Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas, Bulgaria
Гиги Честита Радост - пожелавам ти едно спящо и малко ревящо бебе   bouquet  bouquet  bouquet

# 661
Здравейте, бъдещи и настоящи мами!    bouquet
Искам да честитя на наскоро родилите! Нека малките Ви бебчета са живи и здрави, и мнооооого да ви радват  smile3541
Не пиша, но редовно ви чета. С бебчо растем, постоянно ме подритва, на последната консултация докторката каза момченце, и  че идеално му вижда атрибутите  Laughing
След това бях толкова развълнувана и щастлива, и му купих първите дрешки  newsm35
Замислям се вече и къде да раждам  newsm78

# 662
Здравей и честито момченце Simple Smile. Би ли казала нещо повече за себе си - коя бременност ти е, при кой се следиш и ей такива неща Simple Smile

# 663
Момичета, приемате ли нови попълнения? Thinking
Отскоро ви чета и реших и аз да се разпиша. Чакаме първото ни бебче, термина ми е за март месец. На ЖК ходя при Дорийска. Относно пола на бебчето, искахме много момиченце, на ЖК и  на 4Д - ни казаха момче, сега като ходих последно Дорийска вика момиче, но не можа да каже със сигурност  #2gunfire Та сме на изходна позиция  Joy Все още не съм се насочила къде да раждам, много различни мнения чувам  newsm78
В общи линии това е. Лек ден от мен  bouquet
Ами май това е  Laughing

# 664
  • Бургас
Добро утро на всички и тук!

Бамбуче, на първо време е достатъчно  Laughing !Можеш да споделяш каквато информация решиш, че е удачна в темичката.И дано да се разписваш по-честичко.Все пак това е и целта й - да се разписваме често и да обменяме мисли, идеи, въпроси, да си бъдем от взаимопомощ и подкрепа по време на и след бременността  Simple Smile
Как сте всички?
Кой спал, недоспал, преял и т.н.?
Лек и спокоен да е денят на всички ни!

# 665
Ха,добър ден и тук. Laughing
Бонбонче,хайде твоят ред идва,както и на Нелката.А после Алекс,аз и т.н.Бебета да има тук. LaughingТи нали вече не лежиш,все пак няма за кога да се пазиш вече?Спряха ли ти вече магнезия?
Вчера ми беше мързелив ден(не че по принцип съм се разработила) и днес ще готвя на мъжете и маааалко гладене има,ама нещо се ослушвам още. Crazy
Хайде приятен да е деня ви. Hug

# 666
  • Бургас
Дейзи, сутрин само двете се разписваме.Хайде, и другите мами да се отчитат тук, че да не си пиша сама.
А иначе спрях Магнезия постепенно и си върша вкъщи домакинската работа.Не мога да ходя по разходки, че ми омаляват краката, разтреперват се, ама нормално вече.
Ще видим кое бебче кога ще тръгне да излиза.

# 667
Хоп и аз тук - станах, закусих, поизчистих малко, бебка днес е мързелива шава от време на време. И сега съм пред компютъра и дремя Simple Smile

# 668
Добро утро.
Аз да се разпиша Simple Smile
Днес се чувствам ужасно Sad
След като изпратих мъжа ми на работа в 7 часа, съм спала до сега  #Crazy
От тогава обаче имам ужасни болки в кръста и бъбреците... и всяка костица в тялото ми ме боли Sad
Писна ми вече от това лежане, обаче като стана да се поразходя започват едни контракции... първо бяха безболезнени, само че от вчера взеха нещо да понаболяват... Sad
Пожелавам ви лек ден на всички и дано никой не се чувства като мен...  Hug

# 669
  • Burgas
Честита дъщеричка на мама Gigito, да е жива и здрава за радост на цялото семейство!На мама бързо възстановяване!  bouquet
Стефани.д, гледай да си почиваш щом са ти болезнени контракцийките, то на всеки му омръзва като се налага да полежава повече, но няма начин...в името на бебчето сме готови на всичко..
Бонбонче, ти готова ли си с приотовленията за бебо, стегна ли си багажа за болницата...?
Дейзи, да вземеш да сготвиш една манджичка и за нас, че нещо ме е хванал мързела напоследък и не ме пуска Laughing
Аз 5 дни бях само със Симеон, а Стилян беше на бабиндом, но вчера ми го доведоха и днес- на градина.
Още се чудя дали да извеждам малкия днес...по принцип гледам да е колкото може повече навън, но и за разходка днес ми е мързеливо...Иначе последните два дни като излезем към 11 и се прибираме към 3-4 следобед, правим си една пауза за около час на кафенцето на 3я етаж в Трията и пак навън...
И да се оплача, напоследък покрай тия празници особено съм качила 1 кг отгоре....вместо да отиват надолу килограмите...те нагоре smile3518Незнам как ще се свалят...чак взех да се отчайвам..трябва да спортувам нещо май, иначе няма да стане ...
Хайде лек ден засега от мен и се пазете! Simple Smile

# 670
 wavey Здравейте и аз днес едвам ставам всичко ме боли Sad Лек и хубав ден! Simple Smile

# 671
  • Бургас
Здравейте и от мен. Вчера пропуснах да се разпиша. Тати беше на последен ден от отпуската и беше окопирал компютъра /и мен/... ама поне се разбират с Михаела, докато аз си шетам. Ама няма вече съм сама Simple Smile)) с детенце. Беба вече се обръща от корем по гръб. Оказа ми се мързеливо детенце, не е от най-шавливите, ама по-добре, да си почивам още малко  Mr. Green

Моята принцеса днеска става на 5 месеца. Почерпете се за нейно здраве с каквото ви е на сърце /че много мами бременни има и не смея да публикувам снимка с почерпка/. Ние с мъжо сме на диетка и днеска ни е ден за мръвка, та торта няма да има, отлага се за вдругиден. На детенце си пожелавам да ми е здравичка, спокойна и безгрижна в детството и по-нататък един щастлив и пълноценнен живот! А на мен и татко й да сме живи и здрави да й се радваме  Heart Eyes

Гиги, честита принцеса! Много да ви радва, много да ви слуша и да изпълва дните ви с радост, а нощите със спокоен сън! На теб бързо възстановяване и да ти помагат повечко!   bouquet

Януари, драсни някой ред мила, как си ти, как е бебка?

Жени, и аз така след раждането вместо да свалям качвах. Ама сега съм се мобилизирала и сериозно се захващам да си върна старата визия. Пък моя мъж все въздиша каква мъничка съм била като ме е взел /с други думи рекламация се опитва да прави, неуспешно/.

Бонбонче, мъничко остана още, ти си майка герой, колко стриктно си спази всичките лежанки /аз не успях, та затова си имах и неприятностите  Mr. Green /

# 672
Честит мини Рожден Ден на Михаела!
 Шок.бонбонче, сега започваме теб най-зорко да те следим,ти си следващата ни радост,една сутрин да не се разпишеш и ще бъдеш издирвана.
N.I.A. не бързай толкова,няма да тръгне бебка да излиза,не я гони,имаш време.Аз пък мисля за срещичката да дойда и да те взема LaughingЗащо от около седмица ми звучиш някак различно,какво се случва в главата ти  newsm78
Танче,ако имаш ядове с Жорката,обаждай се,аз съм страшилище за Георги-вците! И още не си ми казала малкия пич проспа ли Новата година или търсеше цица?
Аз вече ревнувам january. Много те моля,Дзверко, ако четеш,помоли се на съпругата ти да те остави сам да се порадваш на малката красавица, а тя да се зариби малко на компютъра.

# 673
Танче,ако имаш ядове с Жорката,обаждай се,аз съм страшилище за Георги-вците! И още не си ми казала малкия пич проспа ли Новата година или търсеше цица?

KRIS72 аз мисля, че писах:)Simple SmileSimple Smile. Точно в 12.00 чаша на Нова Година Жорката спинкаше сладко, сладко. Но аз отидох и си го взех и го гушнах, като гледахме красивите фоерверки през прозореца. До нас бяха и всички от семейството, с който посрещнахме Новата Година:)Simple SmileSimple Smile

Януари - разпише миличка, когато можеш:)

# 674
Честито на всички родили, да са ви живи и здрави прекрасните , малки съкровища!!!   newsm51 newsm51 newsm51

Бамбуче, Дорийска в коя седмица те гледа и не е сигурна все още???
Аз май наистина ще разбера като родя, какво ще е нашето бебче  Laughing
В понеделник бях на Фетална морфология във Майчин Дом, Варна. Беше направо разкрачено срещу монитора и бах убедена, че Доктора ще се съгласи с мен, че май ще е момче, но той каза, май ще е момиче, но нищо категорично  Grinning
Така, че още съм в невидение, май ще си чакам търпеливо поне до 8 - мия месец, но все пак име имам да мисля, искам и аз някой неща да си купя  newsm78. Засега ще купувам само в бяло. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт