Отговори
# 330
Оф, и аз съм от чакащите. Последно време нямам желание за нищо. Бебешките дрехи  вече втори ден не мога да ги изгладя. Бързо се изморявам и ми писва, а и май съм се поуляла с покупките. Цялата съм подута, боли ме всичко. Тъпча се със сладко незнайно защо. Краката са ми станали двойни. Има още неща, но ще ви ги спестя. С една дума писна ми! Дори не мога да се подготвям за прaзниците, тъй като не се знае дали няма да ги изкарам в болницата.
За изписването, няма да се глася изобщо. Въобще не ми пука. Само да излезем живи и здрави от болницата.
Е, оплаках се и аз.

Да честитя на родилите мами. Да са ви живи и здрави бебчетата, а на вас бързо възстановяване. smile3525

# 331
gadamer, на това момиче дето беше с мене сега, също и каза в неделя да отиде пак след 11и30, че преди това има визитация, така че може и ти тогава да отидеш  Mr. Green 
Аз днеска доста болка си причиних отдолу. Първо на кола маска, след това преглед за разкритие #Crazy, сега остава само да родя, ама то днес няма как да стане вече  Simple Smile
Преди да забременея ходех при един мъж генеколог...е по- внимателен от него няма. Слагаше лубрикант и на ръкавиците и на оная джаджа желязната, като я поставяше супер бавно и никаква болка не усещах.

# 332
Директно включване от нас-мама,татко и бебе Дани!Много е хубаво да си гушкаш детенцето по всяко време!Е стараем се да не е постоянно,че после ще съжаляваме,но пък не стои и много в кревата  Blush Аз незнам дали защото си "отпочинах" от раждането,но днес денят ни мина много леко и безпроблемно.Изписаха ни в 13ч (трябвало е да яде тогава,а те не го нахранили  #Cussing out ) та малко поревахме в коридора на снимките,докато  не се сетих да му пъхна една биба и си заспа Simple Smile прибрахме се и като си засука нашия едно сладко,сладко!Аз ходих да го кърмя в болницата по 2пъти на ден,но не всеки път беше успешно и се притеснявах как ще е удома,но после като му предложих шише и глътна 10мл и отказа...тоест  му е стигнало яденето Simple Smile от там един сън,та за следващото го будихме и после пак така!Не се оплаквам,ама ми е малко скучен хихихи дано от утре вземе малко да постои буден да му се порадваме на очичките.
Галка,честито!
Благодаря ви още веднъж за куража Hug

# 333
  • Варна
 Laughing Тая вечер хубава компания сме заформили  Wink
Верно, че за Коледа и аз нищо не смея да планирам, а най- кофти ми е за мъжа ми, че може да си е сам на празника, че и е именник на 25-ти. Уфф, дано тръгнат нещата до понеделника  Praynig така се моляя!!!
Имам подозрения, че бойлера ни нещо отказа. Друг път като го пуснем и се чува съвсем тих звук, а тая вечер се заслушах и пълна затишие  newsm78 ! Сега само това ни трябва! Толкова непредвидени разходи ни изникнаха в последните дни! А за тая квартира вече сериозно ми писна само да отремонтираме това и онова  ooooh!
Днес звънях на акушерката си да и кажа, че няма индикации да е скоро ( с надеждата да каже да ида да ме види), но уви - каза да си чакам Crossing Arms Не че искам да го предизвикат насила....ама незнам вече и аз какво искам! Не ми се чака - искам да си тръгва само!

Йоана, много се радвам, че вече сте заедно у дома и се гушкате!!! Мечтая си за този миг и ми се струва тооолкова далеч!

# 334
хе, хе, хайде и аз към агитката Simple Smile въпреки че терминът ми е седмица след вас, вече не издържам. преди два дни, след прегледа, имах някакви контракции но после всичко се успокои. във вторник имам час отново,надявам се да се раздвижат нещата тогава. тази несигурност и незнание какво ще стане утре са най- изнервящите, така ни празниците може да почувства човек ни да се повесели... единствено мисълта за предстоящия резултат    ylinfant стопля сърцето ми Simple Smile

IoannaD, чудесно е че си гушкате вече малкото вързопче в къщи , само хубави мигове занапред!   bouquet

Честито на новите мамета, а и месецинките празнуващи днес   bouquet!

# 335
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ Много щастие  желая на  малките мишоци , и да са много послушни  Simple Smile
А на още чакащите малко търпение момичета  Flutter

Дойде и моя ред да разкажа за моето раждане  Heart Eyes
Постъпих в 5,30 сутринта  в болницата ,оправихме документи ,преглед за разкритие ,тонове,предродилна.. И  се отправихме към 6,20 в операционната дотук ми беше щастливия период преди бебо  Mr. Green
Близо 40 мин анестезиоложката не успяваше да ме нацели за упойката в кръста (СТРАШНО МНОГО БОЛЕШЕ мамите със секцио знаят за какво говоря при мен има няма поне 200 пъти ме боцкаше и нестава и нестава ...) Имам проблем с изкривяване на 2-ри и трети прешлен и за мой късмет точно там трябва да се постави  #Cussing out  По едно време ги молех да ми слагат пълна упойка но те НЕ  ,а аз през цялото време се сещах за Танчето и нейното разочарование че не е видяла бебо веднага и стисках ли стисках зъби но нямаше такава болка ... И само Танчето ми беше във главата  Mr. Green
Танче за теб са  ...... bouquet
Уцелиха ме някъде към 7,00ч
И така в 7,07 на 7-ми декември се появи моята мишка Кристиан  Heart Eyes
Вече от 5 дни сме си вкъщи но нямам никакво време за интернет  Twisted Evil Малкия ме тероризира ама ще му простя ,нали е голямата ми любов  Heart Eyes
Аааааа и още едно нещо щях да забравя... пъпчето ни падна на 7-мия ден ... много станаха тия седмици верно ще се консултирам с нумеролог  Mr. Green
Лека вечер от мен ,ще се включа пак при първа възможност  Crazy

# 336

Момичета какво става с maria_str?Роди ли?нали бебенцето имаше проблем и във Вми Пловдив не искаха да го изродът.Истървала съм продължението

Мимето я доведоха в реанимацията в МД след моето секцио.Мен ме оперираха вечерта,нея сутринта я вкараха.От началото се позагледах и само от снимките във фейса ми беше трудно да кажа ,че е тя със сигурност,но после нещо я питаха за имената и ги чух и бях сигурна ,че е тя.На мен ми изглеждаше прекрасно,супер свежа и щастлива.Силно се надявам и всичко с бебето да е наред  Praynig  Praynig  Praynig  . За съжаление залите в реанимация са едни големи и сме 8 жени в залата .. тя беше в другата редица и ми беше неудобно да се провиквам в тази мъртва тишина и да питам "Миме ти ли си от бг-мамма,как ти е детето"  Rolling Eyes Дано скоро получим включване от нея с прекрасни новини  Praynig  Praynig  Praynig

# 337
 welcome Аз още съм си 2 в 1  Rage

Честито на всички нови мами  bouquet

И аз съм като всички с много близък термин,изнервенаааа #Crazy

Днес щях да чистя,щях да гладя всичко на половина свърших, но с мъжо се поразходихме до Ст.Загора,после в село при мама и тати Joy да хапнем баница Embarassed и сега у дома пак затормозена

И да ви споделя,по принцип си имах бяло течение ,но сега нещо се позасилва на моменти и в него има и едни кафеникави жилки( извинявам се за хубавото описание Embarassed ) ,но ако е тапата и като знам колко голяма сте я описвали с тая скорост ще пада с години newsm45 и + всичко това се появи и сърбеж #Crazy Някакви идеи какво може да е това чудо,и дали ще навреди на бебо защото ако това е тапата а сърбежа-гъби, doh .....тапата като я няма.... няма и кой да пази бебо.... ако ми следите мисълта #Crazy

# 338
Стефче мъничко остана стискай зъбииии  Hug

# 339
Ние жените нямаме угодия!
До оня ден се молихме и кръстихме да устискаме, никой да не ражда.. да мине 6-ия, 7-ия месец, та после ако може да си влезем и в 9-ия  Grinning пък сега сме заревали да излизат.
Ще чакатееее! Не позволявам на никой от оставащите да мрънка преди на лентичката му да се е изписало "Терминът е днес".
Помислете си само.. може пък бебо да иска да ви е Коледен подарък!  Heart Eyes

# 340
  • София
Кураж,мили момичета с коремчета Hug.Знам ,колко ви се иска да си гушкате бебоците вече,знам и колко тежи накрая,нетърпението е голямо,но скоро и това ще стане.

# 341
  • София
Честито на родилите днес   bouquet Да са живи и здрави и да си гушкат бебоците у дома.

Аз днес цял ден бях при приятелка, защото ни монтираха вратите. Уж това трябваше да е финала, но ... С входната врата са изкъртили почти цялата стена и сега има бая работа, да не говорим, че пак всичко е в прах  Crossing Arms. А тези с интериорните врати ми скъсаха нервите. Не стига, че закъсняха сума ти време, ами 2 от вратите са със стъкло, което не било готово и ще го монтират чак във вторник  #2gunfire А се чувахме с търговеца сто пъти и вчера се видяхме и нищо не ни каза. То бива некоректност, ама чак пък толкова ... Фирмата е мебелна къща Ралица, имайте предвид, ако решите да ги ползвате. И въпреки, че беше 21 часа като разбрах, му се обадих на търговеца и му вдигнах луд скандал. Той не, че се трогна, ама на мен ми олекна, а и се радвам, че не си го изкарах на ММ  Grinning

Така като ви чета и направо нямам търпение да видя малкия мушморок и да си го намачкам. Всички разкази за раждания са толкова позитивни и ми действат много обнадеждаващо. Аз след вчерашния преглед продължавам да си кървя. Дали е нормално?

Ааа, забравих да се похваля, че днес си взех и количката най-накрая. Май са ми набутали мостра, ама вече не ми се разправя, много ще ми дойдат скандалите и емоциите. Дано детето не истеряса  Laughing

# 342
ЙоаннаД, честит ти именник да е жив, здрав и много щастлив!

Черпя и за майка ми, която днес също е именичка!

# 343
IoannaD Честито ви именниче и от мен  bouquet Да ви е жив и здрав Данаил и вече плътно до мама и тати!! Весел празник!!! Heart Eyes

# 344
Еееее ама радвайте се че не сте с термин 31ви като мен Simple Smile Като гледам май не вие а аз ще си остана последна,особено както тук никой не бърза да те реже или да предизвиква... Wink
Иначе днес 3ти преглед за разкритие-пак нищо.Само скъсена и изгладена шийка.А с тея ужасни стягагания особено вечер незнам до кога ще ми издържат нервите!
Бъдете сигурни че ще излязат тея бебешори все някога-само търпение и горе главата! Peace

Общи условия

Активация на акаунт