Изкуствени мигли

• 26 341
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм си наумила да си купя изкуствени мигли. Blush Лепилото е ясно, че ще е Дуо, но за миглите още се чудя дали да са от естествен косъм или изкуствени  newsm78

# 31
Изкуствените са евтини и винаги може да пробваш и с тях. Но истински красиво седи с естесвен косъм Peace

# 32
ето тук намерих още една такава тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363854.0
А на естествените мигли може ли да се слага спирала и после да се почистят с дергимьор? В Дъглас гледах едни от естествен косъм и ми направи впечатление, че бяха кафяви.

# 33
Никога не слагам спирала отгоре. Само на моите си мигли. Преди го правех на изкуствените. Не мисля, че има нужда от спирала. А и така се развалят по-лесно

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 15:24 от Жаки°

# 34
И мен ме вълнуват миглите. Жаки, прекрасно просто. Твоите са удължени към краищата, нали? Аз си взех едни на Mac, взех си и едни от Beauty Zone. Само се ядосах, че на вторите на бг етикет пише, че са от естествен косъм, а после като разгледах добре кутийката се оказа, че са си латексови. Ужасни са нашите магазини, продавачките също.

И тук да си задам въпроса - задължително ли се слага очна линия преди да се поставят? Без нея ще си личи ли много?

# 35
 I see you не, не е задължително, но зависи от типа, има някой които имат или много тънка, или прозрачна лента в основата; има някой, които са малко по-дебелички. Сложи ги и виж, ако стои добре, няма нужда.

# 36
Да, към края са леко удължени. За това и седят толкова естествено.
А за очната линия аз винаги си слагам, дори и като не нося мигли

# 37
Аз мисля, че си опропастих миглите на MAC. От недомисляне реших, че лепилото директно ще го намазвам от тубичката и естествено не прецених натиска и ги омазах яко и по самите мигли. Сега не мога да го махна. Дали да ги топна в нещо мазно?

Иначе, благодаря ви. То е ясно, че трябва да се поупражнявам неколкократно.

# 38
Maха се, спокойно  Laughing Пробвай първо с топла вода, и ако не стане, с двуфазен дегрим. Директно с мазнина  някаква не знам какво ще стане.

# 39
Остави ги да изсъхнат хубаво (примерно един ден). После съвсем лесно лепилото ще се обели.
Иначе аз слагам малко лепило на някаква пластмасова или друга кутийка и с тънка четка за грим (с пластмасовият и край) намазвам лепилото съвсем тъничко на лентичката.

# 40
Извинявам се на авторката на темата,че ще я разводня с въпрос  bouquet Но сте коментирали в тази тема и реших да попитам тук Peace Момичета,моля Ви препоръчайте марка миглоизвивачка? Имам някаква,която не върши никаква работа, а ми се иска да инвестирам в нещо качествено Hug

# 41
MissNellie и Жаки, много благодаря за съветите. Тъпото е, че лепилото се напласти в основата на снопчетата и като се опитам да го обеля/издърпам, се изкриви формата на миглите - разчекнаха се на всички посоки. Мих ги, топих ги в дегрим, ресах ги с четка за вежди... А на клипчетата изглеждаше толкова лесно. То аз се справих по-лесно да си ги сложа, отколкото да ги изчистя после. Другия път мисля да ги топя в спирт първо преди да дърпам.

# 42
Emina  ако имаш достъп, тази  на Shu Eumura е общо взето Мерцедеса на миглоизвивачките.  За нея се продават и рефили (малката гумичка, към която се притискат миглите) така че с рефилите може да се ползва на практика вечно.

I see you  аз затова мисля, че винаги е добра идея да се почне с един чифт тестови мигли евтинки, с каквото лепилце идват,  и да се направят няколко сухи тренировки вкъщи, да се усети ...Така се добива и представа  формата, дължината и гъстотата им как прилягат към нуждите и по-лесно ще се подбере най-подходящия чифт за реална употреба.

# 43
Това са последните ми мигли. Но като ги сложих бяха свръх дълги, стоеше грозно и реших да ги подстрижа и вече за нищо не стават... Аз искам да попитам за изк мигли от естествен косъм- само 1 път ли се ползват, предполагам, че са много крехки? Аз ползвам мигли много кратно- само като ги махна лекичко дърпам лепилцето да ги почистя. Е, често се случва да ги съсипя....

# 44
Ако се грижиш добре за тях може да се ползват много пъти. На снимката по-горе миглите съм ги ползвала над 20 пъти. И още са като чисто нови Peace

Общи условия

Активация на акаунт