Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
..........за всички  мамини звездички......

Завинаги в сърцето ми малка моя!

# 676
Дали някога ще спре тази болка?Дали ще мога да продължа напред? Cry Cry Cry
Много ми липсват моите две малки ангелчета...

# 677
  • Талант на 2012,2013 г.
Дни ще се нижат и часове... Покрай нас и тебе ще се движат хора с усмивки, понесли щастието на раменете си. От това още повече боли, колкото и егоистично да звучи. Но така е понякога. Ще има дни , когато и при нас ще има усмивки за малки радости. Тогава ще се чувстваме гузни. А трябва ли? Не знам...Може би ще трябва да се усмихнем и да покажем, че сме силни и борбени. И тогава ще заживеем в хармония със себе си и околните. За да се радваме на чуждото щастие и да имаме свое...

За всички тях...

# 678
  • BG
...и стана ангелче...
Малка моя,прости ми...
моля те ела в съня ми.
Изгря звезда,но от това не стана по-светло,
всяка сутрин се будя и се "блъскам" в усмивките на хората,
не спря да боли,а и не искам...
не станах по-добра,
дълго се сърдих на бог,че те взе от нас,но сега осъзнах,че явно ме/е обичал(не че от това ми става по-леко)
не искам да съм силна,
искам да си простя(все още не мога)и да заживея в мир със себе си
искам ти да ми простиш,
а зная,че някога"живота ни"ще почне отначало,
а дотогава бди над нас и пази сестра си,
аз ще пазя спомена и любовта за тебе живи!!!
поклон дете!

Много красиво казано!  Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose
Прегръщам те!  Hug

# 679
  • у дома
Знаеш ли Мари,наистина първата година се чувствах не гузна,а виновна,че се усмихвам, и защо?
живота не спря...
Сега се смея,прегръщам и се радвам на щастието си като не чувствам това като предателство,но ми трябваха години.
Дъщеря ми "видя"и контактува с кака си,тогава бях в шок,доста изчетох по тема и се поуспокоих някак си. Имам две деца-една звездичка и едно малко и диво слънчице.
Не че не боли,но боли някак по-друго.
Ако не беше починала М.сега нямаше да имаме това.
Сложно е...
Но знам,че всичко се връща...
вземаш-даваш
Така,че майчета кураж,пожелайте го силно и ще го прегърнете  Hug

# 680
  • Талант на 2012,2013 г.
Нашите деца, които останаха при нас dgidgi са различни...

Наистина е сложно, но всъщност е така.

Те носят бремето на нашата мъка. Ние им го предаваме без дори да се усетим.

Едно е детето ни след загубата.След нашата загуба. Нямахме сили за следващо. Всеки ден се моля Бог да ми го пази... Praynig

Животът ми не е същият.

# 681
  • BG
Дни ще се нижат и часове... Покрай нас и тебе ще се движат хора с усмивки, понесли щастието на раменете си. От това още повече боли, колкото и егоистично да звучи. Но така е понякога. Ще има дни , когато и при нас ще има усмивки за малки радости. Тогава ще се чувстваме гузни. А трябва ли? Не знам...Може би ще трябва да се усмихнем и да покажем, че сме силни и борбени. И тогава ще заживеем в хармония със себе си и околните. За да се радваме на чуждото щастие и да имаме свое...

Марѝ, наистина си с душа на поет!  Hug

За мен най-трудно е да постигна мир със себе си. Понякога си представям как се прибирам у дома и сина ми ме чака.  Sad Някак не се чувствам гузна или виновна когато се усмихвам, защото знам, че от това мъката ми не намалява. Тя стои някъде там, дъболко в мен и винаги ще я има, защото той е любовта на живота ми. Дори някога да имам други деца, той винаги ще си остане първородния, онзи към когото съм усетила първо какво е да обичаш своя плът и кръв.

# 682
Ще можеш, заради тях и заради себе си, защото ако е вярно това, което знам от възрастните хора, че близките ни никога не ни напускат и ни гледат отнякъде, те биха искали да продължиш и да бъдеш щастлива. Прегръщам те и ако някога имаш нужда да поговориш с някой винаги съм насреща.
Желая ви сили и вълшебства на всички !  bouquet

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 00:05 от катюнгелче

# 683
  • BG

mimata_79, винаги ще ти липсват и това е нормално.  Hug Ще продължиш напред заради тях, заради себе си и близките ти. За да имаш шанс отново да бъдеш щастлива и носиш отново живот в себе си!   bouquet
Но трябва време за да утихне болката и затова сме тук, за да споделяме и да си даваме сили!

# 684
Stephy , катюнгелче , благодаря ви за подкрепата!
Опитвам да продължа , но има дни в които болката е толкова силна,че не мога място да си намеря. Понеделник бях на преглед и доктора ми каза,че съм напълно възстановена и според него може да започнем с опитите за ново бебе - "да обърнем гръб на миналото и да продължим напред" - това бяха думите му.Аз изпаднах в ужас, не можах да се зарадвам , а това е нещото ,което искам най-много.
Единствено тук имам сили да споделя,когато много ми тежи ,но не винаги намирам думи...вие знаете колко е тежко.

# 685
Мимата, докато ти самата не си готова да погледнеш в бъдещето, винаги ще се връщаш в миналото и ще търсиш утеха, но всъщност ще получаваш само болка... На всеки му отнема различно време да погледне напред. Между физически готов и психически готов има разлика, но макар и психически да не си готова и забременееш ще имаш много тъжни моменти.
За два месеца бях физически готова и се насилвах да искам да забременея, но мъжът каза *не сега*, да изчакаме някой месец... След седем месеца бях бременна. В началото плаках много по миналото и това, което не успях да имам... После като разбрах, че ще е момче се разочаровах /загубихме момиченце/, допреди месец му говорих като на нея, но вече психически съм готова да го приема това дете и го чакам като голямото световно чудо...
От разстояние на времето мога да приканя всчики, които още имате възможност да забременеете, просто го направете, борете се за това щастие... Болката е с нас, но има за какво друго да живеем и да се усмихваме...
За нашите дечица  Praynig

# 686
Мимата, докато ти самата не си готова да погледнеш в бъдещето, винаги ще се връщаш в миналото и ще търсиш утеха, но всъщност ще получаваш само болка... На всеки му отнема различно време да погледне напред. Между физически готов и психически готов има разлика, но макар и психически да не си готова и забременееш ще имаш много тъжни моменти.
За два месеца бях физически готова и се насилвах да искам да забременея, но мъжът каза *не сега*, да изчакаме някой месец... След седем месеца бях бременна. В началото плаках много по миналото и това, което не успях да имам... После като разбрах, че ще е момче се разочаровах /загубихме момиченце/, допреди месец му говорих като на нея, но вече психически съм готова да го приема това дете и го чакам като голямото световно чудо...
От разстояние на времето мога да приканя всчики, които още имате възможност да забременеете, просто го направете, борете се за това щастие... Болката е с нас, но има за какво друго да живеем и да се усмихваме...

Hug Hug Hug Благодаря ! Зареди ме позитивно!Дано вашето чудо да се появи около термин и да ви донесе много поводи за усмивки!

# 687
  • BG
..................но вече психически съм готова да го приема това дете и го чакам като голямото световно чудо...

Прекрасно е, че си отново бременна, la vie est belle! Честито!  Hug Пожелавам ти леко раждане и здраво усмихнато момиченце!  Peace

# 688
Днес трябваше да имаш рожден ден детенце мое , Sadтрябваше да духнеш 4 свещички ,но.........................
Празнувай там ,мило детенце с другите ангелчета  Praynig,дано сте щастливи там .
  party006за теб мое малко момиченце. smile3518много ни липсваш.

# 689
Днес трябваше да имаш рожден ден детенце мое , Sadтрябваше да духнеш 4 свещички ,но.........................
Празнувай там ,мило детенце с другите ангелчета  Praynig,дано сте щастливи там .
  party006за теб мое малко момиченце. smile3518много ни липсваш.
Дано където се намират да се чувстват добре  Praynig baloni

Общи условия

Активация на акаунт