Било ли ви е страх да не останете без деца ?

• 21 411
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Агапи.. слушай сега  Simple Smile
Силата на визуализацията е голяма. Това не го знам от врачка, а от психолог учен човек ( психоложка:) Опитвай се да си го визуализираш този твой мъж.
Преди да заспиш например. Какъв е , как изглежда, изобщо макс. подробно си го представяй.
Много е полезно, човек се отпуска, настройва се позитивно и после идва.
Аз да не те плаша, но мъжът ми го 'видях' така. Просто си го познах след това по-лесно.
И с детето ще е така, мдам.

# 91
Много ми е трудно да визуализирам следващият си мъж при положение,че настоящият все още е до мен ... и ми е много тежко. Още повече,че аз нямам някакъв изграден образ за мъжЪТ. Това май е пропуск ..

# 92
именно заради това не го срещаш, не знаеш какво искаш.
и Вселената не знае как да ти отговори на желанието, защото не си го заявила конкретно:)
този процес м/у другото изобщо не  лесен, аз моето дете все до коса го докарвам и с месеци цикля там .. в гръб е, с черна дълга коса до раменете е.. . Не е просто да си го измисиш, няаъв лексиконен образ. Трябва да си ги представяш нещата в крачка - как се движи , как се държи, не само " да е висок, и много хубав:".. детайли трябват.. да видиш как стъпва в пясъка примерно, изобщо голяма фантазия трябва да се развинти, това не е лесно
Абе.. ужас, сега ще ми тръгне една слава ... Twisted Evil

# 93
именно заради това не го срещаш, не знаеш какво искаш.
и Вселената не знае как да ти отговори на желанието, защото не си го заявила конкретно:)
Абе.. ужас, сега ще ми тръгне една слава ...

Това са ми познати цитати от някоя книга или филма за привличането ? Simple Smile
Опитвам се. До сега съм успявала да визуализирам само паркинг,на който ще намеря място да паркирам - и наистина ми се е получавало но друго не съм опитвала.
Ще се старая .........

# 94
Аз когато визуализирах ( и психолога ми респективно ми го каза), още нямаше ТАйната., но може би е имало някаква сходна литература, не знам.  Книгата излезе по-късно, и не беше никаква изненада за мен:)))

# 95
А защо е нужно да се визуализира?

# 96
А защо е нужно да се визуализира?

За да привлечеш към себе си точно това,от което имаш нужда.

# 97
Ясно. Разчитаме само на това, че сме наясно от какво имам нужда.  Peace

# 98
Ами ефектът на това нещо според мен ( не съм специалист) е, че доближаваш нещата и ги правиш реални. Настройваш се позитивно. Държиш се така, все едно е факт, а това е силен психологически стимул. Бориш се със страховете си, в крайна сметка. Отхвърляш ги.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 23:15 от 10 c's

# 99
  • Sunshine state
10 c's,това е много романтично,но същевременно и доста странно.Подобна игра с реалността би била доста объркваща.Аз лично не бих лъгала хората или себе си по този начин. Peace

# 100
За мен е плашещо подобно поддържане на на вид паралелна реалност. Човек лесно може да залитне и да обърка реалност с измислена история. Разбира се, изказвам личното си мнение на неспециалист.

# 101
10 c's,това е много романтично,но същевременно и доста странно.Подобна игра с реалността би била доста объркваща.Аз лично не бих лъгала хората или себе си по този начин. Peace

Странно е, да:) Но самата заявка е важна , заявяваш, че искаш нещо.
Това е борба със страха ти, че няма да се случи, че не съществува.
Естествено това са много.. как да кажа, несериозно (?), но не го приемам, като лъжа или самозаблуда. Просто е някакво упражнение, от което определено не се превърта и не се случва нищо свръхестествено, по-скоро се изясняваш със себе си. Няма паралелна реалност, Касита, може би аз го обяснявам по-.. свръхестествено, отколкото е.
Не знам обаче 'по учебник' как стоят нещата, не съм чел анищо за визуализацията, но аз го намирам за нещо полезно и познавам няколко души, които са поддръжници:)

# 102
Визуализацията според мен е - чрез силата на мисълта си и на изграждане на желани неща като образ в съзнанието си да се доближиш максимално до реалната възможност нещото да ти се случи. И няма нищо лошо в това. Не живееш паралелен живот. Просто визуализираш нещо,което искаш в бъдеще да е част от живота ти. Това може да важи и за елементарни неща- например както по горе казах - отивам до заведение до което има паркинг но знам,че никога няма места. През цялото ми пътуване до там си визуализирам в главата самият паркинг и мястото,което стои празно. Когато стигам виждам с изумление,че паркомястото наистина е празно. Grinning Това е най-елементарен тип визуализация но може да се използва и за много по-важни неща в живота. Друг е въпросът,че наистина е доста трудно.

# 103
Преди около пет години един колега така визуализираше въжделения образ на търсената от него жена, че за малко не ме разведе. Ако вие сте хора със здрава психика, то има мнозина, на които им трябва сто пъти да си повторят нещо за да стане то реалност за тях.   Peace

Желая ви искрено сбъдване на всичките ви желания и мечти!   bouquet

# 104
Ами например състезателите защо се концентрират да си представят трасето, пътя, противника.
Не е ли нещо такова, минаваш  в главата си пътя така, както го искаш да го минеш, нанасяш точните удари - мислено. Предполагам, че го правят не само , за да си преговорят нещо научено, а и за да се 'нахъсят', че нещата ще се случат точно както ги искат.
На мен преди години визуализираният образ ми помогна да разпозная емоционално съпруга си когато се появи. Аз просто знаех че той е това, което съм искала. Знаех какво искам, бях си го 'поръчала' точно с тези му качества и той се появи такъв ( и реално е такъв). Дори физически като го гледам пропорциите му са каквито исках да има.  Пропуснах само кинтите да визуализирам   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт