Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Клюкарке,няма как да те оплюем,нали и ние това казваме!

# 166
Здравейте! Някой знае ли до кои номера са в БТ Изток (Младост)..?

Номер 5237 съм за немски.

А ако случайно не успеят да се свържат с кандидата по телефон, какво правят? Пращат ли имейл..? И какво става със срока от 5 дни за получаване на ваучера?

Благодаря предварително!
В Младост не бяха ли стигнали до номер 6000 още преди два месеца?
Иди да си вземеш ваучера. Най-вероятно си одобрена и името ти го има в изнесените списъци, но просто не са ти се обадили.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 10:48 от Анонимен

# 167
според мен би имало ефект ако се пише до ЕС  Peace
Аз имам едно подозрение за бавното разглеждане на документите - от местните шефове е наредено да се разглеждат бавно и да се дадат възможно най-малко уведомления, за да се загубят парите по програмата и някой от опозицията да каже после - Ето на, не се усвояват парите! Разбира се, това е малко в областта на конспирациите  Mr. Green , ама колко некадърен трябва да си, че да отмяташ по по-малко от 100 заявления на седмица?!
Аааа затова ли в Пловдив се моткат ! Стачка на Бойко правят значи  Mr. Green

# 168
Здравейте!
Имам подозрения, че съм била одобрена за езиков курс още преди месец, но вероятно не съм отговорила на повикването по телефона и след това така и не са се свързали с мен. smile3511  Ако съм права, значи ли това, че съм изпуснала възможността си или има надежда, ако отида на място все пак да ми дадат ваучера? Друг проблем е, че съм си изгубила входящия номер и знам единствено, че е 7000 и нещо.. Banghead 

# 169

ако си в младост, ходи и се намери по списъка
а и да не се намериш питай да те потърсят по име
иди и провери на място, нищо не си изпуснала още  Peace

# 170
Много ти благодаря  bouquet Надявам се да не е изгубена кауза Simple Smile Успеш на всички!!!

# 171
"За улеснение в настоящия труд използваме думите "комуникация" и "общуване"
като взаимозаменяеми, макар, че съзнаваме по-технотронното тежнение,което има
първата и по-хуманитарния нюанс, който българинът влага във втората.
Тъй като в съвременната житейска и професионална практика в много голяма
степен семантичната натовареност на тези понятия придобива близки стойности, в
настоящия случай те ще послужат за целите на синонимното богатство и
терминологично сближение, а не на опитите за безапелационно-педантично
диференциране"
Това е част от тема на онлайн обучаващите от "Курсове 123". Обещах да дам информация след като започна. Темите освен че са сложно поднесени, са много сбити понеже нали се налага Счетоводството което се учи за цяло висше, да се преподаде за 6 месеца. Ми да бяха казали че няма да се справят в тоя срок! Да не говорим че темите са пълни с правописни грешки.
Още по-забавно е на онлайн срещите, където от отделения за въпроси по темата един час, 50 минути настройваме дружно нечий микрофон, слушаме деца, които пищят и т.н. Чия е грешката? Преподавателката веднъж не влезе 10 мин. по-рано за да се изправят техн. проблеми. Тя жената си влиза точно в уречения час и 30 човека чакаме някой да си изправи неизправностите. Защо не каже на хората да изведат децата и да слушат през слушалки, а не през колони? Ми нищо не се чува на тия онлайн срещи. Един час напрягам уши и нямам желание да задавам въпроси.
После, има т.нар. хорариум който трябва да се постигне за всяка тема. Отваряш си темата и чел/ нечел, трябва да си направил примерно 15 часа. Отварям аз темата, излизам от нея по указания начин след 5 часа- гледам отчетени са ми 10 мин. За всичко това аз пища в офиса- казват че аз не съм излязла правилно. Досега като ми четете писаниците да ви се струвам неграмотна?
Ако някой друг иска да се присъедини или да ми противоречи е уелкъм Simple Smile

# 172
  • София
Здравейте,преди малко ми звъннаха от БТ Сердика,одобрена съм за банково дело.Номера ми е 5121.В понеделник ще ходя за уведомление и почвам онлайн курс към ОКОМ.Ако някой се интересува по-натам ще давам информация.Късмет на всички.

# 173
Здравейте,
От БТ Сердика помолиха да съобщя, че са стигнали до 6000. Не чакайте да ви се обадят, идете сами. Сега там е празно и няма опашки.

# 174
  • Пловдив
Didka!, точно поради всичко, изброено от теб, се отказах от счетоводството и ми изгоря уведомлението. Само от тази фирма (123...) ми казаха, че се наемат да предоставят обучение от 600часа за 6месеца. Всички останали фирми казаха, че това е лудост и като се замислих - наистина е така. Нямам възможност всяка вечер след работа да прекарвам по пет часа на компа и това за шест месеца. Стискам ти палци всичко да приключи успешно за теб. Peace

# 175
Здравейте!

Първо искам да ви благодаря, че сте като една своеобразна wikipedia  в българското уеб пространство Simple Smile)) За каквото и да съм търсила информация, тук винаги намирам необходимата! newsm10

И да си мина на въпроса. Знаете ли дали през тази година ще има нов прием на заявления по схемата "Аз мога повече"? Доста се порових, но не открих никъде подобна информация! Ще се радвам, ако някой има информация и я сподели тук. Благодаря!

# 176
Здравейте,преди малко ми звъннаха от БТ Сердика,одобрена съм за банково дело.Номера ми е 5121.В понеделник ще ходя за уведомление и почвам онлайн курс към ОКОМ.Ако някой се интересува по-натам ще давам информация.Късмет на всички.

Здравей , аз също съм одобрена за банково дело и имам проблем с доставчиците на този курс - просто не мога да намеря такъв  , който да го провежда  Sad можеш ли да ми помогнеш? пиши на лични , ако искаш много ще съм ти благодарна   bouquet

# 177
Знаете ли дали някой друг може да ми вземе уведомлението и ако да- нужно ли е пълномощно?? Благодаря!!!

# 178
Знаете ли дали някой друг може да ми вземе уведомлението и ако да- нужно ли е пълномощно?? Благодаря!!!

нотариално заверено  пълномощно  Wink

# 179

ако си в младост, ходи и се намери по списъка
а и да не се намериш питай да те потърсят по име
иди и провери на място, нищо не си изпуснала още  Peace

Така си е. То и списъците им са стари. Трябва човек директно да пита, че от всички познати, които кандидатстваха, познайте дали на някой му се обадиха Crazy

Общи условия

Активация на акаунт