Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Здравейте!
Като си помисля че утре е ден за меркиии....явно ще отслабвам в последния момент или през лятото...
Вчера бях на сладкарски курс след месец отсъствие и такива кроасани спретнахме...много вкусни бяха:)
lideto 70 пиши по-често...
Хубав ден  bouquet

# 421
  • при моите деца .....
Привет!

Честита първа пролет!
Казват, че всяка пролет е едно ново начало...
Нека и този път възраждащата й сила да озари живота ни, да донесе мир, любов и хармония в дните ни, да събуди  забравените желания, да възкреси изгубените  надежди и да ни даде достатъчно воля, сила и устрем, за да превърнем в реалност всеки копнеж на душата си!

Вчера бях режимна, но не ходих много, само около 2-3 км... и танци... просто баща ми постъпи в болница и имах много грижи покрай него.....
Мисля да изкарам отново 5 режимни дни.....
Днес планирам да включа коремни упражнения - ще се отчитам редовно - за стимул!
Хубав ден!

# 422
  • София
Здравейте, момичета  Hug

Честита пролет и от мен   bouquet

Нека си облечем пролетните дрешки върху вталени фигури  Peace

soleil  аз мерки няма да давам, че направо са страшни   Mr. Green

Иначе след вчерашния режимен ден - килцето, което си върнах през нережимните ми последни дни си падна ... Е рано е още да се радвам - но мисля, че и това ще стане

Днес - закуска ябълка с чай /следобяд - още веднъж от същото /
обяд - кисело мляко с ябълка /така някак ми е по-лесно като съм на работа /
Вечеря - варени яйца със зелева салатка.
Доволна съм от себе си  Laughing

Приятна вечер на всички  Hug Heart Eyes

# 423
  • при моите деца .....
Привет!
Лиде, радвам се, че пак си с нас.
Днес не успях да включа коремни упражнения  Embarassed иначе съм режимна, ходих пеша около 5-6 км.
Хубав ден!

# 424
момичета,нали ми казахте че може и при вас да се отчета,искам да ви се похваля,че за малко повече от седмица на броене на калории и много движение отслабнах с 3 килограма,за сега си оставам в другата тема,но и тук ще ви давам резултатчета,за да ви надъхвам Simple Smile хайде успех с минусчетата.

# 425
  • София
Привет!

Аз съм режимна. Не спазвам определен режим, храня се предимно зеленчуково, веднъж-два пъти седмично въглехидрати, от време на време месо. Да не казвам голяма дума, но този месец май свалените кг ще са 2. МЦ свършва и от утре почвам със спорта. Заминаваме на тийм дринкинг от четвъртък до събота, там ще се плува и ще се танцува (аз принципно не пия).

Кикси, браво на теб   bouquet

Лиде, добре дошла отново! Успех със страхотната диета! И аз съм се огледала нещо в нея, но още обмислям.

Боби, Лана, Солей, Жедира, успех и на вас   bouquet

Отивам на работа Simple Smile

# 426
Привет и от мен HugСлагам следобедна закуска Hug

За мен обяд и закуска, досега бях в движение и чак сега успях да си направя нещо, но днес ми е плодов ден и си е ок малкото ядене по никое време Simple Smile
Не се ослушвайте, ден за мерки и теглилки Mr. Green
Anabella, моите мерки са си все така умопомрачителни, но имам някакво раздвижване в правилната посока, така че да ти пратя мерки newsm78
Вървя си надолу с 90-дневната, макар и да имам още килце и половина да свалям, за да докарам пак резултата от плодовете и после да продължа надолу, дано PraynigТези дни си чакам и мц, така че каквото и да смъкна ще е ок Simple Smile

# 427
  • София
Здравейте!   

Ето ме - режимна и днес  bowuu

Закуска - ябълка
обяд - кюфтета със зелева салата
Вечерята - като обяда ще е

Лекичко раздвижване забелязвам - естествено в правилната посока  Laughing Но ще споделя, когато е по-осезаемо.

Жени, Анабела, Боби  браво за резултатите и успех   bouquet

kiksi007, чудесен резултат  Peace

Много  Hug Heart Eyes на всички Дневничета

ПП доста от по-старите ни в темата дружки се губят ... Дали около  хладилниците /като мен до скоро/ или вече са постигнали целите си  newsm78

# 428
  • в колонките
              Привет на всички дневничета,  Hug
    Понеже ни предстои заминаване до Родината след около 3 седмици и съм на строг режим.  Laughing.Трябва да сваля максималното възможно,щото за Великден в никакъв случай няма да спазвам режими. Heart Eyes
     До сега - водичка,ако ми се прияде до лягането - зелена салата, или краставица,или няколко бадема.  Peace
             Приятна вечер на всички.  bouquet

# 429
  • Варна
Здравейте!
Аз 67 за протокола мерките същите...
Карам я един режимен един нережимен и се въртя около едни и същи кг...
Хубав и минусов ден  bouquet

# 430
  • при моите деца .....
Здравейте!
за протокола мерките същите...

Peace
И при мен е така.....
Но сега влизам в ритъм - 5 режимни - 2 почивни, с амбиция да променя на 6 режимни и само 1 свободен!
Вчера - режимна!
Активност - ходене пеша около 7 км....
Днес също предвиждам много ходене.
Хубав ден!
Слънчево настроение и много поводи за усмивка!

# 431

Здравейте, прекрасни HugСлагам пролетна картинка, дано деня ни е слънчев и усмихнат PraynigИзпратете ми малко положителни мисли моля, имам нужда Sad

# 432
  • в колонките
         Жедира, ще успееш,мила. Hug. И положителна енергия,и палцестиск имаш от мен.  Peace
               за теб са                  

# 433
  • София
Жени,  Hug нека всичко ти е като на картинката - розово и пролетно  Peace

Иначе и днес съм режимна
На обяд хапнах риба със зелева салата, вечеря - още не съм я измислила, че нямам риба - ще импровизирам нещо от хладилника набързо - но режимно  Thinking

# 434
  • Варна
Здравейте !
Ражимна днес...болят ме ходилата и имам чувството че е от тежестта на тялото така ме боляха като бях бременна...какъв резил...
jedira  Hug каквото и да е ще мине....
И да внимаваме през уикенда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт