Отговори
# 540
# 541
Ужасно е! smile3518 Нашите съболезнования към Николета и семейството !Да почива в мир малкото ангелче ! Flowers Rose Flowers Rose  Ники,мила много  сили ти пожелавам и спокойствие  да преодолееш това трудно изпитание .Heart Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 14:29 от ikamenova

# 542
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Най-искрени съболезнования за огромната загуба! Cry

# 543
 Cry Cry Cry нямам думи....съболезнования на Ники и цялото семейство Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Бъди много силна Praynig
Дано почива в мир малкото ангелче

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 14:46 от pufpaf

# 544
Боже, не мога да повярвам...  smile3518  Ники, мила, моите съболезнования! Дано младостта ти да ти помогне да бъдеш силна и да преживееш загубата... Дано е на по-добро място малката душица! Praynig

# 545
Господи, не мога да повярвам .... Моите съболезнования, Ники! Защо трябва да има толкова много мъка ...

# 546
  • София
 Аз нямам думи, откакто разбрах непрекъснато ме избива на рев. smile3518 Не е честно , просто не е честно. Моите най-искренни съболезнования на Ники и цялото семейство.  smile3518

# 547
Боже, нямам думи... Много ми е мъчно  Cry Моите най-искрени съболезнование към Николета и цялото семейство! Почивай в мир мило детенце  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 548
 Cry  Боже,колко мъка има по този свят .... Sad

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 16:24 от RikaRurika

# 549
 Sad моите съболезнования

# 550
Новината е потресаваща и нямам думи, с които да напиша нещо за утеха...съжалявам за загубата на  малкото ангелче и се надявам Господ да даде сили на Ники да преодолее загубата  newsm45

# 551
Освен да поплача заедно с Ники,друго не знам дали бих могла да направя...Как може да се случи такова нещо,чета вече колко пъти и не вярвам... Sad Cry

Моите искрени съболезнования и дано малкия прекрасен ангел е на едно по-добро място Praynig

Дано наистина тя намери сили в младостта си да се пребори! Praynig

# 552
  • Пловдив
Не бях влизала от доста време и сега като влезнах  сърцето ми спря  smile3518. Не мога да повярвам, толкова мъчно и болно ми стана  smile3518 smile3518 smile3518

Почивай в мир малко ангелче  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 553
Стоя пред екрана безмълвно и не знам какво да напиша, не мога и да преглътна!
Гоги, спи спокойно детенце.
Ники, на теб не знам какво да кажа, кураж мила майчице, съболезнования на цялото ви опечалено семейство!Господи.... newsm45

# 554
Съболезнования.....

Общи условия

Активация на акаунт