Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новините за щъркелите във форума?
Какви са мненията за храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи?
Какви са препоръките за увеличаване на кърмата и какви са опитът на майките в този контекст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новините за щъркелите във форума?
-
Какви са мненията за храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи?
Форумът включва различни мнения относно храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи. Някои участници отбелязват запичане и прекомерен растеж на главите при употреба на НАН. Други препоръчват продуктите на Милупа, като подчертават значението на майчината кърма за имунната система на бебето.
-
Какви са препоръките за увеличаване на кърмата и какви са опитът на майките в този контекст?
-
Какви са преживяванията на майките в борбата с болести преди раждането?
-
Как да се справя с проблеми с преноса и коликите при бебето?
, сега остава само да родя, ама то днес няма как да стане вече 
Аз незнам дали защото си "отпочинах" от раждането,но днес денят ни мина много леко и безпроблемно.Изписаха ни в 13ч (трябвало е да яде тогава,а те не го нахранили
) та малко поревахме в коридора на снимките,докато не се сетих да му пъхна една биба и си заспа

така се моляя!!!
! Сега само това ни трябва! Толкова непредвидени разходи ни изникнаха в последните дни! А за тая квартира вече сериозно ми писна само да отремонтираме това и онова 
Не че искам да го предизвикат насила....ама незнам вече и аз какво искам! Не ми се чака - искам да си тръгва само!
стопля сърцето ми 

Аз още съм си 2 в 1 
да хапнем баница
и + всичко това се появи и сърбеж
.....тапата като я няма.... няма и кой да пази бебо.... ако ми следите мисълта
пък сега сме заревали да излизат.
А се чувахме с търговеца сто пъти и вчера се видяхме и нищо не ни каза. То бива некоректност, ама чак пък толкова ... Фирмата е мебелна къща Ралица, имайте предвид, ако решите да ги ползвате. И въпреки, че беше 21 часа като разбрах, му се обадих на търговеца и му вдигнах луд скандал. Той не, че се трогна, ама на мен ми олекна, а и се радвам, че не си го изкарах на ММ