Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новините за щъркелите във форума?
Какви са мненията за храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи?
Какви са препоръките за увеличаване на кърмата и какви са опитът на майките в този контекст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новините за щъркелите във форума?
-
Какви са мненията за храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи?
Форумът включва различни мнения относно храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи. Някои участници отбелязват запичане и прекомерен растеж на главите при употреба на НАН. Други препоръчват продуктите на Милупа, като подчертават значението на майчината кърма за имунната система на бебето.
-
Какви са препоръките за увеличаване на кърмата и какви са опитът на майките в този контекст?
-
Какви са преживяванията на майките в борбата с болести преди раждането?
-
Как да се справя с проблеми с преноса и коликите при бебето?

и, че искам спокойствие..охх не издържам вече
И главата ме заболя.
Дано бебето да е добре, пък ще гледам да се справя с тия хормони дето ме тресат яко днеска

И ботушите с ток от миналата година все още си нося от месец и нещо насам, и на изписването ще съм си с тях. 
А от вечер на вечер е все по трудно да спя, да се въртя и изобщо болките в таза и срамната кост никак не са за подценяване , ама....каквото такова. И доки все ме "успокоява", че нямало да е скоро, че ще си изчакам термина 
Я.. погледни в списъка с последните дати, още никой почти не е започнал да ражда. Има време... Ехх как исках и аз да си ме оставят до термин! Толкова ми е тъжно, че този хубав период от живота ми вече свършва
......с багажчето и в болницата.А така не ми се иска да предизвикат раждане