Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • в колонките
             Здравейте, Hug
    Продължавам да се храня по моят си начин,но ще огранича калориите,щото наближава Великден и пак ще си ходим в Бг-то, и ще има агнешко,козунаци и др.изкушения,пък аз по празници не се лишавам.Майчето пак ще ме изненада с разни вкусотийки, ако не ям и ще я огорча.  Wink.
     Жедира, Hug,миличка,успех с житото.  Grinning. Лично на мен елдата ми допада повече от житото,но ти си прави това,което ти харесва повече.
     soleil , принцеске, Hug,аз повече от 20 год.се храня само вечер.През денят може някой плод да хапна,краставичка,морков,но по принцип не ям.Не се притеснявай за метаболизмът си, съдейки по себе си мисля,че няма страшно.Пробвай и ще си прецениш сама.Успех и на теб.  bouquet
                  Хубава вечер,дневничета!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 391
Здравейте на всички!
Аз от една седмица съм японка.В моята тема обаче е настанало затишие и се чувствам самотна,затова реших да се присламча тука с надежда да срещна повече подкрепа!
И тази седмица очаквам гладът да подгони и без това гладната ми душица Mr. Green
Да споделя какви прийоми използвам да се мотивирам - свалих си няколко музикални филма с актьори с красиви тела да ги зяпам и да заслабвам покрай тях Heart Eyes Освен това си купих няколко панталона,които аха-аха ще ги прасна по шевовете Crazy Смятам след още една седмица да ми стоят по-естетично!
Успех,момичета,желая ви позитивни емоции thumbsup

# 392
  • при моите деца .....
Привет!
Вчера устоях! Успях! Ходих и на танци! Много съм доволна! Мъчи ме ПМС... подута съм, боли ме корем.... Но сам мотивирана да направя 5 поредни режимни дни!
Pchela Maia, добре дошла! Споделяй малки победи и хитринки!
Хубав, слънчев и режимен ден!

# 393
Здравейте, Дневничета HugСлагам кафенце Hug

Mirama, и аз се чувствам така, много бавно свалям, а от въздуха качвам, със захранването съм над линийката, но не ми се иска да я поправям, искам аз да се поправя по нея Mr. Green
Днес се замислих да започна 90-дневната, да не правя жито, вчера не успях, целия ден изкарах, вечерта се провалих, може би доста дълго погладувах и сега организма ми се противи(може и мозъка ми да отказва нов гладен режим, но то си е пак организъм), та днес реших да съм на белтъчен ден имам соя и зеленчуци, това ще хапвам, ще пиша утре отчет Simple Smile

# 394
Добро утро и от мен.
След вчерашното драстично покачване на кантара, днес се нормализира.
В общи линии имам 1кг от горе от последния ден преди да започна да хапвам. А вече станаха...5дни от както се храня, и то не по схемата на захранване.
От днес обаче твърдо съм решила да си продължа на плодовете.
Искам да изкарам още 10дни и поне да разкарам още 3-4кг.

# 395
  • при моите деца .....
Добро утро!
Слагам кафенце

Вчера бях режимна, малко походих пеша - днес мисля да отида пеша на работа - около 3-3.5 км, а вечерта съм на танци.
Не съм се качвала на кантар, но имам проблеми с WC, ПМС....
Важно е да съм умерена в храненето и активна в движението!
Хубав ден!

# 396
  • при моите деца .....
Добро утро!

Аз продължавам да се отчитам. Къде сте, дневничета? Какво е това затишие?
Вчера - храна - режимна, включих ходене пеша - около 7-8 км, ходих и на танци. Много съм доволна.
Днес няма да имам време да ходя, но вече мисля когато не вали само пеша да се предвижвам, време е да включа и упражнения за корем или поне по няколко 50-100 коремни преси да правя.
Хубав ден!

# 397
Боби, благодаря за прекрасните кафенца Hug
Аз не започнах режим тези дни, което значи, че се храня с постни, но не по някакъв режим храни, днес лунувам, от утре си мисля за зелевата супа, да видим какви настроения ще ми дойдат Mr. Green
Днес ще тренирам в залата, ще ми бъде втора тренировка тази седмица, все трябва да се започне отнякъде с тренировките.Бях чела някъде, че когато се започва(както аз съм загубила навика да тренирам редовно) трябва да се направят 20тренировки и тогава тялото си го иска и тренировките ти стават необходимост, така че планирам да ходя на фитнес 3пъти седмично, и една тренировка в къщи, измислих си страхотна степ-аеробика с трамплин за в къщи Simple Smile

# 398
  • Варна
Здравейте!
Да се разпиша и аз днес планирам да съм режимна че вчера не бях мисля да съм на плодове.
sivila много ми допада през деня на чай и ако се храня да е вечер. Хапна ли не съм активна хваща ме е един мързел...ужас....
От вчера съм като муха без глава и нищо не ми се прави пролетната умора ли ме почна не знам....
jedira, Боби, Mirama и всички дневничета успех  bouquet

# 399
  • в колонките
         Привет,  Hug

... много ми допада през деня на чай и ако се храня да е вечер. Хапна ли не съм активна хваща ме е един мързел...ужас....

И при мен е така,ако през деня хапна нещо "по-сериозно". Обхваща ме един мързел и сякаш повече ми се яде. Mr. Green.
    Сутринта имах сериозен плюс,снощи вечеряхме някакви пържоли в кис.зеле и топено сирене и резултата тази сутрин...трагичен. Sick.За довечера ще бъде риба и броколи.  Wink
     Хубав ден желая.   bouquet

# 400
  • при моите деца .....
Привет!
Режимна съм, но днес по-малко ходих пеша, нямах възможност....
Утре мисля да отида пеша на работа и изобщо да походя поне 6-7 км....
Режимна съм, доволна съм от себе си, утре също планирам да съм режимна, а уикенда сигурно ще поразпусна.....
не съм се мерила, но нали очаквам МЦ и се чувствам подута....
Хубава вечер!

# 401
  • София
Привет момичета   bouquet

Нямам много време да чета и пиша. На работа ми се топят лагерите вече. Иначе съм стриктна в режима - тази седмица съм зеленчукова (+ плод сутрин), утре ще си позволя една лека супа за обяд. Не се тегля, в понеделник ще видя. Става сутрин в 5:40, правя тае-бо с тежести на ръцете и краката (4 х 0,5 кг). Изобщо, пращя от ентусиазъм.

jedira, браво за спорта!

Боби, давай с коремните упражнения, не се мотай  Sunglasses

Ще се хоризонтирам, че днес ми беше тежък ден. Лека вечер   bouquet

# 402
Анабела, дълбок поклон за "ентусиазма"!!!! Ти не си човек, ами желязо... Ако имам нужда от мотивация, към теб ще се обърна Mr. Green
И аз нямам много време да чета и пиша, но пък не спирам да "боря" килограмите... Имам още един свален и още няколко сантиметра долу от "кръшната" ми снага, но от вчера съм го ударила отново на драконовски мерки да видим къде ще му излезе края. Вкарах друга тактика и сега се мъча с Crossfit тренировки. Дори мъжът се включи и след вчерашното фиаско сега и двамата едва ходим:) Имам още няколко седмици преди да се върна на работа и съм твърдо решена да елиминирам останалите няколко килограма, пък ако ще това да е последното нещо, което ще направя #Cussing out Само едно нещо вече сериозно ме тревожи - имам само 3кг оставащи до целта, а коремът ми още е все едно съм в 5-ти месец... Минаха 8 месеца, защо не се прибира newsm78 Спортувам, храня се както трябва, къртя се от преси и не се прибира и това си е. Не само това, ами боли и пущината и съвсем сериозно се замислям дали да не ходя на лекар вече... Някоя мама имала ли е подобен проблем?

# 403
Лана,корем се сваля с кардио-упражнения.Коремните преси са за стягане.Успех!

# 404
  • при моите деца .....
Добро утро!

Предвиждам режимен ден с поне 5 км бързо ходене пеша..... А и разкрасителен - ще се подстригвам, а после една боя вкъщи. Не е зле и някоя маска да си направя.... и за това ми трябва мотивация, докато почивам на компа да сложа някоя масчица  Embarassed
Анабела, искрено ти се възхищавам и наистина е време да започна с коремни упражнения...
Лана, не знам как да ти помогна...
За всички дневничета,  Hug Heart Eyes
Хубав петъчен ден, дневничета!

Общи условия

Активация на акаунт