Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 072
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Burgas
Честито и от мен на мама Menina и мама Sexylove!Да са живи и здрави Валерия и Янина, да растат щастливи и послушни!На мамите бързо възстановяване! smile3525 smile3525
Бонбонче, радвам се че всичко е ОК при теб.Още малко ти остава да гушнеш и ти едно сладко бебче!
January, и аз се радвам, че се появи!Чакаме те да разкажеш как минават дните с бебка у дома!

# 646
  • Burgas, Bulgaria
Рени и тук да ти чиститя прекрасното събитие - Пожелавам ти съкровището Валерия да бъде спокойно и сучещо бебе за радост на мама ,тати и бати   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Сексилов Честито и на теб .... Да ви е жива и здрава принцесата и много да Ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

# 647
  • Бургас
Добро утро, мами!

Как сте?
Явно всички спите, а аз все тъй упорито си будувам Simple Smile
Гиги, какво става, няма ли наченки на родилен процес?
Жени р, да, чакам си търпеливо бебче кога ще се реши да излиза вече.Наистина малко остана слава Богу!
Хайде и останалите си дайте отчета, недейте да скромничите!
Желаем лек ден на всички!

# 648
Добро утро, мамчета  Hug

Честито на щастливите родители и тук - да са им живи и здрави малките красавици   bouquet

Ще ме посъветвате ли мен при кой да отида на преглед в ДМ- при В.Ангелов или при Бояджиев? Ако ми хареса някой от двамата, може и избор на лекар да направя..

И за акушерка пак от Дева Мария ако имате препоръка, ще се радвам да споделите. За сега много добри отзиви има за Мариана Иванова (надявам се не бъркам името)..

# 649
Да напишем и тук:

Който иска да прати на лично съобщение - кога е вероятния термин, пол, вашето име и при кой доктор се следите, за да се публикува на 1ва страничка тази информация. А на вече родилите мами - име на детенцето, см, кг, в коя болница, при кой лекар са родили и в коя болница.

Също така на 16.01.2011 между 13:30 и 14:00 ще имаме срещичка в пицария Каристо в Славейков, ако някой иска да присъства да пише до петък на обяд, за да може да запазим места!

# 650
Здравейте и от мен! И тука честито на новите мами, да растат живи и здрави бебоците:))
Олекна ми и на мен като прочетох Влади, мамче не ни забравяй драскай по ред, два:))
Алекс аз не познавам Ангелов и не мога да ги съпоставя с Бояджиев, така че не мога да те посъветвам. Красито беше доволна от Ангелов, а на нея и имам доверие в преценката за лекар:))
При мен броя дните, напрежението става все по- голямо, готова съм с необходимите изследвания за секциото, днес вече пера и дрешките, остава някоя баба да ги изглади:))
Аз като че ли много го мисля това секцио предвид разликата между двете и все се ослушвам,а това че и Драгнева държи '' да е по- близо до термин'' допълнително ме изнервя, на 17.01 съм на преглед при нея и не губя надежда да каже, че плацентата е узряла и може да изместим напред датата, дори се чудя дали да не настоявам да вляза в болницата за всеки случай, но като прочетох от Рени че няма легла, незнам дали ще се съгласят с мен:))
Та от зор бебка да си стои до датата ще пия още Магнерича и ограничавам движението, заради това мисля да пропусна срещичката, макар че ми липсвате и много бих искала да ви видя всички:))

# 651
  • Бургас
Щъркелова новина:
Днес, в 9:45 часа се е родила Йоанна на мама Gigito.Малката е с размери 2800 кг и 48 см.Мама пише, че и двете са добре!Жива и здрава да е принцесата!

# 652
  • бургас
Честита принцеса на мама Gigitо !Да е жива и здрава и много радост и щастие да носи на семейството ви !

# 653
Да напишем и тук:

Който иска да прати на лично съобщение - кога е вероятния термин, пол, вашето име и при кой доктор се следите, за да се публикува на 1ва страничка тази информация. А на вече родилите мами - име на детенцето, см, кг, в коя болница, при кой лекар са родили и в коя болница.

Също така на 16.01.2011 между 13:30 и 14:00 ще имаме срещичка в пицария Каристо в Славейков, ако някой иска да присъства да пише до петък на обяд, за да може да запазим места!

Големи Идейки пак:). Информацията за родилите майки мога да копирам от ФБ. Надявам се да успея да направя пак хубава първа страничка:). За срещата за сега ме бройте Simple Smile

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА И НА МАМА Gigito Simple SmileSimple SmileSimple Smile  newsm51 newsm51 newsm51

# 654
Честита щерка и тук на Гиги!  bouquet
Танче,знаех си аз,че Сабинка е човека достоен твой заместник. Wink HugВие как сте с Жорката?Много се радвам,че ще дойдете на срещата. Flutter

# 655
Танче,знаех си аз,че Сабинка е човека достоен твой заместник. Wink HugВие как сте с Жорката?Много се радвам,че ще дойдете на срещата. Flutter

АААААА аз ако идвам ще съм сама сигурно:). все още е мъничък.На следващата среща може и да съм с него:)

# 656
  • Бургас

АААААА аз ако идвам ще съм сама сигурно:). все още е мъничък.На следващата среща може и да съм с него:)

Танче, няма ли скоро да тръгвате по разходки ? Скучно ми е сама в парка  Laughing

# 657
Честита щерка и тук на Гиги!  bouquet
Танче,знаех си аз,че Сабинка е човека достоен твой заместник. Wink HugВие как сте с Жорката?Много се радвам,че

Танче, няма ли скоро да тръгвате по разходки ? Скучно ми е сама в парка  Laughing

Много ми се иска да излезем Гери, но още сме малки. И това ще стане ще се разхождаме заедно в парка. А Жорката ще е много горд с две мадами ехххххххххх Simple Smile хахаха

# 658
Танче, ще ти систематизираме информацията и ще я подредим по дати, за да не се занимаваш. Аз изчаквам още малко и ще го направя файла да е готов. А за срещичката ти си на 1 крачка Simple Smile ще се радваме да дойдеш, а ако пък си и с Жорката цена няма да имаш.

# 659
Танче, ще ти систематизираме информацията и ще я подредим по дати, за да не се занимаваш. Аз изчаквам още малко и ще го направя файла да е готов. А за срещичката ти си на 1 крачка Simple Smile ще се радваме да дойдеш, а ако пък си и с Жорката цена няма да имаш.

О много ще ти благодаря, ако ми пратиш готовата информация:)Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт