Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 273
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • у дома
... и се роди...звездичка...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКА МОЯ!
Дано където и да си да няма болка и сълзи.
Липсваш ми,нося те в сърцето си!
пак ще сме заедно...

# 661
За малката душичка ... Flowers Rose Flowers Rose

# 662
  • Талант на 2012,2013 г.
Настръхнах, повярвай ми, dgidgi...

Така си го написала... мъката направо извира от тебе...С малко думи, но точно и премерено.

Истински се надявам там където са да не боли.

И те прегръщам. Hug Топло и истински. Heart Eyes

За да те боли една идея по-малко.

за твоята звездичка...

# 663
  • BG
... и се роди...звездичка...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКА МОЯ!
Дано където и да си да няма болка и сълзи.
Липсваш ми,нося те в сърцето си!
пак ще сме заедно...

Hug Hug Hug Прегръщам те!
Мир на душата на твоята малка здездичка!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Вярвам с цялото си същество, че там горе е по-добре и е прекрасно ..... Но нас винаги ще ни боли, че не са до нас и не можем да ги прегърнем!

# 664
Днес ми е мъчно за мене си....не мога да говоря за това което ми(ни) се случи.Правим се,че нищо не е станало...просто страдаме поотделно.Мъчно ми е,тайно плача,дори не знам защо се крия.Преди десет дена приключи моята много желана и дълго чакана бременност.Сърчицата на моите близнаци не пожелаха да затупкат....ох колко бях щастлива през тези 7 седмици,просто не стъпвах на замята
Мъчно ми е за мене си...

# 665
  • София
Морско момиче, една огромна прегръдка за теб. Искрено съжалявам за загубата ти. Тук всички сме преживели най - тежката загуба в живота си, но взаимно си даваме упора и утеха. Сама трябва да изживееш мъката си и да намериш сили да вдигнеш глава и продължиш напред. Знам, че страданието ти е огромно, но не се отдалечавай от близките си, загубата е и на съпруга ти. Не позволявай тази ви болка да застане между вас. Нека тя ви направи още по - близки за да изживеете хубавите неща, които ви предстоят.

# 666
Днес ми е мъчно за мене си....не мога да говоря за това което ми(ни) се случи.Правим се,че нищо не е станало...просто страдаме поотделно.Мъчно ми е,тайно плача,дори не знам защо се крия.Преди десет дена приключи моята много желана и дълго чакана бременност.Сърчицата на моите близнаци не пожелаха да затупкат....ох колко бях щастлива през тези 7 седмици,просто не стъпвах на замята
Мъчно ми е за мене си...

Напълно разбирам болката ти  Hug Hug Hug ние загубихме нашите близнаци преди малко повече от месец в 24 седмица...още са пред очите ми малките бебенца,още чувам гласчетата им,но сега трябва да сме много силни, трбва да продължим по пътя към мечтата си ...Плачи колкото е необходимо,говори , споделяй..намери най-добрия начин да се пребориш с мъката.

# 667
Днес ми е мъчно, защото се навършват 9 дълги и мъчителни месеца от както моето ангелче отиде на небето.... smile3518 smile3518 Знай, че винаги ще те нося в сърцето си бебчо... Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир... newsm45

# 668
  • BG
Ще споделя за какво ми е мъчно от месеци вече..и не се променя, и живея в страх.. и не знам на кой Бог да се моля, за да мине всичко добре и семейството ни да остане цяло..
Лятото откриха на майка ми тумор на хипофизата с последвала хидроцефалия. Всичко започна с внезапна отпадналост, бъркане на говора, думите, влошено равновесие. Не е имала никога главоболие или раздвоено зрение. Поставиха и шънтова система с клапа и всичко се нормализира.  ..... А няма как да съм щастлива без тях.. преди да са изживели всичко, за което са се борили. Не знам от кого и как да поискам съвет или помощ, още ми е толкова объркано..

Мила Фани, имай вяра и надежда! Това е което мен ме крепи от много дълго време. Синът ми почина от тежко и продължително заболяване преди 6 месеца, а малко след това откриха карцином на белите дробове на майка ми. В момента е на химиотерапия. Не съм се отказвала да се боря нито за миг, нито се отчайвам. Много ми е мъчно и тежко и понякога за миг рухвам, но после се взимам в ръце и продължавам напред. Как да поддържам духа на майка ми висок, ако тя ме вижда притеснена?! Господ е велик и искрено вярвам,че не ни дава предизвикателства, с които не можем да се справим.
Горе главата и пиши как се развиват нещата при вас. Ако ти е мъчно, само пиши, тук винаги ще намериш разбиране!  Hug Hug Hug

# 669
  • BG
Днес ми е мъчно, защото се навършват 9 дълги и мъчителни месеца от както моето ангелче отиде на небето.... smile3518 smile3518 Знай, че винаги ще те нося в сърцето си бебчо... Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир... newsm45

Ох, мила Лейди, мир на душата на детето ти!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
И сила да се справиш с мъката!  Hug

# 670
Лейди за твоята звездичка на небето.  Flowers Rose Flowers Rose  party006
Много съжалявам. Cry

# 671
  • Талант на 2012,2013 г.
Приеми и моята прегръдка, Лейди...

Flowers Rose Flowers Rose

# 672
leidi мила  spoko потъжи си .... Sad
За твоето ангелче  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 673
  • Горна Оряховица
Лейди  Hug
за ангелчето ти Flowers Rose Flowers Rose

# 674
  • у дома
...и стана ангелче...
Малка моя,прости ми...
моля те ела в съня ми.
Изгря звезда,но от това не стана по-светло,
всяка сутрин се будя и се "блъскам" в усмивките на хората,
не спря да боли,а и не искам...
не станах по-добра,
дълго се сърдих на бог,че те взе от нас,но сега осъзнах,че явно ме/е обичал(не че от това ми става по-леко)
не искам да съм силна,
искам да си простя(все още не мога)и да заживея в мир със себе си
искам ти да ми простиш,
а зная,че някога"живота ни"ще почне отначало,
а дотогава бди над нас и пази сестра си,
аз ще пазя спомена и любовта за тебе живи!!!
поклон дете!

Общи условия

Активация на акаунт