Набор 93-и вече изкласи- 2

• 53 082
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Oтносно сутиена "бриджитка". И аз си търся такъв, но не намирам хубав. Можете ли да ми помогнете с марка?

# 526
Oтносно сутиена "бриджитка". И аз си търся такъв, но не намирам хубав. Можете ли да ми помогнете с марка?
Ще попитам една съученичка, която мисля, че ще е с такъв тип сутиен. Дано не греша. Wink

И аз вече съм готова с всичко за бала и изпращането. Останаха ми само бижутата, но те са лесни - аз искам само пръстен и обеци.

# 527
  • В голямото море...Живот

Лиска са много добри!

# 528

Triumph?

# 529
Благодаря Simple Smile В Ямбол наскоро отвориха Ню Силует (извинявам се за начина на изписване). Качеството им как е?

# 530
  • София
Благодаря Simple Smile В Ямбол наскоро отвориха Ню Силует (извинявам се за начина на изписване). Качеството им как е?
Не съм очарована от качеството и кройките им.

# 531
Аз вече си намерих сутиен бриджитка с триста зора ,го намерих и много обиколки по магазините

# 532
Аз вече си намерих сутиен бриджитка с триста зора ,го намерих и много обиколки по магазините
Женя,казвай бързо откъде го намери  Hug!
Както  съм се тръшнала с грип,мечтата ми е да се  провлача по магазините...

# 533
Едва ли ще ви помогна,освен ако във вашият град няма магазин Мис Бикини,от този магазин си го купих,но не съм от София.

# 534
имаме 4,75 на изпита по история в СУ , недостатъчни за правото , но има втори тур

# 535
Ще стискаме палци Simple Smile Аз изкарах 5.60 по БЕЛ Simple Smile

# 536
Какви оценки горе-долу се очаква да са достатъчни за право? Питам просто от любопитство. Дъщеря ми ми каза за нейни съученици с 5,50 - 5,60 по история. Не знам обаче за кой университет става дума, защото май някои бяха ходили в УНСС, други в СУ, имаше и в Търново. Вече обърках къде кой изпит бяха държали.

# 537
за СУ трябват по 5,50 и по бел и по история

# 538
днес прочетохте ли какво каза министъра за матурата и новите задачи, още преди два месеца ви писах, обаче ме контрирахте, че всичко са ви казали в училище, нищо подобно, ние го знаехме от частния си учител и ще бъде голям сюрприз на самата матура, защото нито знаят какво се иска да направят, нито са го учили, затова не бързайте веднага да отхвърляте някои мнения набързо, с най-добри пожелания

# 539
Ееее, новият сутиен бриджитка се радва на повече внимание от новия формат на матурата по БЕЛ, но пък може би всички също са посещавали частни уроци и за тях новостите не са праблем, защото си решават такива тестове и няма да срещнат затруднение, не прави изводи само по твоя кръг познати. Laughing
Сега по-сериозно по въпроса. По мои наблюдения от учениците ми тази година масовото спадане заради новия формат е около 3-4 десети, но това значи, че и останалите ще паднат по толкова, тъй че няма да се отрази съществено на кандидатстващите тук. За тези, дето гонят високи оценки заради чужди уни....може би са предвидили това с учителите си и са се подготвили адекватно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт