Ваксината срещу рак на шийката на матката Церварикс

• 89 660
  • 893
  •   1
Отговори
# 180
Позволявам си да сложа линкове от друга тема.

http://casereports.bmj.com/content/2012/bcr-2012-006879.abstract

http://gaia-health.com/gaia-blog/2012-10-18/gardasil-destroys-gi … e-been-predicted/

Интересното е,4е малко време мина и излизат такива страшни неща за врьзката стерилитет и ваксина.

Който сложил,сложил...здрав да е!

Мерси за пожеланието Simple Smile  Peace

# 181
Пожеланието ми е искрено. Peace
Дано при никой да няма подобни последствия.
Но винаги ми е било интересно,когато дойде моментьт на истината,да се вьрна в темата и да про4ета хуленето и подигравките на сложилите ваксината.

# 182
запис, интересуваме имам дъщеря на 13 и не знам какво да правя

# 183
Ами четете !

# 184
В едно училище в нашия град вече имаше насрочена родителска среща, само за 6-ти клас.
Имало медицинско лице, което говорило за ползите от ваксината.....но самата тя не е ваксинирала дъщеря си, защото нямала толкова пари  Shocked Ако аз бях убедена в ефекта  и, заем щях да съм изтеглила и да съм я сложила вече
taka e i pri nas edna idava da ni govori

# 185

Only_Anna,ЧПВ носи в джобчето си малко макетно ножче,пори презерватива и се настанява в шийката на матката необезпокояван  Joy
Как може да пожелаваш след 10 години тези,които не ваксинираме да съжаляваме???

[/quote]

Почвам да се замислям коя ваксина е най- нужна на човечеството- дали срещу общочовешката простотия или срещу пълната липса на възпитание. Или ако първата се изнамери, то тя ще реши и втория проблем. То не бяха гадателки, то не бяха врачки, то не бяха магьосници черни...
Лаенето може и да е "за" определена идея, може да е "против" нея, но когато се изроди в такива благопожелания наподобява повече на вой на настъпано по опашката животно. Повъзспрете се и поне елементарна култура  на общуване съблюдавайте. Квалификации и клетви говорят основно за две неща- за интелектуалното ниво на онзи, който ги употребява и за липсата му на аргументи.
За тебл "скандал", за други- търсене на истината.
Лично за мен постоянните реклами на купища илачи и световна конспирация не са. Те са ми чиста търгашеска политика със страховете на хората, целяща продажба на поредния продукт.
[/quote]

Съжалявам, ако не съм се изразила правилно, но никому нищо не пожелавам! В повечето случаите дискусиите тук се превръщат в "скандал" и честно казано не тук е мястото, нито пък разполагаме с ресурсите "да намерим истината". Тук е място за свободно споделяне на мнение, което и напривх по-горе. Peace!  Heart Eyes

# 186
Превръщат се в "скандал" темите не сами, а когато участник не се съобразява с някои основни правила на общуването.
Истината може да се намери навред, стига да я търси човек. И когато се борят тези, следва да се излагат мотиви в подкрепа на тезите, не емоции и обидни квалификации. Свободата има граници, все пак, в противен случай се превръща в анархия.  Simple Smile

# 187
Превръщат се в "скандал" темите не сами, а когато участник не се съобразява с някои основни правила на общуването.
Истината може да се намери навред, стига да я търси човек. И когато се борят тези, следва да се излагат мотиви в подкрепа на тезите, не емоции и обидни квалификации. Свободата има граници, все пак, в противен случай се превръща в анархия.  Simple Smile

Много добре казано.

# 188
Ако дъщеря ми се прибере от училище и ми каже, че са им изнасяли лекции за ползата от ваксиниране, то на следващия ден няма да я пусна на училище в знак на протест и ще обясня на класната, защо не е била на училище. Щом като ще рекламират ваксини в училище, защо не започнат и чорапи да рекламират?

Всеки решава сам как да постъпи при подобен вид кампании. Аз също не съм убедена в ефикасността на тази ваксина, но рекламата по никакъв начин не ме задължава да предприема каквото и да било. Това е въпрос на избор.

# 189
Училищата не са място за реклами по принцип, независимо дали става въпрос за ваксини, за църкви или за чорапи.

# 190
Ами четете !

Освен това е добре да се обърнете и към личния си лекар.

# 191
 Simple Smile благодаря, даааа, чета, гледам, информирам се  и отново ще разговарям с личната Simple Smile
Преди време на беше насторена много положително, тези дни ще разговаряме отново  Simple Smile

# 192
Аз нашата педиатърка я питах, нищо, че имам момче, ама така - хем за информация, хем да видя накъде духа вятъра. Тя ми каза "Който иска, да ходи на консултация при детски гинеколог. Аз съвети не давам!" Heart Eyes. Много я обичам тази жена, ей!

# 193
Училищата не са място за реклами по принцип, независимо дали става въпрос за ваксини, за църкви или за чорапи.

Peace

Освен това, става въпрос за ваксини при непълнолетни деца, а за тях отговарят родителите им... Не им е работа на някои да убеждават децата, че ако мама ги обича и не иска да умрат, трябва да ги ваксинира...  Sick   Това според мен си е за съд... Да го разбира кой както ще...

# 194
Личните лекари се пазят от агитации и съвети, защото не им се плаща за това. Защото ако се отиде при тях да се търси отговорността, ако се случи нещо, те не могат да я поемат. Не че ако им се плати ще могат. Но вероятно парите биха могли да ги постоплят...Факти. Някои агитиращи вероятно са подплатени съответно подобаващо от фармацевтичните компании.

Общи условия

Активация на акаунт