Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Ами писала съм преди 3 години из форума повечко...дам 2-3 години ще да е като си гледам историята. После смених работа,начин на живот и спрях да пиша ..започнах повечко да чета Simple Smile Сега съм отново тук Simple Smile

# 256
  • Русе
ей момичета, да се отчета, след боледуването и броенето на калориите и спазването на режима - 1кг. дългоочакван - най-после се размърдаха нещата. дано да продължи така.
русалке, и аз мисля че килограмите са ти супер за височината, но ти си знаеш. а този спорт който си си предвидила, мисля че ако си отчетеш нужния прием на калории и следваш -200 ще си постигнеш резултатите, а щом си се наблюдавала от какво пълнееш, какъв ти е проблема - всичко ще е 6 Hug

# 257
Eто ме и мен да се отчитам - застойче пак Thinking С 300 зора свалих 1,5 кг. за 3 седмици, което никак, ама никак не ме кефи Sad Направих си зареждащи 3 дни и от днес отново почвам. Сега обаче почвам да правя по два пъти кардио плюс една силова, да видим до кога ще издаяна. Ноооо, въпреки разочарованието от към килограми, наблюдавам нещо адски интересно - освен, че видимо съм намалила бедрата и шкембака от към сантиметри, което ми се струва странно за само кило и половина свалени, целулитът ми буквално изчезна Shocked А пък доколкото знам, човек като отслабва той лъсвал още повече? Аз по принцип съм си имала по малко целулит и никога не съм успявала да го махна напълно тоя гад, обаче сега, даже като си стисна бедрата отстрани или отзад под задника (там където по принцип има най-много) - нищо Shocked Даже бучица няма Shocked Единствената причина за това постижение, след дълги размишления, заключих, че се дължи на пирувата. Тъй като той увеличава горенето на мазнини, а го приемам от мисля повече от две седмици, просто не виждам какво друго ще да е. Да, вярно се ограничавам и спортувам, но и преди съм го правила и целулитът си е бил там, колкото и да е бил незабележим Thinking Тези три  зареждащи дни не го взимах, тъй като не го пия като не спортувам, но сега пак го почвам. Явно последните килограми ще са най-люти #Cussing out

Съгласна съм с elan, че русалката:) си е на идеални килограми, но тя си знае най-добре. Като прочетох каква програма си е замислила, няма начин да не успее Hug

Anabella, това с очакванията е супер вярно, за съжаление на мен това ми е основният ... Обичам да си правя планове и графикчета за всичко, което се сетиш... И много се дразня, когато не постигна точно това, което съм искала... Отскоро работя върху "лудостта" си, както я нарича мъжът ми Crazy и уж работи. Приомата ми сега е дай всичко от себе си, пък каквото сабя покаже Hug

Лека вечер момичета и още по-лека седмица, изпълнена с мнооогоооо минусчета!!!  Hug за всички!

# 258
  • при моите деца .....
Привет!!!

Наистина бях позачезнала, но Марти имаше РД и бяхме заети с организация.... в повече ми дойдоха притесненията, шума и вълненията..... В съботна пак бяхме на детски РД, просто нямах миг покой  Mr. Green
Вчера с храна просто се олях....
От днес - на линия..... Нямам оправдания до март месец.
Трябва да започно нещо за корем в домашни условия - приемам предложения.
Днес мисля да се отчета с 20-30 коремни преси и 50 - повдигане на краката в легнало положение....
Дано го спазя....
Започвам с кофичка кисело мляко, не успявам да изям цялото, остава ли около 1/4. За работа ще си взема 1 ябълка, нямам готовност за друго, а ще се прибера към 16... Днес съм на танци.
Приемам предложения за спорт и храна....
Хубав ден!

# 259
Добро утро !

Идвам да споделя, че продължавам с чудесните резултати благодарение на режима, който сама си изготвих.Днес за награда ще го пиша свободен ден, като смятам да не прекалявам. Тренировките вървят по план, като другата седмица смятам вече да си сменя програмата във фитнеса.Тренирам два месеца по една и съща схема горе долу, като целях предимно да отслабвам, а ми се иска да започна да работя за релеф. Ще видим инструктора какво ще каже  Grinning

Хубав ден!

# 260
Здравейте,
аз малко прецаках нещата и то цели три дена не само не бях режимна ми бая прекалих, ама не мога да върна времето, от днес с нови сили...успех на вас

# 261
  • София
Привет!

Никакви ви няма!

Аз си спортувам редовно, ама не смея да се претегля  ooooh!

Боби, да ти е жива и здрава Марти   bouquet Аз ще продължа да ти досаждам за коремните упражнения - ей за тези говоря.

Beloved, поздравления!

Lana_, аз също съм така с плановете, но се уча да не се вторачвам толкова в резултатите, особено когато става дума за спорт и мерки.

Хайде, целувки на всички и не забравяйте, че на 21.02 (сега видях, че не е на 22-и както си мислех) се отчитаме!

# 262
  • при моите деца .....
Привет!
Да намина да се отчета - днес спорт - ходене пеша 4-5 км в киша.... прибрах се с мокри крака, дано не се разболея...
Днес не съм правила упражнения за корема, но почти не бях вкъщи. Имахме родителска среща, въвеждат целодневно обучение на Марти до 17 ч.
Днес съм режимна, само ще почета празника Трифон Зарезан с чаша вино.
Anabella, утре ще изгледам на спокойствие клипа   bouquet
Хубава и романтична вечер!

# 263

Честит празник на всички, кой каквото празнува, важното е празници да имаме Simple Smile
И аз си почивам от диетата нещо Mr. GreenДругата седмица започват постите и съм се замислила да направя един курс на плодове и чай колкото изкарам, много ми се иска, да видим Simple Smile

# 264
Здравейте и от мен. )
От 11ти започнах 90дневната, за сега има резултат, което доста ме учуди.)
Ще дам и аз мерки на 22ри, да видим каква промяна има. )

# 265
Mirama аз въпреки, че спрях 90-дневната продължавам да чета темата и следя резултатите ти. Режима действа и вярвам, че и за теб ще е така.Успех   bouquet
След свободния ми ден вчера имам лек плюс, но не му отдавам значение.Днес отново режимна, а след час-два ще потренирам във фитнеса.

# 266
Аз се опитвам тия дни да не ям сладко-голям зор ми е Crazy

# 267
Ох аз да се оплача..едно бебе се роди , после се поразболях и ми отиде на вятъра цялата идея. От утре пак на ново ще се опитам да вляза в релси Simple Smile

Стискайте палци да успея, защото вече грам не се понасям.

# 268
  • при моите деца .....
Привет!
Режимна съм. Не съм правила вторник и сряда коремни упражнения, че се прибирам към 19-19.30 и просто нямам сили....
Иначе имам движение - вчера ходих на танци.
Хубав ден!
Успех!

# 269
  • Варна
Здравейте !
Аз пак съм на линия. Виждам че всички сте много мотивирани и като се позатопли ще падат яко килограми. Аз бях основно на плодове и сладкиши последните 2 седмици. Резултат -1 кг - 65 килца. Сега за закуска хапнах 100 гр. шоколад ама може и да съм ги задминала. Днес ще е свободен ден. Ще се от4ета на 21.02. Досега бях заобиколена от деликатеси от утре пак по старому.
При мен се полу4ават нещата с много спорт и малко хапване и топло време ...идва лятоооо:)

sivila не виждам да пише от известно време, на всички ви пожелавам успех и късмет  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт