Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 279
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Светле,бързо да се оправя вашият татко Hug Hug Hug
Това мисля че се причиняваше от кърлежи,и затова всеки път настръхвам когато детето се въргаля по полянките Cry

# 646
  • Варна
Благодаря ви момичета  Hug От кърлеж е да! Кучешки кърлеж, няма го по тялото, дори и следа от ухапване няма, затова не сме разбрали, мислехме,както и докторите, че е вирус, детето се разболя и след ден баща и. Сега е по-добре, но има висока кръвна захар и захар в урината, надявам се да е от преливаната глюкоза  Praynig Марсилската треска често увреждала черен дроб и бъбреци, моля се да му се размине  Praynig

# 647
# 648
Светла, дано бързо да ви се размине!!!  Praynig Praynig Praynig

# 649
Всички са бременни, направо полудявам. Където и да отидем с детето - вчера в зоопарка, днес на детски празник пред Народния театър, миналата седмица в ИКЕА - ВСИЧКИ са бременни. И приятелките ми са бременни.  #Cussing out

# 650
  • Талант на 2012,2013 г.
Светле, миличка, пожелавам на таткото да се оправи възможно най-бързо и да няма нежелани последици.

А за теб една голяма прегръдка... Hug

# 651
  • Варна
Моля ви, стиснете едни палчета за мъжа ми - в инфекциозна болница е от вчера с диагноза Марсилска треска  Cry
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано по-бързо се оправи!
Всички са бременни, направо полудявам. Където и да отидем с детето - вчера в зоопарка, днес на детски празник пред Народния театър, миналата седмица в ИКЕА - ВСИЧКИ са бременни. И приятелките ми са бременни.  #Cussing out
Аз също се чувствах така...докато не прочетох нещо тук, във форума. Не се сещам кой го беше писал и не мога дословно да го цитирам, но ще се опитам да го предам със свои думи. Не знаеш каква лична история има зад всяка бременност и всяко бебе. Може би жената, която виждаш е преживяла същото като теб... Hug

# 652
Може и аз да съм била, Слави.
(Вчера видях едно от нашите майчета с нейното коремче.  Heart Eyes)

Вчера не се обадих на позната, която загуби таткото на детето си. Бяхме в една компания навремето и с двамата. Тя беше с детенцето и нейни приятели и просто ми се стори неуместно след като не сме се виждали след тяхната трагедия просто така да й изскоча насреща за едно здрасти.  Confused

# 653
  • Варна
Светле бързо оздравяване на мъжа ти.
Котката Марта всички сигурно сме минали през такъв етап след загубата. Просто преди може да не си обръщала такова внимание на бременните, но сега като ти е болна тема ти се набиват  в очите.

# 654
  • Талант на 2012,2013 г.
Бях посетена от топлофикация... Колкото и глупаво да звучи... ние нямаме откъде да им извадим точно в този момент сумата, която... ooooh!

Писах преди време аз... Живот назаем... ooooh! ooooh! ooooh!

# 655
*Живот ли бе да го опишеш, разровиш ли го ще мирише......*  Hug Praynig

# 656
Всички са бременни, направо полудявам. Където и да отидем с детето - вчера в зоопарка, днес на детски празник пред Народния театър, миналата седмица в ИКЕА - ВСИЧКИ са бременни. И приятелките ми са бременни.  #Cussing out

И аз така...откакто загубих бебетата си , от това най-много ме боли.Днес ми е мъчно,защото обикалям да си взема още малко болнични за майчинство и има хора ,които ми честитят ,а бебета няма и аз се разплаквам, а как ще работя и ще се справям с колегите не знам.

# 657
Мъчно ми е за вас, момичета ...
Мъчно ми е, че лоши неща продължават да се случват на добри хора като вас ...

Мима, искрено съжалявам за мъничетата ти ... Flowers Rose Flowers Rose

# 658
Аз също се чувствах така...докато не прочетох нещо тук, във форума. Не се сещам кой го беше писал и не мога дословно да го цитирам, но ще се опитам да го предам със свои думи. Не знаеш каква лична история има зад всяка бременност и всяко бебе. Може би жената, която виждаш е преживяла същото като теб... Hug

Да, имам го предвид. Ама всъщност това не е утешително. Защото не завиждам на другите за техните бременности и бебета и не искам да не бяха бременни, а просто гледката ми припомня моите си чувства, а аз уж се опитвам да ги забравя за малко понякога...

Мимата, трудно е с работата. В моята работа има хора, които изобщо вече не ми говорят и такива, които се държат, все едно нищо не се е случило. Други няма. А, има и такива, които "мислят, че вече съм добре"  #2gunfire
Дано твоите колеги да са по-адекватни и мили.

# 659
Ще има и мили,но ще се броят на пръсти.Мъчно ми е ,че нито една от колежките ми от моя отдел не се поинтересува как съм,но иначе не пропуснаха да раздуят историята.Лошото е ,че в малкия град всички се познаваме и всичко се знае от доброжелатели.Сега всички ще идват да ме разпитват,защото не знаят подробности,но определено мисля ,че не ги касае.Вчера срещнах един колега,от малкото,които ще са мили-беше много трудно и явно не знаеше какво става,защото се изненада,че се връщам на работа,не ме разпитва,но и аз едва казах няколко думи,защото се опитвах да не ревна.Дано да ми стигнат силите,че не искам съжаление от никой.

Общи условия

Активация на акаунт