Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Все се успокоявам ,че са добре ,все си мисля ,че болката е само за нас тук долу .Дали е така ще разберем когато му дойде времето ,искрено се надявам ,че там ще сме заедно и няма да се разделяме повече ,вече не сме същите ,и никога не можем да бъдем . Sad

# 691
И аз само с това се успокоявам и че имам достатъчно любими хора там ,които ще се грижат за тях.

# 692
Честит рожден ден, Николче ...

Кроелка ...  Cry

# 693
  • Талант на 2012,2013 г.
За теб, Никол...

# 694
  • у дома
Честит рожден ден миличко Николче!
Бди и пази семейството си!
kroelahai  Hugте мила

# 695
Благодаря ви  Hug, добре ,че сте вие ,защото никой не споменава моето момиче ,все едно не е съществувала ,хубаво ми е да говоря за нея ,макар ,че ме боли .Докато съм жива винаги ще те нося в сърцето си дете мое. Sad

# 696
Честит Рожден Ден, мъничка Никол! Дано са слънчеви и усмихнати празниците ви ТАМ! baloni

Кроелка,  Hug Sad

# 697
  • BG
Честит рожден ден на ангелчето Никол!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
kroelahai  Hug

На мен ми е тъжно, защото вчера се навършиха 6 месеца откакто сърчицето ми го няма ... милото ми Ече ... Много го обичам и винаги ще го нося в сърцето си! Той е моята първа истинска любов!  Heart Eyes

# 698
# 699
Ох Стефи  Hug

# 700
  • Талант на 2012,2013 г.
Стефи, малко думи, но от сърце... И една приятелска прегръдка за утеха... Hug

# 701
Благодаря ви  Hug, добре ,че сте вие ,защото никой не споменава моето момиче ,все едно не е съществувала ,хубаво ми е да говоря за нея ,макар ,че ме боли .Докато съм жива винаги ще те нося в сърцето си дете мое. Sad

Честит рожден ден, мъничка Никол  Flowers Rose
Кроелка, това са важни дати, но освен нас никой не ги помни, изглежда, особено, след като мине първата година...  Heart Eyes Hug
Стефи, прегръдки и за теб...

Понякога си мисля, че ако вярвах, че някога ще се срещнем пак, щеше да ми е по-леко, ама аз не вярвам, май...

# 702
kroelahai за твоето ангелче   party006 за теб скъпа  Hug

Stephy    Hug и за твоето ангелче    party006

# 703
  • Варна
Кроелче, за малката Никол Flowers RoseFlowers Rose  Cry

Стефи,  Cry Flowers RoseFlowers Rose, за твоята рожбичка...

# 704
Стефи Sad  party006 за Ече .

Общи условия

Активация на акаунт