Отговори
# 315
  • Beyond the Frontiers
Пазара съм го запланувала за януари - малко разпродажби и малко свалени килца Mr. Green

# 316
Привет момичета Hug

Честито на всички с днешни бебчета  bouquet

На мене ми е тооолкова нервно и ревливо и пак всичко се дължи на майка ми. Пак трябваше да и обяснявам да не ми идва  #Cussing out и, че искам спокойствие..охх не издържам вече #2gunfire И главата ме заболя.

След малко отиваме на тонове и преглед. Ама пак ми е едно кривооо, защото съм сигурна, че нямам никакво разкритие Cry Дано бебето да е добре, пък ще гледам да се справя с тия хормони дето ме тресат яко днеска Sad

# 317
Аа, не знам... Simple Smile
Аз се изписах с дънките за бременни и прилична тениска... На изписването бях с корем като в 6 месец. Отделно се бях подула цялата от системите, които ми изляха. Та за рокля и дума не можеше да става...
Апропо, днес съм -14 кг от деня, в който влязох в болницата. Много ми е рахатлийско. Остана сега да чакам да приключим и одисеята с кърменето, та да се хвърля на една диетка, че да си върна килограмите от преди 3 години и да вляза във форма. Ама тва сигурно чак на лято евентуално...

# 318
Честито на Gala-2002. Да ви е здрав и много да ви радва Донислав!  Hug
А аз и сега се събирам в дънките си от преди Simple Smile Но аз нося такива с ниска талия, и затова ми стават. Само че зимни дънки наистина не съм обувала скоро, тъй като ги нося с колан, а при сядане точно той ми е твърд и убива на коремчо и бебчо. По-скоро са ми проблем блузите, тъй като заради корема всички ми идват къси и шкембака ми се вижда, ако съм с дънки...  Sunglasses И ботушите с ток от миналата година все още си нося от месец и нещо насам, и на изписването ще съм си с тях.
Само да влезем и излезем благополучно, облеклото хич не ме вълнува толкова... Wink

# 319
  • Варна
Привет!
Аз вече бая се поизнервям, че нямам никакви симптоми  ooooh! А от вечер на вечер е все по трудно да спя, да се въртя и изобщо болките в таза и срамната кост никак не са за подценяване , ама....каквото такова. И доки все ме "успокоява", че нямало да е скоро, че ще си изчакам термина  #2gunfire . Днес ми излязоха изследванията и имам гъби та почвам с Флуомизина 6 дни. Цяла бременност минах без такива обитатели и сега точно се снабдих с тях. Но не се притеснявам, знам че не са опасни за бебето. Опасно е да имаш гонорея.
Днес малко се поразчистихме с мъжо, но мене хич не ме бива - задъхвам се, уморявам се и така.
Оплаках ви се  Hug ! Тая вечер съм сама, ММ е на коледен банкет, и се чудя кое филмче да си пусна. Идеи? Някой нов коледен филм няма ли  newsm78

А да ви питам нещо - може ли раждането да започне без падане на тапата?

# 320
gadamer,и аз много обичам да наося тясни дънки и за мое очудване 5 дни след раждането успях да си влезна в дънките уи звънях по телефона на приятелка да и се похвала.Сигурно ме е помислила за луда.
Момичета какво става с maria_str?Роди ли?нали бебенцето имаше проблем и във Вми Пловдив не искаха да го изродът.Истървала съм продължението

# 321
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пижо_ ако си спомням, родила е в София maria_str, някой май беше споменал, че е писала в друга тема.

Bilyanna в Окръжна ли беше на преглед? Как мина? И аз съм в неделя там.

# 322
Пижо_ ако си спомням, родила е в София maria_str, някой май беше споменал, че е писала в друга тема.

Аз бях видяла във фейсбука й, че са й честитили. Дано всичко да е наред... и да са здрави.

*Mishela* не се самонавивай и притеснявай толкова, и аз съм долу горе с като твоя термин и нямам никакви симтпоми за нормално раждане, ни тапи.. ни контракции... нищо. Пък вечер спим като пънове и двамата с бебо Grinning Я.. погледни в списъка с последните дати, още никой почти не е започнал да ражда. Има време... Ехх как исках и аз да си ме оставят до термин! Толкова ми е тъжно, че този хубав период от живота ми вече свършва  Cry

# 323
Привет!
Аз вече бая се поизнервям, че нямам никакви симптоми  ooooh!
Mishela, и аз съм в клуба на изнервените.Едва оня ден тапата ми почна да пада, но като симптом за раждане е само това.Днес бях в ОБ на преглед (с надеждата да ме приемат с поне 3-4см) ама уви - едва 1см. ooooh!Така че до понеделник ако бебка не тръгне сама да излиза  Praynig......с багажчето и в болницата.А така не ми се иска да предизвикат раждане  Tired
А за раждане без падане на тапата - чувала съм че в процес на раждане може да падне.
 Hug на новите мами, бързо възстановяване и скоро вкъщи със здрави и послушни бебоци  Peace

# 324
  • Русе
Мишела,аз и сега не знам какво е това тапа newsm78Родих си и с високо разположен корем,така че не е критерий само по себе си Laughing
 Аз днес вече знам поне какво ми има,след скенер,рентген и консулт с ортопед.Та си имам диастаза.Явно не съм била изобщо за нормално раждане,оказах се много тясна и за да мине бебка съм се разчекнала в буквалния смисъл.Да не говорим,че бебка си има кръвоизливчета в очетата.Щели да минат от самосебе си. PraynigСтискайте палци!

# 325
Мишела, може да започне раждането със сигурност и без да  е паднала тапата!

# 326
Привет!
Аз вече бая се поизнервям, че нямам никакви симптоми  ooooh!
Mishela, и аз съм в клуба на изнервените.Едва оня ден тапата ми почна да пада, но като симптом за раждане е само това.Днес бях в ОБ на преглед (с надеждата да ме приемат с поне 3-4см) ама уви - едва 1см. ooooh!Така че до понеделник ако бебка не тръгне сама да излиза  Praynig......с багажчето и в болницата.А така не ми се иска да предизвикат раждане  Tired
А за раждане без падане на тапата - чувала съм че в процес на раждане може да падне.
 Hug на новите мами, бързо възстановяване и скоро вкъщи със здрави и послушни бебоци  Peace

моят термин е на 19.......като чета какво си написала.......аз в понеделник съм на преглед в частен кабинет на доктор от ОБ.....но нямам никакви признаци за раждане.........и както си написала така ми се иска да ми пуснат една система или там квото искат да правян но всичко да се свърши........................но....няма да имам тоз хубав късмет май май Simple Smile ............

# 327
gadamer е сега се връщам от там. Докторката е нощна и ми беше казала след 19ч. да ходя. Бебето е добре, плува си в достатъчно количество води и хич не мисли да излиза. Нямам никакво разкритие, но шийката ми била мека и главичката му ниско. Имаше още една мама, преносваща с 4 дни. Тя милата имаше надеждата да я остави да ражда, но ни се накра и на двете да не ги пришпорваме мъниците и, че те си знаят кога да си излезнат. Следващото ходене ще ми е в четвъртък, ама аз силно се надявам да се видим по- рано  Mr. Green  ...
Да ви кажа много са ми зловещи болниците през нощта  Rolling Eyes

Mishelа, направо мога да ти цитирам поста  Mr. Green, и аз съм в същото положение- нервна, без симптоми, задъхвам се, мъжа на банкет Laughing, и въпроса за тапата, който забравих да го задам на докторката  Laughing, а точно сега това най- ме вълнува уж..Дали могат да тръгнат родилни контракции без да е паднала тапата???

# 328

Mishelа, направо мога да ти цитирам поста  Mr. Green, и аз съм в същото положение- нервна, без симптоми, задъхвам се, мъжа на банкет Laughing, и въпроса за тапата, който забравих да го задам на докторката  Laughing, а точно сега това най- ме вълнува уж..Дали могат да тръгнат родилни контракции без да е паднала тапата???

Голяма агитка сме заформили и аз така - само че съм привидно спокойна, иначе без симптоми, задъхвам се наистина дори и както стоя, това е от 3-4 дни, мъжа ми не е на банкет, но замина на рожден ден Grinning

# 329
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, и аз съм така - без симптоми, изнервена, мъжът ми е на излизане по мъжки....

Bilyanna като знам, че в неделя ще ме гледа за разкритие и хич не ми се ходи . . Иначе теб добре те вика в четвъртък, може да си откараме Бъдни вечер и Коледа в болницата. А аз сега се сетих, че хубаво ми каза докторката на 18-ти да отида, ама съвсем изключих каква смяна е. Сега ми е неудобно да й звъня  да я питам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт