 5 февруари 2012 г. (неделя):
         - пробна матура по английски език от 14.00 ч. - Такса: 20 лв.
 Пробните изпити се провеждат в сградата на НФСГ (ул. „Розова долина“ № 1).

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 01:39 от july1993

# 137
Дъщеря ми беше на олимпиади по английски и по немски. По английски есето било по Стайнбек, а тя хич не го обича този автор. А по немски имаше предположения, че не са им дали част от текста за четене с разбиране, защото имало няколко въпроса, на които изобщо нямало отговор в текста.

# 138
Моята дъщеря също ходи на олимпиада по английски.И за жалост не и допаднала темата на есето  Wink.Обясни ми,че няма смисъл да се хаби за нещо,което и е далече от сърцето.Приемам решението и въпреки,че не съм на това мнение.
А смятам,че на колкото повече пробни изпити и олимпиади ходят,толкова по-спокойно ще им е на същинските изпити.
Радва ме и това,че расте камарата с решени тестове,отмятат се препрочитани произведения...
За бала имаме една рокля,два чифта обувки,платен  е албума и филма,и капариран куверта...
И с гордост и не малко мъка мога да кажа,че голямата част от парите са изработени от дъщеря ми.Горчи ми,защото имах нагласата,че това е задължение на нас,родителите...

# 139
  • София
Гледам, че пробните матури вече започват в София. Ето какво намерих:
С цел да подпомогне успешното представяне на учениците от 7. и 12. клас на външното оценяване Тестов център „Бултест Стандарт“ организира следните пробни изпити:
 •        на 29 януари 2012 г. (неделя):
         - пробна матура по БЕЛ от 14.00 ч. -  Такса: 15 лв.
 •        Пробните изпити се провеждат в сградата на НФСГ (ул. „Розова долина“ № 1).

july1993, благодаря,  Peace
Интересува ме и пробна матура по НЕ, ако разберете нещо по въпроса, моля споделете!

А сега отварям книгата с похвалите за тази година, за да се похваля с моя син, който се сдоби с първото С1 от устния изпит на ДСД маратона!
Много се радваме, тъй като от тяхното училище малцина са с С1, а и има двама скъсани.

Дано така да повлечем крак за хубавите новини в темата ни и занапред Peace

# 140
Моята дъщеря също ходи на олимпиада по английски.И за жалост не и допаднала темата на есето  Wink.Обясни ми,че няма смисъл да се хаби за нещо,което и е далече от сърцето.Приемам решението и въпреки,че не съм на това мнение.
А смятам,че на колкото повече пробни изпити и олимпиади ходят,толкова по-спокойно ще им е на същинските изпити.
Радва ме и това,че расте камарата с решени тестове,отмятат се препрочитани произведения...
За бала имаме една рокля,два чифта обувки,платен  е албума и филма,и капариран куверта...
И с гордост и не малко мъка мога да кажа,че голямата част от парите са изработени от дъщеря ми.Горчи ми,защото имах нагласата,че това е задължение на нас,родителите...

Мила, знам как се чувстваш. Hug Нагласата на всеки родител е, че е длъжен да осигури на детето си всичко, от което се нуждае, без значение каква е сумата и му горчи от това, че не е успял. Но пък от дъщеря ти ще стане един разумен и стойностен човек. Можеш да бъдеш сигурна. Peace

# 141
  • София
Ледена Соната , браво на момчето ти !
Аз да ви питам относно бала - ако сте в ресторант ще има ли  основно и салата за всеки гост или ще бъдат плата и мезета? Чудя се , защото като е някакво следобедно време вече ще са обядвали хората и събирам мнения .

# 142
  • София
Ледена Соната , браво на момчето ти !
Аз да ви питам относно бала - ако сте в ресторант ще има ли  основно и салата за всеки гост или ще бъдат плата и мезета? Чудя се , защото като е някакво следобедно време вече ще са обядвали хората и събирам мнения .

Аз също се чудех, но реших, че платата и мезетата са по-удачният вариант. Хората по такова следобедно време наблягат на пийване и мезета, а не на някакво обилно ядене.

# 143
Вчера се записах на олимпиада по български, но не разбрах точно кога ще се провежда. Mr. Green
Пробните матури в училището ми ще бъдат началото на февруари. Искам да видя резултата по - бързо, защото това ще ми бъде ориентир за официалните матури, а и ще разбера къде имам пропуски, къде нямам.

# 144
Юле, а правите ли матури от минали години като контролни? На нас вече за втори път ни натресоха такава изненада Laughing
Изкарах 5.96 и 5.97. Хубаво, ама хайде и на реалната да е така...
Иначе другата седмица ще идвам до Сф да си подавам документите за ЕлЕПИ в УНСС ии после... изпит. Стомахът ми е на топка.

# 145
Правили сме, но преди. Класната, която е преподавател по литература, даваше миналите години, но сега като че ли гледа сама да си измисля/взима по - трудни задачи от тези на матурата(което за мен е много по - добре). Peace
Последното ни класно беше не тест, а интерпретативно съчинение/есе , но темите бяха изключително гадни(поне за мен) - в/у изтеглена творба на Далчев и Смирненски. Аз писах в/у "Болница" и изкарах доста добра оценка, предвид това, че Далчев не ми е любимец и си мислех, че нищо не знам. Rolling Eyes

# 146
Току-що разбрах, че дъщеря ми се е класирала на втори кръг и на двете олимпиади - по английски и по немски. Както и че вторите кръгове ще са в един и същи ден! Е, никога няма да разбера не си ли размърдват малко вторите етажи, като ги решават тия работи. Този път ще взема да вдигна един скандал, честно!
Дано все пак на някого мине през акъла, че ще има деца, на които ще се дублират олимпиадите /поне в езиковата няма да са едно и две/ и да ги насрочат едната за сутринта, другата за следобед.

# 147
На вас пак хубави автори са ви се паднали... Моята беше на "Септември". Laughing

# 148
  • WonderLand
Току-що разбрах, че дъщеря ми се е класирала на втори кръг и на двете олимпиади - по английски и по немски. Както и че вторите кръгове ще са в един и същи ден! Е, никога няма да разбера не си ли размърдват малко вторите етажи, като ги решават тия работи. Този път ще взема да вдигна един скандал, честно!
Дано все пак на някого мине през акъла, че ще има деца, на които ще се дублират олимпиадите /поне в езиковата няма да са едно и две/ и да ги насрочат едната за сутринта, другата за следобед.

При нас се получаваше така с олимпиадата по БЕЛ и АЕ - бяха в един ден, но едната беше сутринта, а другата следобед.

Аз да си изплача мъката... тъй като съм болна още от преди ваканцията не съм стъпвала в училище последната седмица и тази седмица също. Вчера,прибирайки се от урок, срещнах класната, която ми се навика насред центъра на града, пред всички наоколо, защо не съм на училище и какво като съм болна, това не значи, че мога да отсъствам от училище, тя била болна от 20 години #Crazy
Много неприятно ми стана, защото нито съм проблемен човек, нито съм била някога, нито отсъствам редовно.... при най-малката мъгла гърлото ме съдира и се влошавам моментално, затова не съм ходила...
Много грозно ми стана и от отношението ѝ към мен - да се държи с мен като с животно - еми сори ама не съм!!!  smile3515
На всичко отгоре разбрах, че звъняла на майка, която е в Австрия с разни истории, колко груба и арогантна съм била, как АЗ съм ѝ викала  #Shocked и не съм стъпвала в училище от началото на ноември Shocked

Как се справяте с такива учители, ако имате такива де? Моите родители с в чужбина в момента и не могат да ми помогнат особено... подозирам, че е разбрала, че ходя на уроци по Л-ра и затова ме е взела на мушка, но чак пък такова отношение... как да го търпя!!! НИКОГА преди не съм имала проблеми с нея...

Аз още не съм правила класната по БЕЛ, но да се надявам, че въпросната госпожа (която ми преподава по БЕЛ) няма да ми даде кофти тема...
Охх извинявам се за оффтопика, ама ми олекна...  bouquet

# 149
SilverDream, не се ядосвай!  Hug  bouquet Излишни нерви са, а и същевременно няма да постигнеш нищо с тях.

На вас пак хубави автори са ви се паднали... Моята беше на "Септември". Laughing
Бих предпочела "Септември" пред "Болница"/"Юноша". Идеална тема за съчинение е - има много неща да се пишат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт