Отговори
# 570
Момичета,приемат ни в детско отделение на 3та градска. Ще ни лекуват хремата и до две седмици ще ни оперират.

# 571
  • Пловдив
Момичета,приемат ни в детско отделение на 3та градска. Ще ни лекуват хремата и до две седмици ще ни оперират.

Ели, миличка, късмет на малката Тея. Нека всичко мине безпроблемно и да ни зарадваш с хубава новина  Praynig Praynig Praynig Стискам палци и се моля за вас  Praynig Praynig Praynig

Hug

# 572
Бебешондел, пращам ти цялата си вяра и положителна енергия, че всичко ще е наред.Знам, че сега сигурно ти е още по-трудно и по-притеснено, както казваш ти сърцето ти се е свило, всички тук ще се молим в деня, в часа на операцията, всичко да бъде наред Praynig

От вчера си мисля за Ники, съзнанието ми такива картини рисува.Както каза Катето , мъката остава за най-близките, за майката е най-голяма.Дано малкото Ангелче е на по-добро място, място с безкрайна любов, вярвам , че е така.

Такива моменти най-силно ме карат да осъзная , че почти всичко е просто суета!Ние искаме по-добър живот, къща, кола , хубави вещи за нас и децата ни!Жалкото е ако осъзнавам това само в такива тежки моменти. Sad

Поклон пред силата и мъката ви Ники, на цялото ви семейство.

# 573
Момичета,не знам какво става,от вчера не мога да спра да плача...аз...и вие сигурно...Боже,какво ли се случва с Ники сега,щом ние сме така!Защо се случи това...не спирам да мисля и не разбирам как...

Ели,какво да ти говорим и да те успокояваме и аз не знам...представям си,че ти е свито на топка всичко!Но ще се молим силно всичко да е наред с Тея!Ще бъде наред!Прегръщам ви и ви целувам!Моля те,пиши ни като можеш!

А сега нека пак бабите или приятели ми кажат,че е глезена...Нека е глезена!Ще я нося,ще приспивам по цяла нощ,да мрънка,да ме тормози.Само да е добре,да е здрава!Е този шамар съвсем ми отвори очите:(

Мари, HugМайната му на всичко...но наистина само в такива моменти се сещаме.

# 574
Бебеш и тук искам да ти кажа, че стискам всичките си палци и ти изпращам цялата си положителна енергия! Кураж, бъди силна и не се давай на лоши мисли! Вярвай, че всичко ще бъде наред! Прегръщам те силно и се моля за вас с Тея, да преминете през това препятствие успешно и да се приберете вкъщи с усмивка Hug

Ники, прегръщам те и плача с теб! Дори не мога да си представя огромната ти мъка... Не мога да повярвам, че е възможно това да е истина и не знам как една майка може да преживее такава загуба... Спирам да дишам когато мисля за това...  Cry Cry Cry

# 575
Бебеш, много, много късмет на малката Тея! Ще чакаме новини, на теб кураж!

За материалните неща....по-скоро те радват хора помилвани от Съдбата и несрещнали несгодите и нещастията в Живота. Аз отдавна съм се научила да ценя дребните, понякога забравям, но все се намира нещо да ме подсеща. Просто една детска усмивка ти пълни сърцето! Децата за мен са най-голямото богатство!
В Господ не вярвам. И няма как, тъй като няма логика невинни деца да страдат, има толкова болни и живеещи в нищета по света. Какво е съгрешило едно дете, за да бъде отнет дъха му? В друга тема ми бяха обяснявали как един вид Господ ни наказва за нашите грешки, че то безгрешни има ли? И все пак все има нещо което да уравновесява везните и да дърпа конците. Но това, ние, земните хорица едва ли ще го разберем или поне не в този век.

Аз ще се помоля за това малко ангелче, от снощи мисля само за това като прочетох и въпреки , че лично не познавам Николета я смятам за много добър човек незаслужаващ това наказание и все някакси не мога да повярвам!

# 576
Бебеш, успех! Стискам палци на Тея и се моля за вас! Praynig

От вчера непрекъснато мисля за Ники, как е сега, как се преживява подобно нещо, как да продължиш нататък... Нямам отговор и не мога да си представя как се чувства Cry

Новината ми подейства отрезвяващо, за какво водим битки цял живот, за какво се трепем от работа, за да имаме удобства, за да живеем в лукс... Всичко това е толкова незначително, но човек го осъзнава само тогава когато загуби някого около себе си...

Казват, че Гопод изпраща изпитания на силните и на тези, които е сигурен че могат да ги понесат, Ники, бъди силна! Cry

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 13:22 от Кимбърли

# 577
Ели, всичко ще се нареди, кураж! Пращам цялата си положителна енергия! Никакъв негативизъм.

Наистина не ценим най-важното, момичета! Дано от сега нататък да се променим като майки, като хора, нека да бъдем по-добри!

Думите са недостатъчни, нищо няма да помогне на мъката на Ники и семейството й ... Само се моля и се надявам да успеят да намерят много сила и кураж в себе си и да продължат ...

# 578
Аз рядко пиша, но това което прочетох много ме разстрои...  newsm45 newsm45 newsm45 Моите съболезнования Ники newsm45 newsm45 newsm45 моите съболезнования newsm45 newsm45 , почивай в мир мило дете . В такъв момент думите са излишни.......

# 579

Много положителна енергия и от нас  Hug Hug Hug Вярвам в добрия изход и на това изпитание, което предстои за майчиното сърце. Чакаме новини и те  Hug силно   love001

Мъката от такава загуба не се преодолява...нямам думи...не бива да се случват такива неща  Cry

# 580
Чета ви ,но не пиша днес нямаше как да не вляза!Поднасям най-искренните си съболезнования  пред семейството !Това е непреодолима  загуба!нЯМАМ ДУМИ ...СЪРЦЕТО МИ ЗАМРЯ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Нямам думи и незнам какво да кажа на тази майчица!Почивай в мир ангел мил!!!  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Успех на ТЕЯ  всички ще се помолим и ще мислим положително !Кураж!!!!

# 581
Тея е с пневмония. Как лл установи вчера че сополите и са от зъбите не знам. И после как да вярваш на лл?

# 582
Ели, правиха ли снимка на Тея?Моята лична ми е казвала, че понякога пневмонията и със слушалка не може да се установи?Има ли температура малката?
Бързо оздравяване.Когато имаш яснота за датата на операцията напиши ни часа и денят.Може да направим всички момичета от тук нещо като обща молитва, точно в едно и също време, да изпратим на Тея мисъл за това всичко да мине успешно, цялата си любов и кураж.

# 583
Правиха и снимка, чуват си се хриповете. Сега е на кислород и спи. Направиха я швейцарско сирене докато и вземат кръв и и сложат абокат.

# 584
Ники, моите съболезнования за теб и цялото ви семейство....

Почивай в мир, малко ангелче... Flowers Rose Flowers Rose

Зная, че в такъв момент, каквото и да кажем е малко, не мога, а и не искам да си представям какво ли и е на една майка в такъв момент. Няма по-лошо нещо от това.... Weary
Аз също не вярвам в Господ, а  в такъв момент как ли да повярвам???? Не може ако има такъв, да позволи да се случват такива неща..... Cry
Ники, прегръщам те Hug и се надявам да си достатъчно силна, за да преминеш през това изпитание.  

Бебеш, а за теб и сладката Тея ще стискаме силно палци в най-скоро време да се похвалиш как всичко е минало добре. Hug

Момичета, имам едно предложение...Искате ли да сменим заглавието в памет на ангелчето Гоги?  Нека да се включат мамите, които сътворяват хубавите заглавия....                           

Общи условия

Активация на акаунт