Отговори
# 300
Пипи, моят корем също не е започнал да пада, ама нали втория път можел и часове преди раждането да слезе. Е, поне така се успокоявам. Сигурна съм, че и една мама да остане, все ще се намира някой да и прави компания от време на време.   Hug Само около самите празници очаквам още по-голямо мъртвило, но това е нормално Simple Smile

# 301
Честити две месечинки на госпожицата на Димитрина

Честита месечинка на госпожиците на GJK

*Теди*, прекрасен разказ, не се ядосвай на докторите, те се карат понякога, зада ни мобилизират и да се справяме по-успешно с раждането.

Честито на Гала-2002, да са живи и здрави с малкия. Ако и раждането й е било толкова приятно, като времетраенето му значи е супер.

Жоржита, супер. Май и при теб бързо е станало.

# 302
Честити месечинки на Дими и GJK!
Честито за новите ни  бебенца!
Теди, развълнувах се и просълзих от твоята история!  Hug
jiorjita, супер си! Браво!

# 303
Честита месечинка на GJK и Dimitrina !!!   bouquet Да са ви живи и здрави децата  Hug

Ludichka
В деня на изписването майка ми (тя е ужасно критична) се възмути направо от "големия ми корем",на мен не ми се виждаше толкова голям де,но не се беше прибрал напълно..Но днес вече ми е 8-ми ден и майка ми каза ,че корема ми бил почти напълно прибран  Laughing Та съм доволна..Сега изглежда все едно съм преяла,само където е ужасно мек..като тесто е направо.Но пък за сметка на това си влязох във всички дрехи,само дънки не мога да нося,че ми стискат на шевовете..но в най-скоро време ще сложа..не съм носила от 9 месеца и нямам тъпрение вече  Joy

Гала Честито още веднъж и тук!!! Пожелавам ти здраво и послушно бебенце и много се радвам за вас ,че всичко е минало леко  Hug

Lyubi Каква ви е машината за хляб  newsm78

Теди Раждането ти е било страхотно! Честито за бебчето,да ти е живо и здраво и всичко най-хубаво ви пожелавам!

На нас днес пъпчето ни падна  newsm44 сега съм му сложила дебел пласт от тази антибиотичната пудричка,чакам да стане сруп и няма да го пипам повече...нещо такова ми обясни педиатърката,ама нищо не запомних  Rolling Eyes Дани не правя нещо грешно ?  newsm78

# 304
  • София
Относно пиенето на вода от бебетата-май всичко си е индивидуално.Баткото не искаше,въпреки че бе предимно на АМ.Бабите ме обвиняваха,че ще го обезводня Crossing Arms.Като го гледам и това е така.Предлагам от време на време,но не и се нрави.Имам приятелки,чийто деца пиеха вода като жабета.
Пъпчето на Вили падна в болницата,ама нас нали ни държаха 7 дни.Бяха ми го оставили до главичката на бебебто Simple Smile да си го прибера.
И аз съм от скучаещите Grinning...за сега.

# 305
ЧЕСТИТО, мами!
Най-хубавият коледен подарък е това!:))) ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД ЗА ВСИЧКИ, пишете тук моля ви!
Ема и Зара са ми любими имена...Simple Smile))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 21:06 от Бу

# 306
Марина, ето я машината за хляб:
http://www.technomarket.bg/products/09071971/philips-hd-9020

# 307
Относно пиенето на вода от бебетата-май всичко си е индивидуално.Баткото не искаше,въпреки че бе предимно на АМ.Бабите ме обвиняваха,че ще го обезводня Crossing Arms.Като го гледам и това е така.Предлагам от време на време,но не и се нрави.Имам приятелки,чийто деца пиеха вода като жабета.
Пъпчето на Вили падна в болницата,ама нас нали ни държаха 7 дни.Бяха ми го оставили до главичката на бебебто Simple Smile да си го прибера.
И аз съм от скучаещите Grinning...за сега.

Аз за тва питам, че майка ми и тя така миказва, че съм щяла да я обезводня, ама като не ще, пълни бузата и като отвори устата то изтича и тва са опитите да пие вода. Другият начин е да й дам преди млякото, но на хиляда места проетох, че вода не се даво полвин час преди ядене.

Чипче, много изчерпателна информация  Hug

# 308
  • София
Най-сетне пиша от дома и от това по-хубаво няма. Не михаме без перипетии, голям съм кърък, значи... но сме добре, живи и (почти) здрави и четиримата.

Отправям апел към мамите на втори дечица да споделят как е положението с кака/бати. Мойто зверче например реши, че не си дава креватчето и преговаряме  ooooh!

emiliya_83, Мимето*, klimentinaa, Iovi Danina, cvete7575, Gala -2002, честита радост   bouquet

IoannaDHug

Благодаря за отговорите,той не суче аз се цедя,че го мързи и не ще Naughty

Удобно ли е да попитам как предлагаш изцеденото? Понякога използването на алтернативни на шишетата методи улеснява връщането към гърдата, а употребата им не е никак сложна. Някои такива методи са напр. хранене с чашка, пипета, лъжичка, система и т.н. Ако ти е интересно, мога да споделя детайли.

# 309
Момичета, стана ми любопитно, колко от вас бяха със специални рокли на изписването? По едно време много се дискутираше темата- успяхте ли да влезете в покупките, как се чувствахте? Аз обмислям за Нова година дали да не взема да се поглезя с нещо и се сетих какви рокли гледахме по едно време...

# 310
Момичета, стана ми любопитно, колко от вас бяха със специални рокли на изписването?

Аз определено съм пропуснала дискусията, но за момент си се представих в бална рокля с увисналия корем и отеклите крака на изписването и на такъв смях ме напуши.  Joy Joy Joy Надали сте имали предвид такива...  Joy

# 311
Диване, много ми се ще да не се чувствам след раждането като предния път и да ми се иска да облека нещо различно от анцунг и раздърпана блуза  Laughing Човек трябва да помечтае... То едва ли въобще ще имам време да обикалям и да избирам, ама блажени са вярващите  Mr. Green

# 312
  • Sofia
Привет момичета,
вече сме си вкъщи! Урааааа....Чувстваме се супер! Ха да са честити всички нови бебовци ......много късмет, здраве и обич!
Иначе за първата страница: Наш Кубер се роди 2900 кг и 49 см. Мина много добре операцията и най-важното навреме. Бебо се беше бая поомотал в пъпна връв, а моята маточна стена била доста изтънена. Но това е вече зад нас......и сега сме вече много щастливи!

# 313
Аз се сетих за моето изписване сега. Бях приготвила 2 панталона и си викам "как няма да вляза в по-малкия,я гледай колко е голям"? При което едва се напъхах в по-големия панталон.  Joy  Избрах си черна туника,за да не ме е яд да се гледам на снимките.Черно яке и черни ботуши.Все едно не ме изписваха,а бях на погребение!  hahaha hahaha Но поне имам няяякакъв вид!  Mr. Green

# 314
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мдааааа...така ми се иска да си обуя дънки, ама тези, които носих преди да забременея. Сигурно това ще ми  е първата покупка след раждането, но ще е доста депресиращ момент, защото ще трябва да си купя дънки с няколко размера над моя. По този повод моят мъж каза, че ми прави подарък карта за фитнес и пилатес/зумба, за да се чувствам добре. Явно вижда, че качените килограми ме тормозят не само физически, а и че се отразяват на самочувствието ми. То и шопинг терапия не мога да направя - ходя, гледам и кво - не мога нищо да купя, защото не мога да го премеря, а и не се знае кога ще мога изобщо да го нося. Дори и обувки - краката ми са като наденици. Единственото, което си купих днес, та малко живнах е една чанта от Nine West. А, и едно кожено яке си взех за пролетта, стария ми размер - искам, не искам, ще трябва да отслабна дотогава!

За изписването при всички положения ще съм с готините ми ботуши на ток и с рокля, достатъчно е коремът да го няма. Ще захвърля и палтото, което нося в момента - не че е лошо, но ми омръзна само с него.

Общи условия

Активация на акаунт