Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 932
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Някой за графичен дизайн в София има ли? Споделете информация ако вече имате, къде ще ходите, фирми, места?

# 661
  • Стара Загора
Да ви питам един въпрос, че ме притеснява.
На 4ти Юни си взех уведомлението от БТ за графичен дизайн и го занесох в една от фирмите в града, които предлагат такова обучение. Те ми казаха, че дори да не се сформира група в едномесечен срок, няма нужда аз да ходя лично в БТ за да си удължавам срок,а те щели да го направят вместо мен. Преди малко им се обадих да ги питам какво става и дали трябва все пак аз да реагирам нещо, понеже до 4ти има няколко дни само. Те ми повториха същото.
Някой сблъсквал ли се е с подобен случай и има ли нужда да се притеснявам?

# 662
Искам да попитам какви документи (сертификати) се получават при завършване на курс по професионално обучение и намират ли те приложение при работодателите като допълнителна квалификация или специалност?

# 663
  • София
Привет,

Днес ме сюрпризираха от БТ, че съм одобрена за Графичен дизайн.
Моля, ако някой може да порепоръча доставчик за София, да сподели.

Какъв е срокът за потвърждение в БТ, след като си вземеш ваучера от тях?

Предварително благодаря.

# 664
  • Русе
Jade, от предните коментари имам спомен че сама трябваше да си удължиш срока.   newsm78

Теди, издават професионална квалификация а дали даден работодател ще я приеме....

# 665
  • Перник
В момента проучвам ДО за гр. дизайн, но за дистанционно. Някой ако проявява интерес мога да пратя отговорите от различните фирми, както и отзиви на съфорумки за някои от тях. Вече се ориентирам къде няма да карам курса Confused

В тази връзка някой да има мнение за Ви джи 2007, че засега май те що-годе стават.

# 666
  • София
Някой за графичен дизайн в София има ли? Споделете информация ако вече имате, къде ще ходите, фирми, места?
Събрахме се група към колеж ,,Делта,,редовно обучение.Вече ни раздадоха програмите.Ако имате интерес към редовното обучение в началото започваме с четири пъти седмично  от 6.30 до към 21.00,като се надяваме да се продължи програмата Praynig
За повече инфо-Маргарита Игнатова 0879-403-229 директор на колежа.
Или на тел:02/983-11-11
Ако имате въпроси може да ми пишете и на лични Hug
Лека седмица

# 667

колко човека е групата?
програмата тук или на ЛС може ли?

# 668
  • Стара Загора
Ако някой има програмата за ГД, нека да я пусне тук.
Явно сме доста хора с тази ПК...

# 669
Здравейте ,
Миналата година се бях записала в програмата "Аз мога" с английски език и по време на курса напуснах работа . Не изгубих правото си на обучение - продължих си го без проблем . Така че , не мисля , че ако някоя от вас вече не е на работа ще изгуби ваучера си .

Ето това е разликата. Важно е да си получиш Ваучера и да започнеш обучение. След като курсът е започнал няма никакви проблеми.
Ами ако не съм на работа,когато трябва да си получа ваучера ?

# 670
  • Перник

А, тя еднаква ли трябва да е за всички ДО?

# 671
  • Стара Загора

А, тя еднаква ли трябва да е за всички ДО?
Точно еднаква - едва ли, но след като се издава диплома от МОН за завършена ПК има някакъв минимален хорариум за различни дисциплини, които трябва да бъдат преминати.
Това, което ми казаха моите ДО е, че щели максимално да олекотят програмата, като премахнат разните ненужни дисциплини. Ако не се лъжа имаше задължителни часове по икономика и дори английски език.
Та, исках да разбера каква е програмата, която другите ДО предлагат.

# 672
  • Перник
Аз съм с впечатление, че си преподават каквото си решаат Rolling Eyes
Копирам отговорите

За Ви Джи 2007 - Операционна системаWindows  ,   Текстообработваща програма Word  ,  Електронни таблици Exсel  ,   MS Power Point  ,  Интернет  ,   Изработване на     WEB  страници  , Flash, Анимиране на графични символи, Photo Shop,Импортиране на Звук. Компресиране на Звук. Музикално оформление, Настройки,Flash, HTML, GIF, JPEG, and PNG настройки, Импортиране на Fireworks компоненти,Интегриране с Dreamweaver, Illustrator, Live Paint, Adobe Acrobat, PDF документи, Конвертиране на Microsoft Office документи, Създаване на електронен подпис, Подписване, CORELDRAW,

Знание - Изучават се илюстратор, фотошоп ин-дизайн и флаш програми в
присъствените часове, а дистанционно теория и част от практическите задачи
за самостоятеллна работа.

Стил 21 - цяла професия корел, фотошоп, индизайн, флаш, дримуивър и индизайн

Другите не са ми писали какво ще включва курса.

Аз лично си харесах "Интелекти" ООД, но те нямат дистанционно, а и се намират във Велико Търново. В техния сайт програмата е -
- В процеса на обучение са включени задълбочени познания по предпечатна подготовка – типография, видове шрифтове, цветови модели, технологии за печат, цветоотделяне; графичен дизайн в рекламата – растерна и векторна графика; промишлен дизайн – CAD системи; WEB дизайн – вграждане на статични, динамични и мултимедийни обекти в WEB страница.

Обучаемите ще получат задълбочени знания и практически умения в горепосочените области, както и основни познания по операционни системи, мрежи, компютърен английски език, Photoshop, AutoCAD, CorelDraw, WEB design.

# 673
  • Стара Загора
Това беше полезно, Надя, благодаря   bouquet

Аз се интересувам от програмата, понеже ми казаха, че тя дефакто ще е съобразена с нашите нужди и желания, а не със стандартната по която се учи. Другият месец ще ни организират среща и ми се щеше да съм подготвена какво се изисква и предлага другаде.

# 674
Момичета аз мога да се похваля че завърших успешно курс по оперативно счетоводство,сега остава и да си намеря мечтаната работа като оперативен счетоводител.
Обучението беше дълго,изморително почти всяка вечер(960уч.часа).
Но като цяло курса ми беше полезен научих много неща.
Пожелавам успех на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт