Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • в колонките

sivila, специално за теб Hug

Ееееееееееее,голямо благодаря,   smile3508        newsm51

# 376
  • София
Честит празник, мили момичета!
Желая ви от сърце да сте здрави, щастливи, обичани и закриляни  bouquet

Аз иначе съм си режимна, мисля и довечера да е така. Питах свекито какво мисли да готви, тя каза, че ще прави т.нар. "гнезда", от кайма и яйце и за гарнитура спанак и зелева салата, което напълно ме устройва. За закуска хапнах филийка ръжен хляб и филе, полових грейфрут; за обяд- овчарска салата и пилешка пържола. Мисля и една тренировчица да направя, че вчера имахме разни задачки след работа с мъжа ми и не остана време.
Аз съм си оставила прегрешаването за събота вечерта, както казах вече, въпреки че от сега зная, че като съм била толкова време режимна, като хапна малко повече и ще ми стане тежко и няма да успея да изям всичко, което съм си запланувала Mr. Green.
Жедира- благодаря за сока, и аз всяка сутрин изяждам по половин грейпфрут, обичам го и мисля, че ми помага. Аз мисля, че резултатът ти е много добър, за захранването не мога да дам мнение, защото не съм го правила този режим. Но от собствен опит зная, че след дълго гладуване, организма е по склонен да се запасява. Успех!
Биг Фиш - успех в начинанието, това което аз мога да дам като съвет е, каквото и да избереш да правиш като режим, е да се опитваш да си го следваш максимално стриктно, да пиеш по много вода /поне два литра и повече/ на ден и най важното да се заредиш с търпение, защото си е нужно. И ако случайно прегрешиш, не да се вайкаш и да зарязваш всичко, а да продължаваш напред. Защото сме хора, случва се да кривнеш, но особено ако е дългосрочна стратегията, е много важно след това да се върнеш към нещата.
Боби, Мирама, Сивила- Hug Hug Hug

# 377
  • София

Много  Hug Heart Eyes на всички.
Надничам, но не съм режимна  Crazy и не пиша да развалям дисциплината  Laughing

Приятна вечер и много хубави изненади по случай празника   bouquet

# 378
# 379
Слагам кафенце Hug

Защо никой не се отчита след 8-ми март Whistling Mr. Green
Снощи хапнах малко храна, няма да се тръшкам, лека и постна храна хапнах, нямам +днес, но нямам и минус, продължавам с режима, но си мисля да изкарам до неделя и спирам, защото взе да ми омръзва явно и не знам какви ще ги свърша ако започна някакви системни отклонения, няма смисъл Rolling Eyes
Миранди, четох старите темички още от времето на създаване на Дневничето ни, тогава си била много мотивирана и си гладувала толкова дълго, възхищавам ти се на ентусиазма и с удоволствие те чета в старите плодови темички Hug Hug Hug

# 380
Хайде аз идвам на отчет. )
Ами какво да кажа, с +700гр съм от вчера.
Не съм яла кой знае какво, почерпихме се с колегите скромно. Изпила съм малко червено вино и малко мезе.
Днес пак ще го пиша дъждовен, ще пътувам и вечерта вероятно ще хапна салата.
От събота, с нови сили и с начале както се казва. )
До 28ми април, жива умряла трябва да съм свалила още 6-7кг. Като гледам как вървят нещата обаче....мъкаааа....

# 381
Mirama защо трябва да ям плодовете преди това нямам си на идея,помагат за храносмилането ли? Питам защото не знам? Днес изядох кивитата преди това ама прегладнях докато мине половин час,за това по-рано изядох препечената филийка.
Мисля да се присъединя към дгугата тема за броенето на калории.

# 382
Mirama, все пак внимавай, гладувала си пет дни, да не си направиш някоя беля Hug
И аз започнах захранване, не се чувствам никак добре, кръвното ми играе, на осми бях много зле, събрах границите, не ходих никъде, лежах след работа в къщи, вчера пак ми беше лошо в работата, едва изкарах.Започнах захранването така-ядох печена чушка без мазнина и сол, на следващия ден(вчера)целия ден пак плодове,вечерта варен картоф, внимавам, сега ще съм на плодове, на вечеря салатка морков и зеле, овкусено с лимон, от утре може да добавя малко зехтин, ще видим, може да изчакам Rolling Eyes
Ще захранвам по този начин до неделя и от понеделник ще се пробвам на жито Simple Smile

# 383
  • Варна
Здравейте!
Не съм писала няколко дни....дори 8 март не съм ви честитила....Живи и здрави и много минуси...Simple Smile
Аз правя пролетно почистване от 3 седници съм само вкъщи и почти изплясках. след като оздравя голямото чаве малкото веднага сдаде багажа и сега е на антибиотик. Аман не свърши ли тоз грип...
Днес се претеглих и след 3 седмици вкъщи съм +3 кила 69 ужас...веднага ми мина апетита и се наливам с чай от сутринта...
Браво на jedira...такъв героизъм е непостижим за мен.
Mirama успех и на теб в плодуването...
Много минуси и пролетно настроение   bouquet

# 384
Здравейте, слагам кафенце Hug

Днес пак ще се храня предимно с плодове, салатка за вечеря.Въпреки че много внимавам със захранването съм върнала почти килце нагоре, сигурно защото все пак стомаха започва да си работи и се задържа някакво количество вода newsm78За цялото плодуване дотук смъкнах 6кг, 6см от талията, 4 от ханша, 2.5 от бедрото, много съм доволна Simple SmileОт утре се пускам на житен режим за 10дни, иска ми се още 5кг да преборя, дано успея PraynigСлед тези 10дни вече няма накъде, захранвам и започвам 90-дневната, за да мога да задържа каквото там съм успяла да сваля дотогава Rolling Eyes

# 385
Добър ден и от мен. )

След 2дни похапване, резултата е +1.2кг нагоре.
Днес пак на плодове и така в следващите 10дни отново.
Силно се надявах да сменя първата цифра, която виждам на кантара, ама....с това темпо, няма да е скоро.

# 386
  • при моите деца .....
Привет, дневничета!
Празнично и следпразнично прекалих, но тази седмица съм решила вече да ставам режимна.... дано се постопли да започна да ходя пеша....
Успешна седмица!
Ще се отчитам по-редовно!

# 387
Добро утро, слагам кафенце Hug

От днес започвам 10 дни на жито, дано разкарам още няколко килца Simple Smile
Пожелавам на всички Дневничета успешна седмица и много минусчета откъм килца Hug Hug Hug

# 388
Добър ден и от мен.
Аз съм тотално отчаяна от себе си и от теглото ми..
От днес отново 10дни на плодове...макар че вече не виждам смисъл и в това. Но нищо, ще се мъча. )

# 389
  • Варна
Здравейте!
Аз вчера най-накрая успях да издържа цял ден режимен...то за мен режимен значи глад  / 1 кисело мляко / и много зелен чай...Сега ще се мъча да не ям през деня а само вечер....знам че се забавя метаболизма, но при мен винаги има резултат....
Mirama  не се отчайвай с глад и плодове винаги се получава....
jedira  успех с житния режим трябва да опитам и аз 1-2 дни не знам на вкус как ще ми понесе току виж ми харесало...
Боби и аз нямам търпение да се стопли ...пролетта зарежда с толкова много енергия. Аз също много се движа, тичам , плувам, народни танци...
От 1 година сме си сложили в банята вана и аз вчера за 1 -ви път намерих време да се накисна в нея. Цял час се киснах и се чудих де ми е бил акъла досега все да я подминавам...Simple Smile
На всички мацки минусова седмица  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт