Отговори
# 585
Бебешондел, изпращам ви цялата си положителна енергия и силно ви прегръщам и двете  Hug

# 586
това за общата молитва за Теа е много добра идеа- браво  на Мари:)-може някой да изпрати смс на всички половин час преди операцията ,които искат да се включат,че едва ли имаме време нон стоп да четеме какво става във форума/още ли могат ад се пращат смс от нета безплатно?? хич не съм наясно

между другото още преди 2 седмици като бяхме на  проверка за сополите педи ни каза много да внимаваме ,че има много пневмонии в момента и може би заради това се презастрахова като ни изписа антибиотика

# 587
Съгласна съм за общата молитва! Много хубава идея, Мари!

# 588
От вчера насам и аз не мога да си намеря място,постоянно мисля за Ники и как се чувства ,ох направо не мога повярвам още  .... smile3518
Бебешондел, бързо да оздравява сладуранката Тея и всичко което ви предстои да минава бързо и леко .На вас кураж и сили да се справите със тази ситуация ,вярвам че накрая всичко ще е наред. Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Съгласна съм за смяна на заглавието и за общата молитва!

# 589
Ели, знам какво е , трудно намират вени на малките и е такава мъка за тях.Алекс беше много стресирана заради такава манипулация.Гушкай я много, със сигурност го правиш, пей и , говори и колко е силна и как ще се справи със всичко, силата на думите е необятна.

За сополите, вече не помня от кога сме със сополи, малко намаляха но понякога чувам хрипове, предполагам дори съм сигурна , че е от гъстите секрети.

За заглавието , нека да го сменим в памет на малкото ангелче.

# 590
Бебешондел  Стискаме палци всичко да мине добре  Praynig

# 591
И на мен ми мина на ум да предложа да сменим заглавието, но мислех, че Бебешондел се занимаваше с това, пък сега не и е до това, но май Данили пуска последната тема.  За заглавие ако не е много дълго и се хареса това ми дойде отвътре:

Малкият Гого е ангел в небето, всичко се молим с ръка на сърцето!

За груповата молитва съм убедена, че много помага, груповото внушение може да прави чудеса, аз редовно ще следя темата и в уреченият час ще съм в мислите си с малката госпожичка, много хубава идея!

# 592
7/8 mnogo ми харесва заглавието ти

# 593
Аз не пиша,но редовно чета.Не мога и не искам да повярвам  Flowers Rose  Flowers Rose почивай в мир,мило детенце!  Cry
Бебешондел,стискам палци и се моля всичко да приключи успешно.Утре е голям празник тук,Теофания или Богоявление(утре тук в Гърция празнува и Тея),ще запаля свещичка за здраве на  малката Тея и ще се помоля за вас.

# 594
Аз...... аз ще се включа след малко.....само да си събера мислите, след това, което прочетох........ Cry

# 595
За малкия Гого главите прекланяме, за Тея молитва за здраве отправяме.
На Светлето много ми хареса.

# 596
За малкия Гого главите прекланяме, за Тея молитва за здраве отправяме.
На Светлето много ми хареса.

newsm17

# 597
  • София
Аз съм за това на Мари.....

# 598
 Praynig Praynig Praynig успех на Тея... дано по-скоро се излекува и всичко мине успешно
аз също съм за заглавието на Мари Peace

# 599

Общи условия

Активация на акаунт