Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, Дневничета Hug
Вчера тренирах, но пък не успях да лунувам EmbarassedДнес съм си сварила зелевата супа, имам и плодчета и мисля да направя няколко дни да видим Rolling EyesСъщо днес ще ходя пеш, така че и активност някаква ще имам Sunglasses
Да ви кажа измислих си страхотна тренировка, толкова съм ходила на какво ли не преди, че сега изкомбинирах и вчера правих степ-аеробика с трамплин, дори хванах детенце да тренираме заедно, беше мокра накрая горката, че то и тя има нужда от тренировки, не само аз LaughingПък и така като сме заедно по-интересно стана, мисля да го направя практика, поне два пъти седмично в къщи, а и във фитнеса да я закарам малко на кростренажора и пътеката Simple Smile

# 406
Здравейте!

Аз имам застой вече от 10 дена. Тази седмица ям всичко без сладко, пържено, тестено. Утре мисля плодов или млечен да направя и от понеделник пак продължавам по режима с малки изменения.
Lana_  по същия начин съм с корема. Тренирам супер редовно от декември- краката се стегнаха видимо, целулита ( аз имах доста малко) изчезна, ама корема седи. Другата седмица започвам да бягам пък да видим няма ли да го стопя най-накрая  Crossing Arms

# 407
  • Варна
Здравейте!
Много се радвам като чета колко сте надъхани.
Аз съм леко в джаза нямам желание за нищо. Надявам се да е от това че 5 седмица съм вкъщи. Другата седмица пращам мъника на градина, въпреки че току що свърши антибиотика и ако не живна значи съм за ендокринолог...Добре че идва топло време...
Хубав пролетен ден  bouquet

# 408
Хоп,и аз да дойда при вас.Захванала съм се стабилно с тези килограми,че не мога да се гледам. Embarassed След раждането бях доста качила,свалих половината  Simple Smile  До тук имам 11 свалени,дано да успея и с другите  Praynig

# 409
  • в колонките
Лана,корем се сваля с кардио-упражнения.Коремните преси са за стягане.Успех!
              newsm10    Вярно е.Кардиото момичета топи коремните мазнини.  bouquet

# 410
  • при моите деца .....
Привет!
Минавам да се отчета с успешен ден! Горда съм от себе си! 5 поредни режимни дни! Днес ходих и пеша около 6-7 км. Доволна съм.
Днес ми беше мнооого трудно на моменти - МЦ и се чувствах постоянно гладна, особено за сладко. Но устоях и съм горда с малката си победа!
Хубав уикенд, дневничета!

# 411
ddididd, тези дни почивам от тичането, тъй като трябва да сменям режима драстично на почти всеки две седмици, иначе не мърдам и с грам каквото и да правя. А преди това си тичах като психопат по думите на мъжът ми:) и под 5 мили не падах на ден, поне 5 пъти седмично. Коремните преси не съм и ги спирала, та като стопя гадната сланина  Twisted Evil да се види, че съм се гърчила:) Да, свалих от корема с тичане, но само 1 см. и сега не ще и не ще пущината да мръдне #Cussing out Направо изпадам в тиха лудост! Сега пак почнах да тичам от вчера плюс Crossfit тренировки и максимален глад и ще се отчета пак като ударя застоя...

Beloved, искрено ти съчувствам - вбесяващо е да се къртиш отвсякъде и така желания резултат да не идва #Cussing out И аз като теб стегнах на всякъде и целулита почти го няма, но този шкембак си стои ли стои... Сега пак ще почвам интензивно потене плюс комбинация от фатбърнери... Най-вероятно пак ще сваля сантиметър с 300 зора и после пак трябва да мисля нови фокуси...

Някой стопил ли си е корема с тичане наистина и колко време му отне, щото така като гледам ще ми трябва нова пътечка - на тази съвсем скоро ще й стопя лагерите...

Боби, поздравления!!! 5 дена поред си е истинско постижение!!

# 412
мацки ако сте запалени по упражненията в домашни условия заповядайте в темата тренировки в домашни условия,повярвайте зарибяващо е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646938.0
ПП аз се изместих в темата с броене на калории

# 413
Здравейте, от понеделник съм на РХ, с леко отклонение онзи ден по повод РД.Понасяме се добре с режима.
Замислям се да направя няколко плодово - чаени дни, да се поочистя.Много медикаменти пих покрай болестите си.Мисля, че ще ми дойде добре.
Тренировките също трябва да ги включа, а нищо не съм проучила още. newsm78
Днес мисля да се поразходя, като начало.
Усмихнат и слънчев неделен ден, Дневничета.

# 414
Здравейте, прекрасни Hug
Започнах 90-дневната, мъчих се да направя още един гладен режим за седмица, но явно не ми е сега момента, така че се закотвям в 90-дневната до Великден, да видим там как ще ми се получат нещата Rolling Eyes
След захранването съм върнала 2кг, но обиколките са ми минимализирани, там не съм върнала, така че съм доволна Simple SmileТази седмица тренирах 4пъти, дори вчера заведох щерката във фитнесзалата и направихме доста добра кордиотренировка, по-лека за нея, като за първи път Laughing
мацки ако сте запалени по упражненията в домашни условия заповядайте в темата тренировки в домашни условия,повярвайте зарибяващо е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646938.0
ПП аз се изместих в темата с броене на калории
Не пречи да продължиш да пишеш И при нас Hug
Lana_, как тренираш кросфит, четох из нета, но е много различно доколкото разбирам, дай инфо, как протича една твоя тренировка, стана ми любопитно Hug
Мацки, този път и аз ще дам отчет на мерки и теглилки, имам някакво намаление LaughingХайде, че денят Х наближи Mr. Green

# 415
  • Варна
Здравейте и от мен!
Много е зареждащо това хубаво време...и аз режимна и шаря напред назад...

Lana  моя корем след второто чаве изчезна с плуване за около 2-3 месеца, но зимата не е моя сезон и ставам друг човек и на килограми:) И тичането е супер, но мен най ме тонизира плуването усещам си тялото много по стегнато и в същото време не ме изморява не ме болят стави нищо...

Боби поздравления за волята и аз ще започна с 5 режимни дни ...

jedira от 90 дневната ще паднат още сантиметри изглежда ми най - разумната от всички диети

big fi6 успех с разделното хранене...това май не съм го опитвала никога

Омръзна ми много кростренажора според вас ако си купя бягаща пътечка дали ще я чуват много комшиите под нас, че са малко чувтсвителни на шум. Децата ми са доста палави и енергични и понякога дори не ме поздравяват като са били много шумни или сме имали още 6-7 малки диванета на гости... Лятото плувам, но за есента трябва да измисля нещо. Кросчето го имам от 5 години и вече не ме влече...

Хубав и слънчев ден  bouquet

# 416
jedira, 4 тренировки за седмица си е сериозна работа, особено ако "забавляваш" и дете, докато тренираш Joy То си е направо кросфит тренировка:) Ето сайтчето от което черпя инфо, тъй като не намерих кросфит група покрай мен, към която да се присъединя, за което много съжалявам, но какво да се прави. Завербувах мъжът за сметка на това пък:) Та ето го сайта: http://www.crossfit.com/. От тук се ръководя по WOD (workout of the day) и я адаптирам според фитнес нивото си и възможностите на екипировката ми откъм уреди. Днес например направих 2 мили интензивно тичане - газ до дупка за време, за загрявка, а след това на дневен ред беше "Барбара" - много тренировки си имат име, а най-гадните са все с женски имена, чудя се защо ли:) Та Барбара представлява 20 набирани - тъй като нямам все още лост за набиране в къщи направих раменни преси с щанга, 30 лицеви опори, 40 коремни, 50 клека - всичко това се повтаря 5 пъти с минимална почивка между групите серии. Прави се много интензивно, доколкото можеш, разбира се, и мога да те уверя, че след една такава тренировка буквално не мога да си кажа името... Това е и целта де, кантарът веднага мръдна Joy Та за 40 минути приблизително се изцеждам максимално. На другия ден се прави или само кардио или само силовата - зависи кое можеш да направиш Joy На мен адски ми харесва, тъй като всеки ден тренировките са много различни (освен тичането за мен, тъй като имам корем да топя) и от всяка тренировка получаваш нова мускулна треска - т.е. тялото ти е в непрекъснат тормоз Peace

soleil, за съжаление уменията ми по плуване са колкото да не се удавя... Embarassed Може би трябва да поработя в тази насока, но за сега май ще е тичането. Ако вече с тичане не става, ще се плува, няма къде да ходя Joy

# 417
  • при моите деца .....
Добро утро!

Добре си починах през почивните дни! Храних се нережимно, но пък имам много движение.
Особено вчера - сигурно повървях около 8-10 км, като част от тях излизахме Марти с колело, а аз припках край нея  Laughing
От днес - продължавам с режима!
Хубав ден!
Нека новата седмица ви донесе хубаво настроение,приятни срещи,прекрасни изненади и повече любов! Весело и пълно да ви е в сърчицата!

# 418
Привет и от мен HugУспешно започнах 90-дневната, да видим до Великден какви резултати ще постигна Simple SmileИмам 4седмици все пак, а и освен диетата смятам да наблегна на физическа активност.Днес имам доста задачи, та не съм сигурна дали ще успея да стигна до фитнесзалата, но се надявам да да Laughing
Lana_, то мойто детенце е на 12г, но е по-висока от мен вече, а и тя има нужда от движение, че само на компютъра виси по цял ден и затова реших да съм и нещо като частен инструктор LaughingКато й е интересно слуша и изпълнява, но нещо много бързо й омръзва, дано да се зариби, че има нужда от стягане, едричка е малко Rolling Eyes
За тренировките и аз правя нещо подобно, сменям, защото ми се струва, че е по-ефективно като правиш различни по стил тренировки PeaceАма съм излязла от форма та ще видим докъде ще я докарам ConfusedВажното е, че започнах нещо, дълго време само се каня и си намирам оправдание за мързела и лакомията си Blush
soleil, и аз плувам, но само през лятото, най-добре на морето GrinningЕх, размечтах се Sunglasses

# 419
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Изчезнах и то абсолютно нережимно  newsm43
Обаче като гледам какво слънчице се показва вече - то време не остана  Mr. Green
И ето ме днес - старт на Страхотната диета  bowuu
Днес съм на кисело мляко и ябълки  Peace
Тия дни се надявам и кростренажорчето да го видя дали не е ръждясало  Laughing

Много  Hug Heart Eyes на всички и успешна режимна и минусова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт