Отговори
# 555
Чета и не мога да асимилирам какво пише  no no no cry cry cry

Почивай в мир мило дете  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Ники, моите съболезнования, в такива моменти каквото и да се каже е малко.............  smile3518

# 556
 smile3518 smile3518 smile3518
Милото детенце     Почивай в мир
Ники, мила дано всички са до теб сега, че не знам как се преодолява такава загуба. Толкова съжалявам  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 557
 Flowers Rose Flowers Rose за малчо Cry

Николетка,прегръщам те силно.........
защо се случват такива лоши неща.......

# 558
 newsm45 newsm45 newsm45
Влязох по-рано и прочетох. Нямах сили да пиша. Влизам сега с надеждата някой да е писал, че не истина, но уви  newsm45 newsm45 newsm45
Мила Ники  Hug моите най-искрени съболезнования. Дано Господ ти даде сили да се справиш с най-страшното изпитание  Hug
Почивай в мир мило дете  newsm45

# 559
почивай в мир мило дете   Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
 Ники приеми най-искрените ни съболезнования.

# 560
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Ники, толкова съжалявам... Не знам какво друго да кажа... Сили и кураж...  Cry Cry Cry Няма по-голяма мъка... Дано прекрасния Гого е на по-добро място... Спи спокойно ангелче...  Flowers Rose Flowers Rose

# 561
Думите са просто излишни.... не знам как се преживява това! Моите съболезнования за цялото семейство! А какво слънчево дете, докторите ли сгафиха нещо...

Аз влязох да честитя на рождениците, които минаха и да честитя Новата година, че бяхме в основен ремонт и нямах време, но на фона на това... само седях и колко пъти четох какво е написала Бебешондел и не мога още да повярвам!
Бебешондел, сигурно си много притеснена и ти, кураж и много късмет за малката Тея!

Какво нещо е живота...

# 562
При изписването е направил криза...  Sad Не знам лекарите ли са виновни, но в факт че детето си отиде ей така... за нищо. Уж беше добре, уж щяха да ги викат средата на януари за операция... От както разбрах вчера сърцето ми се е свило....  Cry

# 563
  • Бургас
Приеми моите искрени съболезнования, Ники... Flowers Rose Flowers Rose Гоги вече е на по-добро място, мъката остава за тези които са тук...

Убедена съм, че безотговорните доктори са в основата на случилото се. Като се започне от престъпните действия на ЛЛ...

# 564
Уххх, аз вече като прочета такава новина и първото нещо е да се сетя какви безотговорни лекари имаме! Това е цял един живот на едно толкова хубаво дете, мъката остава завинаги, това не се преживява!

# 565
Моите съболезнования.  Cry  Cry  Cry
Направо имам чувството, че сърцето ми спря!
Мир на душицата на Гоги!  Cry

# 566
  Flowers Rose Flowers Rose Сбогом слънчице и прощавай ...

# 567
защо. Толкова много вярвах ,че всичко ще бъде наред и че съвсем скоро ще пишат ,че са си в къщи.. не е честно. Наистина не е честно. Толкова много съжелявам, милото детенче,милата Ники... иска ми се да върна времето назад, нещо да се промени, да не е истина това . Съжалявам.
Момичета ,бъде здрави и вие и дечицата ,защото иначе няма кой да ни помогне явно... Бебешондел прегръщам те мила.

# 568
моите искрени съболезнования, Ники...  smile3518 smile3518

# 569
Господи, това е кошмар! Не мога да спра да плача! Много съжалявам! Моите съболезнования!

Общи условия

Активация на акаунт