Отговори
# 570
А заглавието може малко да го изменим:

Тази Коледа с тумбаци, февруари с мънички юнаци.

Готово  Mr. Green

# 571
  • Сфия
Измислете го и кажете как да стане. Аз съм за... Ако искате пък и трите за целия период, че да е най-сигурно. Щото реално погледнато не се знае кой кога. Аз ако пак пренося, а пък някоя от вас роди по-рано, може да се окаже , че ще родите преди мен примерно. А може и 2 да се окажем по едно и също време в болница, та, ако искате и трите за целия месец.

# 572
Момичета и мен може да ме пишете - аз не ходя почти никъде, седя си постоянно пред компютъра, а пък и имам български телефон...
нямам идея кога ще е събитието, ама то ще се чуе... имам усещане,че ще е по-рано от термина, но един Господ знае....
на кой да го дам, или по-скоро ще го дам на който поиска де....

# 573
Може и мен да включите в групата на вестителките  Wink. Имам опит вече от февруари 2010 Laughing.

# 574
  • Сфия
Билянке, теб няма ли да те понабутаме, ако ти звъним или ти пращяме SMS- и? Хубаво си помисли, защото не ми се вижда добра идея.
РалиHug Аз ти имам телефона и ти имаш моя. Да пишат момичетата на лични и да ги раздаваме. Хубаво е всяка една от нас да има 2-3 телефона за всеки случай, защото февруари е 29 дни, ние сме 100 и кусур и статистически погледнато, ако всяка лежи по 3 дни в болница минимум+ 1 ден още с раждането, то излиза, постоянно десетина от нас ще са в болница.
Оф, някой знае ли по случая какво ли става с Лъвичка? Сия, ти й имаш телефона... А къде се затри Сия?  newsm78

# 575
Билянке, теб няма ли да те понабутаме, ако ти звъним или ти пращяме SMS- и? Хубаво си помисли, защото не ми се вижда добра идея.

За смс-ите - не - въобще не е никакъв проблем, все едно съм си в България, за звъненето ми идва малко в горно, но  и то не е кой знае какво, пък и едва ли всички ще щукнат да ми звънят....

# 576
mama to6ka  Явно наистина може да стане сериозно с такова зацапване.. Сестрата на мъжа ми днес беше на преглед в Стара Загора и са я оставили в болница-  до нова година ще е там на системи за задържане... Тя претърпя в началото на година операция на шийката на матката, а преди 2 месеца й махаха Полип и незнам дали всичко ще е наред с бременността й. Притеснява ме че много бързо забременя и незнам дали всичко е зарастнало. Казали са й че в 4ти месец ще й правят серклаж, ако не греша думата, защото маточната шийка трябвало да се зашие. Дай боже всичко да е наред.
Абе говорите за мъже Деви и Телци, няма ли дами със съпрузи- водолеи? Да видим дали и вашите водолеи са толкова приказливи, импулсивни, свободолюбиви и доста капризни, но много забавни и интересни Simple Smile

# 577
  • Sofia
Танита, Еми, да се оправяте!

Диана78 д-р Лазарова е супер избор. Пиши как се справи с 45дневния болничен, ако си на ЖК в Токуда,аз трябва да си го получа на 29-ти, но се оказва,че д-р Евтимова ще е в болничен. До момента за 8 месеца нямам нито един ден болничен, не ми се е налагало Слава Богу...

У нас семейството е от 3 Скорпиона, дано бебчо е Водолей  Joy

# 578
  • Sofia
ЧЕСТИТА АСТРОНОМИЧЕСКА ЗИМА НА ВСИЧКИ
КОЛЕДАТА ЩЕ Е СНЕЖНА Hug
СОФИЯ Е БЯЛА

santa2 Nature Snowman santa2 Nature Snowman santa2 Nature Snowman santa2 Nature Snowman santa2 Nature Snowman
http://www.focus-news.net/?id=n1602829

# 579
Добро утро, тумбаци! Май ви е приспал снегът навън. Уж във Варна даваха само дъжд, но към 7 почна и сняг да вали.

Тия дни ще съм на седмото небе, че мъжо си дойде след 2 месечна командировка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ще търчим по задачки. Ще гледам вечер да ви проверявам какви ги вършите.

Хубав и усмихнат ден на всички! И там където има повечко сняг да се пазите да не се хлъзнете нещо. В тази връзка - препоръчаха ми да си пръскам подметките със спрей "течни вериги" за автомобилни гуми. За гумите не помагал, ама за обувки било много добро. Така че пешеходките да го имат предвид.

# 580
Добро утро,
Толкова е бяло и красиво отвън, а аз съм крива, криваааа- цяла нощ ми мина в пол-усън, полу-дрямка... ябълките ме болят, кръста ме боли, бебето не ме остави цяла нощ... Дне е коледното парти в детската на Ния и тръгна сутринта щастлива с, забележете- рокля. Сложих и екипа за ски, за всеки случай. Дано да ги изведат навън, че да се потъркаля малко в снега.
Алекса, моят е водолей. Не знам дали е от истинските водолеи, но всички го харесват. Има един такъв спокоен, чак дразнещо уравновесен глас. Доста е информиран по различни теми. Добър събеседник е, но е работохолик. Трябва все да го подбутвам за къщната работа. Върши я без да мрънка, но не се концентрира и обикновено резултатът не ми харесва. Много ме подкрепя във всичките ми идиотщини, в които се забърквам и се забавляваме истински, особено когато сме във фаза. Аз съм овен и обикновено съм весела, все щуротията ми е в главата, но когато съм бременна съм пълен сдух и приятелите ми ме кастрят.. изгубила съм чувство за хумор и съм се завряла в кухнята... Деето е лъвче и не е за разправяне..  #Cussing out Heart Eyes Laughing Mr. Green . Бебето ще е водолей. 2 на 2 сме вкъщи. Аз на 30ти съм на преглед и тогава ще ми пуснат болничния. Още не съм си приготвила багажа за родилното. Подмотвам се само, ама с този къс ден-докато се завъртя и той свършил...  newsm78. Подготвям се за бъдни вечер, че ще сме си вкъщи за всички празници-скука, но и това ще мине. Хайде хубав ден, че май ще ходя да полегна....  Shocked

# 581
Добро утро Hug
Плашат ни тука с едни снегове...ама къде ти във Варна тая екстра LaughingПоне за сега нищо сериозно. Виж за ветрове може.
Сави тъкмо щях да питам дали всичко е наред,че си станала и писала толкова рано,а то мъжо ти се е върнал Heart Eyes Laughing Айде честито!
Гледам обсъдили сте зодиите...милото е Рак...и каквото и да кажа все ще е малко,но пък аз съм си го избрала и ще си го търпя. Има си както всички и положителни и отрицателни черти,но пък никой не е идеален.Важното е да си се обичаме Heart Eyes  loveuuu

# 582
  • Sofia
major , и ние сме три скорпиона вкъщи и един лъв, но имам чувството, че водолейката ще върти на пръсти всички  Laughing
А за пола, не искам да чувам за грешки, че накупих половината розово из София Joy

Що се отнася за вестителството - нека направим един документ във фейса, където който иска си напише координатите, така ще си имаме телефоните по принцип. Аз мисля, че имам вече на Рали и Старлет. Ще напиша отново във ФБ и моя, веднъж го бях писала, но мина мн. време и се затриват, затова казвам да направим документ.
Всеки, който иска може да пи пише на лични и да поиска моя също!
Хайде и от мен да мине, честит ви първи сняг, въпреки, че го ненавиждам Mr. Green

# 583
Добро утро и от мен....

# 584
  • София
Тук е Сия, ама се е позаринала със задачки.  Crazy Следобеда ще гледам да звънна на Теди (Лъвичка)...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт