Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 282
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Синчето ми трябваше да е в училище, втори клас, днес, за това ми е мъчно

# 631
Честит имен ден, мъничка Софи! Flowers Rose Flowers Rose

Другарче, гушвам те! Sad

# 632
Момичета прегръщам ви всички до една  Hug Sad,никой не заслужава да изпитва такава болка . Sad
Нека за всички ни това ,което сме преживяли да е последното нещастие докато сме живи.
За всички обичани от нас ,деца ,майки , бащи ,и близки . Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Praynigнека почиват в мир.

# 633
В болницата една по една срещам майките, които лежаха с мен по отделенията за патологична бременност. Всичките са с бебета. Бебетата им са здрави, идват за контролни прегледи или за нещо безобидно. Всичките смятат, че трябва да ми разкажат за бебетата си и да ме питат как съм. Намирам го за... и аз не знам каква е думата... не много мило, при всички случаи. Малко ми е трудно да се държа професионално. Обикновено бързам да избягам и никой да не види, че плача. Не ми е мъчно, че те имат бебета, но ми е мъчно, че аз нямам.

# 634
Миличка  spoko много е тежък този момент, но е неизбежно...Каквото и да кажа ще е малко..Бъди силна когато можеш, а когато не можеш просто си поплачи и пак продължи  Cry
Ако ти кажа че не е минал ден в който да не мисля за мамите и бебчетата които се родиха само няколко часа преди моята принцеса..Как изглеждат, какви са, дали са си мислили за нас и дали знаят, че тя не успя да порастне колкото тях. 
Прегръщам те силно  Hug

# 635
Вчера ходих и боядисвах гроба на човека в бяло зелено и червено и се получи добре!

# 636
Баси, и след пет месеца ще се намери кой да ме попита "как е бебенцето?"
Well, there is no baby.
Отивам да си сипя едно малко.

# 637
  • До морето :)
 Hug Hug Hug
И мен скоро ме питаха дали раста и рита ли бебето.  Hug

# 638
Коте, аз след първото раждане споделих тук, че ми коства нечовешко усилие да отида да видя приятелката си, с която заедно лежахме като бременни в болницата след като тя роди. Ревеше ми се. А трябваше да се радвам на бебето й. Още повече че тя много изстрада, за да го роди. Въпреки това не можах да се зарадвам искрено. Идеше ми да вия. Тогава се обвинявах за чувствата, които изпитвам. Днес съзнавам, че те са напълно естествени. Защото в такъв момент чуждите бебета вместо да будят умиление, само ни припомнят какво ни е отнето по така жесток начин. Може да е егоистично, но тогава странях от майки с бебета. Принципно странях от всички де, но от тях особено внимателно. Това ме спасяваше. Днес вече чуждите бебета ме радват много, но тогава...

П.С. Относно едното малко... ще ти правя компания тази вечер. Наздраве!

Исе,  Hug

# 639
Аз нямам голям избор - майки с бебета са ми работата. Но познати майки с бебета вече са съвсем друга бира.
Наздраве!

# 640
  • Варна
Моля ви, стиснете едни палчета за мъжа ми - в инфекциозна болница е от вчера с диагноза Марсилска треска  Cry

# 641
Момичета, прегръщам ви ...  Sad

Светле, бързо оздравяване на мъжа ти!  Praynig

# 642
Светле прегръдка и от мен  Hug Бързо оздравяване на мъжа ти и много скоро се прибере вкъщи при своите любими момичета  Praynig

# 643
Светле, дано бързо мине това изпитание! Praynig Пиши как е съпругът ти, когато имаш новини!

# 644
Светле  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig много скоро да ви се оправи таткото ,ох това не го бях и чувала дори ,какви са тези болести значи. Cry

Общи условия

Активация на акаунт