Отговори
# 645
Ох...милата Тея.Алекс получи зверска диария именно след като я стресираха надупчвайки я в търсене на вена.За пореден път си доказвам достоверността на холистичната медицина.
Бебеш, не ги слушай за кърменето, кърми си я както го правиш, детето има голяма нужда от това, от близостта с теб.Милата, моля се за вас, дано всичко да мине добре . Praynig

# 646
Бебешондел  Hug
Гадно е в тези болници, никой не ти обръща внимание за нищо, просто го липсва човешкото отношение, гледат да си надупчат инжекциите с Аб и това което се предписва за даденото заболяване и това си е, няма отчитане на индивидуалното състояние на всяко едно дете.
За разстройството, аз с каката като беше на десет месеца бяхме в болница точно за пневмония и през час-два пълнеше памперса, но не беше зелено просто беше по-рядко, дупето и беше станало ужасно червено, никой не ми обясни от какво може да е, просто бях луднала, след изписването се оправи и ЛЛ каза че най-вероятно е било от антибиотика, но ти казваш че нея и стомахче я боли.
Дано бързо се оправите от пневмонията и да се съсредочите върху главния проблем. Вие всъщност сега в какво отделение сте?

Бебеш, не ги слушай за кърменето, кърми си я както го правиш, детето има голяма нужда от това, от близостта с теб.Милата, моля се за вас, дано всичко да мине добре . Praynig
   Peace

# 647
Не бях влизала при вас от месец и ми беше достатъчно заглавието на темата, за да се разплача! Няма думи, които да опишат загубата на Николета и семейството й! Моите съболезнования...плаках и плача за това малко, невинно момченце.
Бебешондел, пожелавам ви късмет и здраве!

# 648
Вече незнам за кой път влизам за да напиша нещо, но после заставам и гледам безизразно в монитора и хиляди мисли нахлуват в главата ми, хиляди тъжни , дори ужасни мисли и нищо немога да напиша. А искам да пиша ,защото вече болката ми е голяма, трябва  да споделя с някой, а освен с вас не виждам с кой мога. Знам ,че всички се чувствате по същия начин, знам и че ще ме разберете.  Много ме боли, не спирам да си спомням последните постове на Ники, колко емоция, колко вълнение и радост имаше в тях, колко много вяра и надежда. Не спирам да си представям щастието , което са изпитвали ,че ще си бъдат в къщи за новата година и в следващия миг... край всичко свършва. Целия свят , само за миг. Как се живее след това. На мен всяко нещо в къщи ми напомня за тях и ме кара да плача, а как се живее когато имаш спомени, когато всичко около теб ти напомня... просто седя и мисля и немога да го проумее. И все се питам , защо... неможеше ли да не стане, как се случи. 10 дни ,само 10 дни са минали от тогава ,а аз имам чувството ,че е минало цяла веченост, а болката и тъгата са все тук.  Иска ми се да вярвам, че нещо ще даде сили на Ники някой ден да намери смисъл да остане, да намери сили да се бори с живота, да продължи наред. Но после се питам какво ли ще е това нещо, какво ще ти даде сили да живее след като си загубил най -ценното, най-скъпо, след като си загубил целия смисъл на живота си. Незнам, немога да спра да мисля, не мога да спра да си представям,а най-лошото е ,че с нищо не мога да помогна, а ми се иска. Толкова много ми се иска да помогна, но освен да се помоля нищо друго не ми остава. Тъжно, наистина е в темата ни, но няма и как да е иначе. Дълго време ще е така, а може би никога няма да е същото, ние никога няма да бъдем същите като преди. Преосмислих живота си, ценности и преоритетите си и ми се иска да бъда по-добра, защото не се знае дали ще има утре. Осъзнах ,че повечето от вас всъщност значат много за мен, че ви познавам достатъчно добре за да ме е грижа за вас, за да ви мисля и да се моля всички да сте добре. Иска ми се да вярвам ,че малката Тея ще е добре, че всичко ще е добре, но явно само вярата не е достатъчна. Затова ще се моля всичко да се оправи и съвсем скоро да си е в къщи при семейството, където е мястото на всяко детенце. 

# 649
  • София
То антибиотиците имат такива странични ефекти, че направо като чете човек, свят му се завива.
Дано го сменят този антибиотик и Тея да се стабилизира, че с това разтройство ще се измъчи.
Чакаме само хубави новини от вас, Бебешндел.

Аз изкарах една ужасна хрема с възпалено гърло миналата седмица. Не разбрах вирус ли е или е настинка. Едвам се отглеждахме с Филип у дома - приведена, да го водя да ходи и с хрема ми беше доста гадно.

mama_Iva  Hug ,напълно споделям мислите ти и нямам какво да добавя.
Писах си поста доста време и таман да го постна и видях твоя и ми се стори неподходящо да го публикувам.
Обаче ми се иска да си общувам с вас, въпреки случващото се и потреса на всички.
Съжалявам, ако поста ми е неуместен.

# 650
Josepha  Hug Hug
И аз постоянно си мисля за случилото се и въпреки,че ми е много тъжно влизам и чета постовете.Моля се от сърце с Тея всичко да мине бързо и безпроблемно.

Момичета,силни прегръдки за всички,а ако Ники влезе тук отново някога,искам да й кажа,че й пожелавам въпреки всичко един ден отново да се почувства истински щаслива.Аз наистина вярвам в Бог и въпреки,че понякога животът е твърде несправедлив знам,че той ще й помогне.Чувствам се глупаво,защото не знам и никога не искам да разбирам какво е чувството,но толкова искам да помогна.

Praynig Praynig Praynig

# 651
Иве,сякаш от сърцето ми се откъсват думите ти... CryИ аз чувствам същото.Имам нужда да го излея на някой...няма на кой...И само си плача щом заспи.Да не я стресна иначе...И гледам наоколо,навсякъде ми е тя...Как би могло да има живот без това?

Момичета,толкова ме покърти това с Ники,че имам чувството,че нервите не са ми наред.Гледам Ая и само си мисля Ако Ако...И преди прекалявах с грижите,сега вече съвсем,разперила съм се над нея и ...искам да я опазя от всичко:(Знам,че не мога,но само лошотии са ми в главата.

Ели,Тея,гушкам ви и се моля всичко да минава PraynigСамички ли сте в стая?Възможно ли е пък да е вирусче от друго дете там?Както и да е,само да се оправи по-бързо!

Джос,и аз бях настинала май та и ние така...едвам гледах тези дни...кашлям сухо от гърлото..нощем се буди тя от мен...почнах за всяко кашляне до банята да ходя та да си спинка.Та цели нощи напред назад.Оправяй се и ти и дано поне на тях им няма нищо,да сме си били настинали.

# 652
Ох, момичета, каквото и да говорим, няма по-тежко нещо от това да надживееш детето си...  Cry  На никой да не се случва Praynig

Ели, как е Тея? Praynig

Аз събота и неделя имах нетърпими болки от един мъдрец, днес отидох на зъбар и му видяхме сметката - извади го. Сега пих един Аулин че вече ме отпусна упойката. Crazy

# 653
Само чета тези дни и направо не знам....

Вички досегашни и текущи проблеми ми се виждат нищожни след това, което се случи. Това момиче сигурно е съсипано, въобще как е възможна такава мъка... За какво преживяване изобщо става въпрос. Бог да е с тях...

Бебешондел дай знак, че Тея е добре...  Praynig

# 654
Сменят ни антибиотика, подуваме се от абокатите и ни го сменят сега за втори път.

# 655
  • София
Бебеш, дано не направи алергична реакция към абоката! Не че искам да те плаша, но те подсещам, че вече много дечица реагират на абокатите и лепенките, с които ги лепят.
Ох, тея абокати са отвратителни. Аз, че съм голям човек, едвам го изтраях в родилното.

KalinaZ , вирусче е май. Много е гадно, направо не знам вече. От днес почнах и да кашлям.
Не знам дали ще ги опазим от болести и по принцип.  newsm78

Моят юнак е станал голям глезльо - само аз да го водя из къщи  #Crazy Не признава даже баща си. Нямам кръст и нерви вече.
По стотици пъти на ден отваряме и затваряме пералнята, надничаме вътре. После се качваме на едно стъпало, за да влезем в банята, а след това слизаме....И това се повтаря до откат  ooooh!
Купихме такива каишки за прохождане, че един ортопед каза, че не било добре да се води детето за ръчички, че можело да се изметне раменната става.
Еми хич не са удобни. Те вероятно са за по-стабилно ходещо дете и засега не ни влизат в употреба
Да не говоря, че не намерих особено добри, а проверих почти навсякъде.

# 656
[
По стотици пъти на ден отваряме и затваряме пералнята, надничаме вътре. После се качваме на едно стъпало, за да влезем в банята, а след това слизаме....И това се повтаря до откат  ooooh!
Купихме такива каишки за прохождане, че един ортопед каза, че не било добре да се води детето за ръчички, че можело да се изметне раменната става.
Еми хич не са удобни. Те вероятно са за по-стабилно ходещо дете и засега не ни влизат в употреба
Да не говоря, че не намерих особено добри, а проверих почти навсякъде.

Това все едно аз съм го писала...Мишлето и той в началото се клатушкаше с "каишките", но с времето свикна и сега е доста удобно и само при нужда държа по-стегнато, иначе си го държа свободно и той си крачи смело-смело. Така в клатушкане откарахме месец и нещо  Rolling Eyes Моите са на канпол.
 mama_Iva  cry

Бебешондел  Hug

# 657
Имам вече ясна информация. След като ни излекуват тук ще ни качат в кардиологията и ще ни държат под наблюдение 7-8 дни и след това ще ни оперират.
Само да оправим диарията...

# 658
Не съм влизала може би с месеци и сега научавам тази трагична новина за Гого Sad почивай в мир мило дете Sad Случилото се е ужасно, дано Ники има сили да продължи напред  Hug

Аз тъкмо щях да се оплаквам, че Веско е болен от варицела. Колко неуместно.

Бебешондел, дано бързо се оправите  Hug

Поздрави от нас момичета  Hug

# 659
В профила ни Ники във фейса има снимкана Гоги,под която нейни близки са изказали съболезнования. Ако някой я има в приятели може да пише и там.

Общи условия

Активация на акаунт