Отговори
# 360
Разбирам ви на пълно,но моето си е точно от анемията.Имам си и ниско кръвно.......

"Анемията може да премине незабелязано при много хора и симптомите да са слаби. Най-често хора с анемия се оплакват от слабост, отпадналост, дискомфорт, а понякога и слаба концентрация. Хора с по-остра анемия се оплакват често от диспнеа (задуха) при усилие. Тежката анемия подтиква тялото да компенсира, като увеличи сърдечната дейност, което води до усещане на биенето на сърцето и изморяване, а възможно да доведе и до сърдечна недостатъчност.

Бледата кожа и лигавица често е полезен знак при диагнозата на по-тежките анемии, но не винаги е явна. Други симптоми могат да са напукване на устните"

Това всичко е явно при мен,постоянно съм отпаднала,разтрепервам се.....и т.н.

# 361
Пепче,ами при теб си е изпитание една бременност,ама ще се справиш,то не остана. Hug
Деска,много се радвам,че при теб не се оказа нещо сериозно. Peace

# 362
  • Варна
Само да ви кажа,4е у дома си имаме барометър- колекционерски,нали сме капитани - днес е изклю4ително опасно ниско налягането,от в4ера пада стремглаво надолу и гадното е не толкова 4е е ниско,ами 4е пада много бързо! Пепи,не може да няма връзка!Днеска с който се 4ух -едно и също ми каза!

# 363
]Пепи[/color],не може да няма връзка!Днеска с който се 4ух -едно и също ми каза!
Не разбрах за какво става въпрос...извини ме но съм разсеяна,чакам си мъжът .......

# 364
  • Варна
в смисъл,4е ти е станало зле...той не се ли прибра мъжът?!Аааа то сега от Бургас идват вярно

# 365
Здравейте мамчета.
Аз още не съм успяла да ви прочета, за да се включа активно.
Днес пак имах премеждия, че се събудих със  зъбобол. Един кътник дето още втори месец му падна шийната пломба и цъфна че е за вадене. Оказа  се, че венеца си е растял м/у пломбата и от едната страна е покрил корена. Както и да е, тогава не посмях да предприема нищо, че много им треперех на бебетата след инвитрото. Все се надявах да издържи до след раждането, но съм си правила сметките без кръчмаря. Днес като се събудих с тези болки и възпаление спешно търсихме доктор да го извади. Аз исках и без снимка ако може. Та сега още съм с изтръпнала устна, но пък вече спокойна.
Като ми слагаше упойката го поразпитах нали ми слага подходяща. Каза ми, че сега използвали два вида най-вече и тази била с най-ниско съдържание на адреналин. Тук някоя мама беше дентист и до колкото помня се говореше за такава изобщо без адреналин (той какво вреди на бебите?). Но минало-свършено вече. отървах се от един проблем който дълго време много ме притесняваше.

# 366
Искам да ви кажа който не е ходил в този нов Baby Mall не се прецаквайте!!!Многоооооо зле!Първо,че магазина въобще не се намира на партера на магазин Арон,второ нямаше никави табели че се е преместил и дори в новата им сграда никъде не пишеше вход за Baby Mall!!!!!Много съм разочарована.Магазина не беше въобще зареден и името бейби мол въобще не му подхожда,защото е доста малък като за мол  Naughty Crossing Arms иии това е загубих си цял ден в задръствания за да остана мега разочарована! Outta Joint

# 367
NovDen, поздравления, че си се отървала от този проблем Simple Smile Проблема с адреналина е, че по време на бременност мн често поради различни причини жените си имат повишено кръвно, аритмии и т.н., които натоварват допълнително и сърдечно съдовата система на малките бебчета. А от емоциите, че си на стола твоят организъм си е произвел достатъчно в повече адреналин и няма нужда да се довнася допълнително. И един съвет от мен- не изчаквайте подобни проблеми да ги решавате за след раждането, защото могат да ви навлекат мн сериозни ядове, а бебенцата се справят по- трудно с тях, отколкото ние Wink Колегите са достатъчно компетентни да могат да преценят кое може да изчака и за кое трябва да се взимат мерки на момента, така че всички да са добре Simple Smile

# 368
Скъпи коремчета, исках само да се отчета, че се завърнах по живо, по здраво  Peace....у дома в дъжда...след огромната си  обиколка днес...по 3-те мола на Варна...
Като никоя не пожела да ме придружи, излязох си сама.... Rolling Eyes какво да направя..по-весело щеше да е иначе...залепнаха ми устата да мълча...ама какво да правя...
Аз съм от тези, които нямат нужда от алкохол, за да им е весело и които като си наумят, че им се излиза..не им трябва компания на всяка цена, за да го направят....  Party и сам войнът е войн! Mr. Green
За варненки да поясня, за да ме разберат колко съм "щурава".... слязох на Катедралата от 31..в 15ч...после пеша чак до Гранд Мол...разгледах там Карфур...бебешките неща основно, но някои други междувременно.... после се придвижих отново пеш до Варна Мол.... там разгледах Хиполенд и хапнах на Сабуей...това около 17:15 става и после пеш...до 2-те кули.... за 18ч....там заради томболата в Чиполино... накрая познайте..едно дете на 10 години..изтегли измежду всички присъстващи..точно майка си...а Бога ми... видях го, че е със затворени очи детето докато тегли, че го помолиха да тегли пред нас.... и че разбъркваше доста листчетата..и като изтегли майка си и и прочете името..самото то се опули  Shocked Shocked Shocked Shocked
Имаше въпроси и към татковците...от рода на  "каква била скоростта на сперматозоидите?"...в кой месец бебетата почвали да различават и гласа на татко си" и т.н..
Междувременно купих за бебо 5 чифта чорапки....1 жълти, 1 зеленки и 3 сини ( с малко беличко по тях...те са комплект 3-те)....за 6,30ле общо...гол.сделка  Laughing Laughing Laughing
Поне да не съм се върнала съвсем капо след обиколката ... Laughing Laughing Laughing добре, че в Чиполино се засякох с моя бивша колежка и приятелка... че да ме смъкнат после до Катедралата да си хвана автобуса за Виница.... късмет все пак Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 20:26 от primavista7

# 369
primavista7

Това твоето се нарича подвиг - как са ти краката, а кръста? след толкоз ходене имам предвид....

# 370
Добро утро мами  Hug Аз  малко късно се записвам в новата тема , ама компютъра се беше бъгнал нещо , та го преинсталирахме и така ..
Гледам среща сте организирали и то почти до нас , егати каръка съм а Sad Надявам се че следващият път ще успея .
Това  и аз го знам че помага за  припадането- главата между коленете . Когато  и аз тръгнах да припадам инстинктивно клекнах и ми поотмина ( бях началото на 5 месец де ...ама добре че бях с майка ми че щях много да се ошашкам) . От тогава винаги си нося вода с мене и от тези малките шоколадчета , дето някой път ги дават към кафето  за всеки случай .
Ох аз много се чудя за тази Арника ... да я взимам ли .. да не я ли  Thinking питах доки и тя ми вика: Еми гледам ги смучат ги .. ама нали знаеш че и зависи какъв ти е прага на болка ...  и от много други фактори зависи.  И аз сега го мъдря има ли смисъл ... няма ли  Thinking

# 371
Добро утро.Снощи до късно се мотахме вкъщи,но нямаше как.
Тати си дойде newsm44 newsm44 newsm44
Толкова много подаръци донесе на Ади,че милата беше очарована.Всъщност подаръци имаше за цялата рода........Какато и за "нероден петко"
Та като се прибрахме от автогарата и тати започна да отваря огромния куфар,който беше издал багажа от тежестта/така го беше нафрашкал/.И Адито започна да се радва,тати говореше на висок тон и бебо така се вълнуваше в корема,че имам представа и той се радваше на всичко това....

И най важното,все щях да казвам на Софиянки,само за едно нещо ви завиждам ,че живеете в София.
Заради   Dunkin' Donuts,тази верига понички открих в далечната 2000 година.Обожавам ги,имам представа без тях не мога да живея.Все се уреждах,някои ходейки до София да ми купи.Сега бременна така ми се ядяха,та този молих,онзи молих,никой не ми донесе.
И снощи се мъкни мъжът ми с 4 кутии,всяка по 6 броя вътре всички различни,сега са пуснали и ново видове.....Та 2 от кутиите вече ги няма...............
От вчера съм се успокоила и започнах да хапвам.....нали мъжът ми се прибра,само ,че каза ако пак го поканят Януари ще се съгласи..........само,че в друга страна ще да е.......
Това е от нас,сега тръгваме на пазар,и да си приберем мъжкото куче от хотела,в които го настанихме/на един приятел,че милото вече се е затъжило за нас.Довечера пак ще пиша......

# 372
  • София
Добро утро и от мен,

От няколко дни съм много притеснена. Случва се по 2-3 пъти на ден да ми изтича направо вода. Това нормално ли е за бременността, някоя друга мама има ли такова нещо?  newsm78
Уплашила съм се да не са почнали да ми изтичат водите, а съм още 30 седмица  Praynig

# 373
Добро утро и от мен,

От няколко дни съм много притеснена. Случва се по 2-3 пъти на ден да ми изтича направо вода. Това нормално ли е за бременността, някоя друга мама има ли такова нещо?  newsm78
Уплашила съм се да не са почнали да ми изтичат водите, а съм още 30 седмица  Praynig

Ходи на лекар или му се обади и му обясни, така ще ти е най-спокойно и на теб  Hug дано не е нещо сериозно  Praynig

# 374
  • Варна
Пеп4е 4естита радост вкъщи!!! Имам предвид пони4ките..Хе хе хеееееее сега най-после ще ядеш!!!!! Ти пък каквато си майсторка едни пони4ки ли ще ти се опрат?Кой знае какви по-хубави правиш!!!!  chef  chef  chef

Ванеска не ми се вярва това да са води???Абсурд,нещо усещаш ли,болки,спазми??Мисля си 4е е по-обилно те4ение и сега се шашкаш излишно,като го оприли4аваш на води!Отиди на доктор утре все пак...Дано да няма нищо притеснително!Стискам палци!  bouquet

БоБоДес излезе ли посявката?4исто ли е полето? аз как треперах над лаптопа докато ги ка4ат.....

Общи условия

Активация на акаунт