Изкуствени мигли

• 26 339
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
20 пъти? Уау! Между другото, страхотен грим! А как процедирате с извиването( не, да- кога). Една позната не си извива миглите и ествествените й мигли щръкват много грозно, въпреки, че се опитва със спирала да ги слее...А аз си ги извивам заедно- някой път преди спиралата, някой път- след.

# 46
Извивам ги само за малко след като ги залепя. Но се е случвало и да забравя и пак са си сляти с моите Flutter

# 47
Вчера си купих други мигли- първо извих естест ми мигли, после залепих изкуствените и ги слях със спирала- много ми харесва как се получи!

# 48
Аз съм ползвала само миглите на MAC, но бях много доволна от тях!

# 49
от непрофесионалните марки, коя е хубава

# 50
  • plovdiv
Аз си поръчах на Орифлейм.Има два варианта единия е по-естествен -Natural, а другия се води -Dramatic.Цената е 9.90лв.

# 51
моля ви кажете ми с какво слагате лепилото, защото аз ги омазвам целите с лепило и то понеже е бяло после се чудя какво да правя. освен това после как чистите лепилото след употреба

# 52
kate_rina_1, много хубаво е станало!

Blondie, нанасям лепилото с обратната страна на тъничка четка за грим. После само отлепвам лепилото от лентичката. Назад в темата има обяснения Peace

# 53
Аз ползвах това лепило, което е с миглите (купени от Сефора) и като ги сложих, започна много да ми пари на очите и веднага ги махнах и в коша  Sad Явно че ще си ходя с моите си мигли  Tired

# 54
Сега си купих тези  Heart Eyes

# 55
# 56
Аз много се чудя ако отида някъде да ми сложат снопчета и кажа да не са много дали ще си личат че са изкуствени , защото тези редове въпреки че са красиви просто си личи изкуствено прикаченото.
После когато ги свалят след месец , някой казват че се отразява зле на естествените т.е. половината окапват , затова и се колебая.

# 57
Аз много се чудя ако отида някъде да ми сложат снопчета и кажа да не са много дали ще си личат че са изкуствени , защото тези редове въпреки че са красиви просто си личи изкуствено прикаченото.
После когато ги свалят след месец , някой казват че се отразява зле на естествените т.е. половината окапват , затова и се колебая.
Пак си личи и наистина скапват твоите мигли. А когато ти паднат 1-2 снопчета и между дългите и изпити мигли зее дупка става страшно грозно
от tinydeal.com

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 17:58 от kate_rina_1

# 58
yasmina  НЕ си слагай екстеншъни в никакъв случай! Поддръжката е досадна, не издържат толкова, колкото ти обещават, и накрая от твоите си мигли нищо не остава.
Снимките в тази тема са на доста драматични мигли, нормално е да си личи, има и много по-естествено стоящи модели. Има и друг момент - така като гледаш отблизо снимка на окото, мнооого си личи. Но отдалече, на нормалното разстояние на което повечето хора те гледат, ефекта не е толкова драматичен наистина. От опит ти казвам, че всички жени, които си мислят, че със изкуствени мигли ще изглеждат като фолк дива, с един добре подбран чифт винаги страшно се харесват.

Например ето тези мигли са само половинки, и само в края реално са по-дълги от собствените мигли, преливат се много естествено и подчертават ненатрапчиво и много красиво окото.

# 59
А какво се оказа, тези Ардел има ли ги тук?

Общи условия

Активация на акаунт