Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте ,
Миналата година се бях записала в програмата "Аз мога" с английски език и по време на курса напуснах работа . Не изгубих правото си на обучение - продължих си го без проблем . Така че , не мисля , че ако някоя от вас вече не е на работа ще изгуби ваучера си .

Ето това е разликата. Важно е да си получиш Ваучера и да започнеш обучение. След като курсът е започнал няма никакви проблеми.
Ами ако не съм на работа,когато трябва да си получа ваучера ?
Тогава губиш правото на обучение по програмата  Peace.
Ако към момента на получаване на ваучера си на работа - учиш по програмата, дори и след това да останеш без работа.
Ако към момента на получаване на ваучера си без работа - не учиш по програмата.

# 676
Здравейте ,
Миналата година се бях записала в програмата "Аз мога" с английски език и по време на курса напуснах работа . Не изгубих правото си на обучение - продължих си го без проблем . Така че , не мисля , че ако някоя от вас вече не е на работа ще изгуби ваучера си .

Ето това е разликата. Важно е да си получиш Ваучера и да започнеш обучение. След като курсът е започнал няма никакви проблеми.

Благодаря Simple Smile  Hug   bouquet
Ами ако не съм на работа,когато трябва да си получа ваучера ?
Тогава губиш правото на обучение по програмата  Peace.
Ако към момента на получаване на ваучера си на работа - учиш по програмата, дори и след това да останеш без работа.
Ако към момента на получаване на ваучера си без работа - не учиш по програмата.

# 677
Здравейте!
Имам 2 въпроса, надявам се някой да намери време да ми отговори  bouquet
1) Започнах работа преди 2 седмици и съм на трудов договор, имам ли право да кандидатствам за езиков курс, след като работя от толкова кратко време?
2) Ако да - какви документи са необходими и колко време се чака за одобрение?
Благодаря предварително на тези, които ще ми отговорят  bouquet
Хубав ден Grinning

# 678
  • Пловдив
Здравейте!
Имам 2 въпроса, надявам се някой да намери време да ми отговори  bouquet
1) Започнах работа преди 2 седмици и съм на трудов договор, имам ли право да кандидатствам за езиков курс, след като работя от толкова кратко време?
2) Ако да - какви документи са необходими и колко време се чака за одобрение?
Благодаря предварително на тези, които ще ми отговорят  bouquet
Хубав ден Grinning
Към момента по програмата "Аз мога повече" не се приемат документи за кандидатстване, все още се обработват тези, подадени миналата година до 30.09.2011. Ако бъде подновен приема, няма значение колко дълго сте работили.

Относно времето за чакане - във всяко БТ е различно: лично аз подадох документи на 30.08.2011 и все още не са ми разгледани (БТ Чернишевски - Пловдив), момичета от София, подали в края на срока вече дори са си изкарали обученията. Така че точен отговор за срока на чакане никой не би могъл да даде Peace

# 679
Ледената кралица  благодаря  bouquet

# 680
Взех уведомление за курс по "Оперативно счетоводство" - 960 часа.
Има ли някъде в София група където мога да започна?
Живея в кв. Дървеница.

И другото ми питане е заслужава ли си дистанционното обучение?
Все си мисля, че е по-добре редовно с учител, но от многобройните тел. разговори с фирмите установих, че сформирането на група е проблем.
А времето си лети ли лети....

Благодаря предварително.

# 681
Живея в кв. Дървеница.

Все си мисля, че е по-добре редовно с учител, но от многобройните тел. разговори с фирмите установих, че сформирането на група е проблем.

Благодаря предварително.

Аз бих ти препоръчала редовно обучение.
Материала е много.

# 682
Инфо от сутринта Sad Програмата ОТНОВО е спряна #2gunfire #Cussing out не се знае докога.Кретени #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out стигнали са до номер 1120,аз съм 2000 и явно няма да я бъде при мен надеждата,че нещо може да се случи.

Честито на всички успели да се сдобият със заветния ваучер,презпроблемно и леко обучение и после много успехи Hug

# 683
Инфо от сутринта Sad Програмата ОТНОВО е спряна #2gunfire #Cussing out не се знае докога.

Какво имаш в пред вид под спряна?  newsm78

# 684
Инфо от сутринта Sad Програмата ОТНОВО е спряна #2gunfire #Cussing out не се знае докога.

Какво имаш в пред вид под спряна?  newsm78

Ами  не разглеждат в момента,не се знае до кога Tired

# 685
Живея в кв. Дървеница.

Благодаря предварително.

Аз изкарах курса дистанционно към ЦПО "Матев строй". Доволна съм от обучението, в смисъл, че научих доста неща. Наистина материалът е много обемен, а сроковете за усвояването му са кратки. Върху всеки модул обаче има онлайн урок с преподавател, който обяснява и помага с разбирането му. Единствения за мен недостатък от това обучение беше, че изпита се провежда присъствено в офиса на фирмата, който е в Казанлък. Тоест за хора, които не са от региона, е свързано с вземане на отпуски, разходи за хотел, път и тн.

# 686
На мен в курса по бизнес администрация ми включиха Ексел, който спуснаха само като учебен материал онлайн и задачи. Да ви се оплача, но една таблица с амортизации я гледам трети ден и не мога да я направя. Не съм работила с Ексел никога преди....
Ако мога да използвам темата да попитам, малко извън нея идва: как да въведа в таблицата =DB(A1, A2, A3, 1, 12),така че да ми изчисли резултат? Има ли спейс след запетаите или няма, или няма значение? Изписва ми съответно #VALUE! и предупреждение за грешка.....Трябва да изчисля DB, DDB, SLN Embarassed

# 687
На мен в курса по бизнес администрация ми включиха Ексел, който спуснаха само като учебен материал онлайн и задачи. Да ви се оплача, но една таблица с амортизации я гледам трети ден и не мога да я направя. Не съм работила с Ексел никога преди....
Ако мога да използвам темата да попитам, малко извън нея идва: как да въведа в таблицата =DB(A1, A2, A3, 1, 12),така че да ми изчисли резултат? Има ли спейс след запетаите или няма, или няма значение? Изписва ми съответно #VALUE! и предупреждение за грешка.....Трябва да изчисля DB, DDB, SLN Embarassed

Не знам дали ще намериш отговори тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404259.0

# 688
  • София
Вчера ми се обадиха от БТ Възраждане да отида да си взема ваучера за графичен дизайн. Не знаех, че са подновили ГД-то. Мисля да карам курса в ЦПО АХАД дистанционно.

# 689
ledenotomomiche, искам да те попитам какво пише в свидетелството ти за ПК на форма за обучение:" дневна", "вечерна" или "съботно неделна"?
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт