второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 570
Аз имах друг вид работа, с професионалист терапевт  Wink   Grinning

Joy Joy Joy БНД е дипломиран психолог.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Това вече е върха! Те явно толкова се концентрират да разгадават хората, че тотално забравят за себе си и реалното приложение на науката  Joy Joy

Аз съм изяла "в предвид"  Blush  Да се чете: "Аз имах в предвид..."

# 571
  • На черешата
 Смейте се, смейте се, ама никак не е лесно. Наистина е завършен манипулатор, сега така работи децата.   Confused

# 572
Ми изучил се е човекът , знае как ! Sunglasses

# 573
  • На черешата
Ми изучил се е човекът , знае как ! Sunglasses

Тъжно, на факт...

# 574
Наистина е завършен манипулатор,

Мойто БНД е същия манипулатор, но без тапия  Grinning

# 575
Повечето БНД-та са Майсториманипулатори. Имам чувството, че се раждат научени. Обаче - до момента в който им изнася, престане ли да им пука всичко отива в графа "бившо - ненужно".

# 576
  • Не от София.
Алооооуууу,стринки!!Съвсем ме омотахте с ваште БНД-та!!  Crossing Arms
Излизам от темата за гадните БНД-та,влизам в тази за Второто дете..ама чета пак за гадните БНД-та....пуля се аз-викам си-Бех,омотах се нещо....пак влизам...същото!

Арееее..отивайте си в темата за тях!  smile3506

# 577
  • София
Тук вървеше наддаване за БНД-та, които могат да бъдат евентуалните бащи за второ дете  Whistling Whistling Whistling
Е, ние с Хепи не сме баш от тази категория де  Wink

# 578
Toчно така! Съвсем в крак сме си  Grinning Те нещата се припокриват малко и за това си се объркала  Grinning
Моя бивш можеше да се окаже настоящ за друга, но не го искаха след пояснителните бележки  hahaha

# 579
  • София
Киарче, ма ние с Хепи и да го вземем за второ дете няма да го ползваме  Joy Joy Joy
Ама може пък някоя друга да се навие на бартера, а и човека близнаци прави - значи ще ставе второ и трето дете  Wink Wink Wink

# 580
  • Не от София.
Хубу..приема се..извъртяхте ме пак  Joy
Ма то на мене колко ми трябва  Whistling

# 581
  • София
Колко, бе Фиф? Едни трийсетина сантима и си готова, а?  Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

# 582
  • Не от София.
Колко, бе Фиф? Едни трийсетина сантима и си готова, а?  Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

Божкеее...анатема!!Таквоз чудо и на душманите си не пожелавам..Пак повтарям-на мене много не ми трябва..не съм алчна демек   bowuu

# 583
  • София

Божкеее...анатема!!Таквоз чудо и на душманите си не пожелавам..Пак повтарям-на мене много не ми трябва..не съм алчна демек   bowuu
Ама трийсетина викаш на алчност ли избиват? Ма, то на нас, жените нали все на ей тонинко ни казват, че е дваесе сантима, значи трийсетина трябва да е ок.....според мъжките мерки  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 584
  • Не от София.
Ааа,аз на мъжки приказки отдавна не вярвам  Crossing Arms
Като си туря ръчичката...чиста работа-от палеца до кутрето и смятам на ум  Joy

Общи условия

Активация на акаунт