Ваксината срещу рак на шийката на матката Церварикс

• 90 562
  • 893
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз от няколко дни яко се забавлявам с тази тема.

Аз съм лекар с близо 20г. стаж и опит във ваксинопрофилактиката!

bilpet, не зам дали си доФтор/ка с над 20 годишен стаж, както се представяш или зад ника стоят няколко души. Но пишеш ужасно неграмотно и обиждаш други пишещи в темата, което е абсолютно забранено според правилата на форумите. За справка кликни с мишката тук.
Не на последно място, доказваш как лекарите се отнася с потенциални пациенти, които питат и търсят информация, а именно:

А пък ако вие искате да лишите хората от достиженията на съвременната медицина,това означава да се откажем не само от ваксините,но и от антибиотиците,антидепресантите,лекарствата за кръвно,сърце...
Извинявайте,ама вие да не сте от сорта на онези маргинализирани куковци,към чийто сайт публикувахте линк?

Парите...са си пари.Ако ГСК не печели пари,няма да има ваксините!!!

В следващите цитирани твои коментари си личи, че или си се напушил/а с нещо некачествено, или вече е време, да си смениш лекарствата:

Ти нагла,дебелокожа,лъжлива твар stelt 77.....какво безочие,каква наглост...
Може да си чел,недочел за ваксините,обаче в алергологията си напълно бос!

Дебелокожа,лъжлива твар...докога ще казваш на бялото черно,и на черното бяло?Не усещаш ли че се излагаш?Посетителите на Форума не са глупави!

На такива като тебе им викат "гьонсурат".Невъзмутими лъжци!

Лъжлив лицемер,защо да вярвам на теб и твоите лъжи че ваксината срещу туберкулоза имала тежки общи странични ефекти и дори причинявала смърт,когато си има официален документ от ИАЛ (Изпълнителната агенция по лекарствата) в който липсват описани каквито и да е общи странични ефекти!  http://www.medicine.bg/public/listovka/10461d.pdf

Хей,лигав лъжльо.Не се лигави,ами дай някакъв смислен отговор на обвиненията ми!
И този форум действително е оклепан,но не от ваксини,а от ЛЪЖИТЕ ТИ!

Така и не си призна лъжата!...Махай се долен лъжец!Скрий се в миша дупка!

А,ти още ли тук бе,нагъл манипулатор?вам да си признаеш, че излъга за БЦЖ ваксината!

Но вече мисля да информирам модератор да почисти и ако имаме късмет и с бан можеш да се уредиш.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 10:00 от Lukasa & Te

# 601
Знаеш че ваксините срещу HPV,като ограничават неговото разпостранение се явяват де факто и ваксини срещу РМШ каквото и да кажеш.
А пък това че учениците ще бъдат информирани,макар че решението за имунизация срещу HPV ще вземат родителите,какво ти пречи?

Ваксините срещу HPV не ограничават неговото разпространение, само се предполага това... То се разбра и от твоите разяснителни постове - безопасността на ваксината е надяваме се, а ефективността й - предполагаме... Точно с такава ваксина мислех да се ваксинирам...  Laughing

А за HPV се твърди, че причиняват и рак на дебелото черво (и какво ли още не)... И в тази връзка защо учениците ще бъдат информирани само за РМШ? Рака на гърдата не заслужава ли същото внимание? Левкемията, диабета, ХОББ, десетките раци да не ги изброявам поотделно, гръдна жаба, коксартроза, пиелонефрит - въобще има достатъчно разнообрази и интересни болести, с които всекидневно да занимават подрастващите...  Laughing  Ми така де, нали затова ги изпращаме на училище тези деца - да се ограмотяват...  Whistling

# 602
Махай се долен лъжец!Скрий се в миша дупка!

Оох, Господи, слез и си прибери вересиите......   Joy Joy , че виж как се мъчат, гОрките.....     hahaha

А каква е идеята да се "проповядва" ваксината по училищата?
Така или иначе, дете само не може да вземе решение да се ваксинира, без съгласието на родител.
Или?

# 603
А каква е идеята да се "проповядва" ваксината по училищата?
Така или иначе, дете само не може да вземе решение да се ваксинира, без съгласието на родител.
Или?

Не зная към кого точно е въпроса, но личното ми мнение е, че умишлено плашат девойките и разчитат те да светнат и дори настояват за ваксината пред родителите си... Иначе обяснение нямам...    33uu     Докато се ровех по темата, попаднах на няколко майки, които споделиха за пропаганда директно сред учениците... Раздавали им листовки, които трябвало да предадат на родителите си, но децата ги прочели междувременно и се ошашкали... На някои листовки имало и снимки от оперативна намеса, а странното е, че точно тези листовки трябвало да покажат на родителите си и след това да върнат в училището за да се покажат и на други родители...  Thinking   Други родители показаха по-безопасни листовки, които си оставали за тях (явно има недостиг само на някои листовки) и които също им били донесени от децата им... Трети родителите споделиха, че на децата им са прожектирали филмче, явно също впечатляващо, защото от вратата ги подхванали (децата подхванали родителите) да разпитват за РМШ и ваксината... Кой какво и защо цели сами си отговорете, аз не зная...  Peace

И специално за определени лекари в темата ще кажа, че нямам линкове към твърдяното от мен в този пост, да не ме карат да им търся...  Laughing

# 604
Въпросът ми е към всеки, който знае нещо.

То, да ги постреснат малко, мисля, няма лошо.Все пак добре е децата да знаят, че секса не е само удоволствие, а носи след себе си и доста рискове, ако не внимават.
Мен ме притеснява обратния вариант-да не вземат да се заблудят и деца, и родители, особено децата, че ваксинираните са защитени от какво ли не.И да забравят за всякакви други предпазни мерки с илюзията:"Аз съм ваксинирана, значи е безопасно!"

# 605
Тази сутрин информирах модератор ,виждам че bilpet не се е появявала ThinkingАз мисля,че е жена.Представяте ли си ако е мъж-говори като махленска клюкарка и се пени в яда си Joy

# 606
Лъжлив лицемер,защо да вярвам на теб и твоите лъжи че ваксината срещу туберкулоза имала тежки общи странични ефекти и дори причинявала смърт,когато си има официален документ от ИАЛ (Изпълнителната агенция по лекарствата) в който липсват описани каквито и да е общи странични ефекти!  http://www.medicine.bg/public/listovka/10461d.pdf

Цитат
Да не говорим,че единствените сведения за вредите от БЦЖ,в нета идват от ....неграмотника Cristian !!!

Така лииии?
Яяяяяяяяяяяя, колко интересно!
А аз пък (не ме е срам!!! Laughing) да взема да намеря и много по- официални източници от Кристиян (когото ти наричаш неграмотник, но самия ти си толкова зле с правописа, че искрено се надявам, че ако и в медицината си така, нямаш много пациенти, горките те!)

Е как е?Върви ли търсенето на много по- официални източници от Кристиян за Анафилактичен шок от БЦЖ ваксината?Сигурно работиш с пот на челото по въпроса,но усилията ти няма да бъдат възнаградени!Нали ви казах,че на лъжата краката са къси!
Пожелавам ти успех!

Върви отлично, за твое съжаление!  Laughing
На само аз, а и мнооооого други хора откриха това, което търсеха!
Може да се вярва на нещо само при положение, че се отговаря и на неудобни въпроси (а не се заобикалят удобно, както правиш ти, докторченце hahaha), и само при положение, че се признават грешки и се поема отговорност за тези грешки!
А докато жалки и дребнави, злобни човечета като теб се опитват да ни убедят в обратното, ние, от другата страна на барикадата ще ставаме все повече!  smile3533

хайде бе!И кой е умрял от БЦЖ ваксината?Нещо не виждам линкове!
Не разбирате ли, че ще ви работя докато не си признаете гяволъка лъжливи твари?
Я кажи кои сте вие отвъд барикадата?
Ти не отговаряш на въпросите ми
 Джуличка!

Кой е умрял от БЦЖ ваксината?Нещо не виждам линкове!
И кажи кои сте вие отвъд барикадата?Да не сте платени драскачи?Кой ви плаща?

# 607
Брей, голяма напаст!

# 608
Каква ли е причината толкова дьлго да не се намеси администратор или модератор. Thinking
Сигурно защото и те не обичат лъжците!
Пък и вие първи почнахте:

Ваксината за момичетата на 12г. е безплатна!!!Плаща държавата,не вие!!!А пък иначе ако чакате Глаксо да ги раздава безплатно...по добре вървете на магазина,да ви дадат безплатно сирене!Ама няма да стане!Няма пари,няма сирене!
Лелееее  ooooh!Не може да си лекар.Аз не познавам чак толкова прост лекар.Че държавата откъде ги взема?А ние дали искаме пък да плащаме  за тази абсурдна/като всички други/ваксина?
Освен това във форума е забранено публикуване на "теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх" ,в случая вие насаждате необоснован страх от ваксини и имунизации утвърдени у нас и по-света и то с лъжи и манипулации!
Така че и вие сте за БАН!?

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 15:38 от bilpet

# 609

Извинявам се за черния хумор, но умрелите от БЦЖ ваксината (както и от всички останали ваксини) са в гробищата, а ти защо ги търсиш във форума не зная...   33uu

# 610
stelt77 ОКОНЧАТЕЛНО ЗАТЪНА В ЛЪЖИТЕ СИ!

Впрочем, зная и за починали от БЦЖ ваксината, но така или иначе не ми вярваш за каквото и да било, така че няма какво да ти казвам...
Ако пациент е ваксиниран срещу коклюш, морбили, дифтерия, заушка ,не може да се разболее!Туберкулозната ваксина не дава 100 % защита,но предпазва от тежките форми на болестта!Освен това ваксината против туберкулоза няма няма общи странични ефекти а само местни (бецежит,нагнояване,лимфаденит...).този ваксинален щам няма способност да се разпостранява в организма,и не може да причини смърт.Това си го измисли току що.
Нека читателите да проверят истинността на думите ми и да се убедят кой е лъжеца в този форум!
 http://www.medicine.bg/public/listovka/10461d.pdf

Мисля че си страшно дебелоока и безсрамна лъжкиня!!!След като те хванах в явна лъжа,мислех че повече няма да се подвизаваш под този никнейм,но твоето дебелоочие е безкрайно!!!Ти продължаваш да казваш на черното бяло,и на бялото черно!
Нали разбирате всички, че като няма никакви общи странични ефекти една ваксина ,няма как да причини смърт!!! http://www.medicine.bg/public/listovka/10461d.pdf

Чакай сега да ти обадя една тайна, докторе... Абсолютно всяка ваксина може да предизвика анафилактичен шок, без значение дали производителят си е признал в листовката или е толкова дебелоок лъжец, че е подминал този факт... Листовката на БЦЖ съм я чела толкова пъти, колкото косми нямаш на главата си, така че не ми я навирай като някакво новооткритие - ти може и да си попаднала случайно на нея тези дни...  Laughing

Освен това няма как да се получи обща алергична реакция,защото ваксината се поставя вътрекожно,т.е. тя не прониква в организма,а ваксиналния щам се развива във външния слой на кожата-епидермиса.
И най после ваксината такова нищожно количество натриев глутамат 0,3 милиграма (една трихилядна от грама),че е абсолютно невъзможна алергична реакция,камо ли шок!
Да не говорим,че единствените сведения за вредите от БЦЖ,в нета идват от ....неграмотника Cristian !!!
Разбирам че се опитваш да излезеш с що годе запазена репутация от ситуацията,но аз настоявам да си признаеш, че излъга безсрамно в ущърб на здравето на всички български деца,само за да си осигуриш служебна победа в спора с мен!

Извинявам се за черния хумор, но умрелите от БЦЖ ваксината (както и от всички останали ваксини) са в гробищата, а ти защо ги търсиш във форума не зная...   33uu

Всъщност отчаяно търся съвестта ти,но нея все я няма и няма...Достатъчно е едно простичко признание, че си излъгал и едно простичко извинение...!!!Много ли е?

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 15:48 от bilpet

# 611
Всъщност отчаяно търся съвестта ти,но нея все я няма и няма...Достатъчно е едно простичко признание, че си излъгал и едно простичко извинение...!!!Много ли е?

Там е работата, че не съм излъгалА, а ти ако имаше желание да намериш официална информация (извън Кристиян и форум бг-мама), щеше да използваш свободното си време за да търсиш вместо да плещиш глупости...  Peace 

# 612

по-света и то с лъжи и манипулации!

света,по-света,по-по-най...най-света  Joy Joy Joy

# 613
  • Пловдив

Написала bilpet за себе си.Ни съвест имаш,ни скрупули.Стига ни пробутва обща информация-утвърдени,прекрасни,безвредни,чудесни и захаросани ваксинки.

# 614

Цитат

Така лииии?
Яяяяяяяяяяяя, колко интересно!
А аз пък (не ме е срам!!! Laughing) да взема да намеря и много по- официални източници от Кристиян (когото ти наричаш неграмотник, но самия ти си толкова зле с правописа, че искрено се надявам, че ако и в медицината си така, нямаш много пациенти, горките те!)

Е как е?Върви ли търсенето на много по- официални източници от Кристиян за Анафилактичен шок от БЦЖ ваксината?Сигурно работиш с пот на челото по въпроса,но усилията ти няма да бъдат възнаградени!Нали ви казах,че на лъжата краката са къси!
Пожелавам ти успех!

Върви отлично, за твое съжаление!  Laughing
На само аз, а и мнооооого други хора откриха това, което търсеха!
Може да се вярва на нещо само при положение, че се отговаря и на неудобни въпроси (а не се заобикалят удобно, както правиш ти, докторченце hahaha), и само при положение, че се признават грешки и се поема отговорност за тези грешки!
А докато жалки и дребнави, злобни човечета като теб се опитват да ни убедят в обратното, ние, от другата страна на барикадата ще ставаме все повече!  smile3533

хайде бе!И кой е умрял от БЦЖ ваксината?Нещо не виждам линкове!
Не разбирате ли, че ще ви работя докато не си признаете гяволъка лъжливи твари?
Я кажи кои сте вие отвъд барикадата?
Ти не отговаряш на въпросите ми
 Джуличка!

И кажи кои сте вие отвъд барикадата?Да не сте платени драскачи?Кой ви плаща?

Танто за кукуригу, господинчо!
Когато ти отговориш на моите, тогава и аз на твоите!  smile3534

А кой ми плаща ли?
Баба ти!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт