Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • при моите деца .....
Добро утро!

Днес ще водим ученици на екскурзия в София... Дано всичко мине безпроблемно  Praynig
Марти започва да се разболява  Sad Дано не е сериозно.....
Разписвам се с два режимни дни, днес не знам как ще е храненето....
Продължава да ме мъчи ПМС - така не ме е боляло цялото тяло и то  дни преди цикъл от доста време...
Хубав ден!
Успех в борбата с килограмите!

# 586
Привет и от мен HugПоизгубих се, бяхме на 5-дневна екскурзия, много хубаво беше, маршрута беше страхотен, децата са доволни, аз-също Heart EyesОбаче е време да се захвана с диета и сега се чудя между гладна диета и Скарсдейл newsm78Мъчи ме пмс, до ден-два ще отмине.Ще поумувам още малко, от днес съм на режим каквото и да реша, защото си закрепих една цифра немалка и от нея не мърдам от доста време Blush
Sisokoto, на Скарсдейл ли си, хайде заедно нещо да правим Hug
Боби, весело изкарване с децата, времето е супер за екскурзия Hug
Доли, радвам се да те видя тук, преди време правих 15-дневно плодуване и се срещнахме в другата тема Hug Hug
Смайлче, привет, радвам се да те видя отново Hug Hugкакъвто и режим да подхванеш трябва да сложиш "капаци" на очите, щом работиш в такова заведение ще ти е още по-трудно, желая ти силна воля Hug
DarinaK, мъжа ти сам трябва да поиска, аз на моя мъж преди време му купих карта за фитнес и така започна, сега си следи по-успешно теглото от мен, аз се изложих нещо Embarassed
Пожелавам ви успешен диетен ден Hug Hug Hug

# 587
добро утро.след вчерашния изморителен ден се надявам да съм -1кг надолу.иначе и аз си карам някакви си мои измишльотини , но май една диета която да следя ще е по-добре.това с яденето на елда е добре,но изобщо не ми хареса на вкус.

# 588
Добро утро!  Hug

jedira , аз реших от понеделник да правя Скарсдейл, че на 6ти бащата има имен ден, ще се събираме семейството и ще е страшно с трапезата! А мама толкова вкусно готви....  ooooh! А не искам този път нищо да ми проваля диетата!  Naughty
Сега само внимавам какво хапвам  Rolling Eyes, само упражненията нещо не смогвам да ги правя..  Rolling Eyes

Лек и слънчев ден от мен!!!   bouquet

# 589
  • в колонките
               Добро утро и от мен,  Hug
   Отчитам вчерашният ден за успешен.  Wink.Изкарах на няколко кумкуатчета, малко ягоди,киви,сал.айсберг и около 50-60гр.бадеми /сурови/. Дано издържа със същият режим до края на седмицата.  Heart Eyes.Успех желая на всички.   bouquet
             Приятен слънчев ден.  newsm51

# 590
Здравейте,
аз за пореден път обърках режима и като почна една серия празници, та трагедия.. от днес пак почвам. Успешен ден на всички  bouquet

# 591
Здравейте, при мен има едни -2 кг., бива.

# 592
  • Варна
Здравейте!
И аз режимна и цял ден в движение.
Хубав ден  bouquet

# 593
Здравейте, аз ви чета редовно, макар да не пиша. Дълго време се лутах, пробвах почти всички диети от форума, стигах до някъде и ми писваше и се отказвах. Но така до 29.02. реших че е крайно време да се взема в ръце и да отслабна. Започнах от 57 кг, които на моята височина 150 см, просто са ужасни.  За 2 месеца днес съм 49кг. Много съм доволна, хапвам солидни порции от различни храни, като спазвам поредноста на дните. Остава да се преборя с още 3-4 кг, което мисля е реално, имам още 28 дни до края на диетата - на 90 дневната диета съм.  smile3521  Мисля, че щом преди 7 години успях да се откажа от цигарите, някакви си сланини ли ще ми се опрат smile3513 smile3521 newsm10 Минуси на всички!

# 594
  • в колонките
        Привет и от мен,  Hug
    И аз да се похваля,че си свалих "излишъка" от Великденските празници,даже съм 400гр.по-надолу от преди.Доволна.  Wink.Продължавам със зеленчуци,бадемчета и чат-пат някое плодче.Утре сме на плаж.  Laughing.
         Успех на всички и инат,  Heart Eyes
           bouquet  bouquet  bouquet

# 595
  • Варна
Здравейте!
madammari поздравления за волята и успех. Все и се каня на 90- дневната и все не я почвам.

sivila благородно ти завиждам за плажа. При нас водата е студена въпреки че  е доста топло. На мен обаче не ми е много акъла едва ли ще дочакам следващия уикенд така ми се плува...

Вчера не бях режимна днес мисля да съм.

Хубав и режимен ден на всичики.

# 596
  • в колонките
                           Здравейте,  Hug
     Сутринта кантарЯ отсече 61.7кг. Много доволна.  Heart Eyes. Вчера бяхме на плаж,много хора,водата още студенка,но влязох за малко.  Sick. Продължавам с плодово-зеленчуковите храни,днес ми е 5 -и ден, иска ми се малко черният дроб да поосвежа.  Wink.
           Хубав ден и празник на празнуващите.   bouquet

# 597
Честит празник на празнуващите! И на непразнуващите   bouquet  bouquet  bouquet
Днес- голямо плюскане, голямо чудо  ooooh!
От утре се почва диетата Скарсдейл и тренировки по програмата на  Mel B.  smile3508
Трябва да се отслабва! Няма на къде!  Stop
  261uu

# 598
  • при моите деца .....
Добро утро!

Отново имах поредица от нережимни дни, но сега планувам да съм режимна и от днес да правя коремни преси, че коремът ви е като на бременна в 6 месец  Embarassed
Да се похваля - Марти има максимален брой 50 точки на финално национално състезание на СБНУ!
Ще мина на отчет вечерта!
Цветен, зареждащ, окрилен от красиви мечти и изпълнен с чудесно настроение ден!

# 599
  • Варна
Здравейте!
Леко необичайно за мен, но вчера бях режимна...цяло чудо, а имахме гости и бях готвила доста...Вчера лунувах, днес съм на фурми, че бях в хипогликемична криза. Взех да се заглеждам в огледалото и направо се ужасявам. Приличам на дроб, отпусната грозна картинка. Сега ще се движа повече, но поне 2 месеца трябват да заприличам на човек. И аз правя коремни от вчера въпреки, че ме боли кръст от тях, но няма как.

Браво на Марти. Умно дете. Ние сме първи клас тази есен ама ми е толкова отнесено и разсеяно детето...да е живо и здраво:)

Хубав и зареждащ ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт