Изкуствени мигли

• 26 342
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
I see you, нямам представа, по - назад в страниците бях дала линк за един сайт, в който ги открих. Имаше и адрес за магазин в София. Явно никой не е ходил до там  Thinking А аз не съм от София и няма как да проверя  Sad

# 61
# 62
  • София
Никога не слагам спирала отгоре. Само на моите си мигли. Преди го правех на изкуствените. Не мисля, че има нужда от спирала. А и така се развалят по-лесно

Много се извинявам за оф-а  Embarassed Жаки имаш страхотни очи, твоят цвят ли е това?   

# 63
Не Blush очите ми се много тъмни, почти черни

# 64

Благодаря. От този сайт може само да се поръчва. Jinx, ще потърся назад в темата за сайта да го имам, пък като (ако) остане време, да проуча.

# 65
  • София
Не Blush очите ми се много тъмни, почти черни

Страхотни са   bouquet Моля те, кажи какви са...фирма, цвят?

# 66
Тук ги има миглите на Ardell  http://www.maxnails.net/category/38/izkustveni-migli.html

Благодаря. От този сайт може само да се поръчва. Jinx, ще потърся назад в темата за сайта да го имам, пък като (ако) остане време, да проуча.
Да, а мен ми се щеше да ги видя на живо, когато имам път към София. От снимките в нета Demi Wispies изглеждат страхотно  Crazy
Ако разбереш нещо за магазина, драсни 1 ЛС   bouquet

# 67
Никога не слагам спирала отгоре. Само на моите си мигли. Преди го правех на изкуствените. Не мисля, че има нужда от спирала. А и така се развалят по-лесно

Много се извинявам за оф-а  Embarassed Жаки имаш страхотни очи, твоят цвят ли е това?   
Хах, личи си, че са лещи.(не знам при друга светлина) Аз само на светли очи съм виждала, че лещите се сливат естествено.
А за миглитее - влюбих се в драматичните мигли, направо ми променят супер много очите

# 68
Bausch & Lomb Jade. Но не винаги изглеждат така, както на тази снимка Peace Понякога са по-зелени, друг път по-сини и даже сивкави

# 69
  • София
Bausch & Lomb Jade. Но не винаги изглеждат така, както на тази снимка Peace Понякога са по-зелени, друг път по-сини и даже сивкави

Супер са ти   bouquet

# 70
# 71
  • Варна
Здравейте и от мен,прочетох много внимателно темата и се реших да си взема и аз, тъй като ми предстои сватба и ми се иска да си сложа изкуствени Simple Smile Само не разбрах как се свалят, малко и слагането ме притеснява... лепилото се слага на изк.мигли но отдолу нали така? newsm78

# 72
Здравейте и от мен,прочетох много внимателно темата и се реших да си взема и аз, тъй като ми предстои сватба и ми се иска да си сложа изкуствени Simple Smile Само не разбрах как се свалят, малко и слагането ме притеснява... лепилото се слага на изк.мигли но отдолу нали така? newsm78
Най-добрия вариант е да отидеш на гримьор.Иначе няма нищо сложно- лепилото се слага по свързващата лентичка на изкуствените мигли. Полсе като решиш да ги махаш леко дърпаш.И си вземаш лепилото с теб да не ти се отлепи някоя мигла

# 73
Аз също исках да променя малко очите си. Обаче изкуственото си е изкуствено - трябва да го махаш, ги почистваш, съхраняваш и после пак слагаш, да гледаш да не се отлепя и т.н. Вярно, ако е за някоя специална вечер - да, но за постоянно ми се видя трудоемко. Затова реших да пробвам прословутия балсам за мигли RevitaLash.  Имаше резултат на третата седмица някъде - сега, след три месеца ползване  миглите ми са доста по-дълги. По моя преценка с едно 40 %.
Който иска такъв ефект, може да опита. Не знам дали при всички се получава. Преди да го купя, търсих в интернет мнения за продукта, но не открих кой знае колко. Балсамът е скъп, но пък стига за около два и половина - три месеца - 120 лв. Както и след месец, след като се ползва миглите възвръщали предишния си вид. Нямам опит в спирането, все още.  Laughing

# 74
Да си направя "прилични" миглите със спирала ми отнема 3 пъти повече време, отколкото да си сложа изкуствени. Махам ги за 2 сек- просто дърпам от единия край и се отлепят като ваденки. След което си мия останалия грим(фдт и очна линия, ако бил вечерен грима- и сенките). Изплаквам ги малко с вода и ги слагам на една салфетка за следващото слагане.

Общи условия

Активация на акаунт