Отговори
# 345
dobro utro, mami, kakvo piete kato vi boli glava, a kurmite ili ste bremenni?

# 346
Добро утро !!! Ние днес правим един месец  Grinning . Как лети само времето, имам чувството , че вчера ни изписаха. Почерпете се с една тортичка за наше здраве

silvergreen парацетамол

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 08:32 от niksha

# 347
Добро утро! Май кафе всички сме спрели да пием, никой не сервира, за това от мен чай:

Момичета, чета и на моменти се чудя защо сте се разбързали да раждате толкова. Радвайте се на последните си бременни дни. Аз докато бях в предродилна зала и ми течеше окситоцина (раждането ми започна с индукция) цялата тръпнех от вълнение, че след броени часове ще видя бебка, но в същото време ми беше и леко носталгично, защото знаех, че това са ми последните бременни часове, такава смесица от чувства, но какво ли не правят хормоните Crazy

Niksha, честита ви месечинка! Да е жив и здрав мъника!

# 348
Първо честито и второ що за нетактичност? Тук всички чакат заветния момент и едва ли има някоя майка, която да те адмирира за куража. Косите ми настръхнаха от разказа ти. Не че нещо, но е крайно неподходящ за тази тема. Лично аз, ако бях на твое място или бих истрила този пост, или поне бих го коригирала

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ Много щастие  желая на  малките мишоци , и да са много послушни  Simple Smile
А на още чакащите малко търпение момичета  Flutter

Дойде и моя ред да разкажа за моето раждане  Heart Eyes
Постъпих в 5,30 сутринта  в болницата ,оправихме документи ,преглед за разкритие ,тонове,предродилна.. И  се отправихме към 6,20 в операционната дотук ми беше щастливия период преди бебо  Mr. Green
Близо 40 мин анестезиоложката не успяваше да ме нацели за упойката в кръста (СТРАШНО МНОГО БОЛЕШЕ мамите със секцио знаят за какво говоря при мен има няма поне 200 пъти ме боцкаше и нестава и нестава ...) Имам проблем с изкривяване на 2-ри и трети прешлен и за мой късмет точно там трябва да се постави  #Cussing out  По едно време ги молех да ми слагат пълна упойка но те НЕ  ,а аз през цялото време се сещах за Танчето и нейното разочарование че не е видяла бебо веднага и стисках ли стисках зъби но нямаше такава болка ... И само Танчето ми беше във главата  Mr. Green
Танче за теб са  ...... bouquet
Уцелиха ме някъде към 7,00ч
И така в 7,07 на 7-ми декември се появи моята мишка Кристиан  Heart Eyes
Вече от 5 дни сме си вкъщи но нямам никакво време за интернет  Twisted Evil Малкия ме тероризира ама ще му простя ,нали е голямата ми любов  Heart Eyes
Аааааа и още едно нещо щях да забравя... пъпчето ни падна на 7-мия ден ... много станаха тия седмици верно ще се консултирам с нумеролог  Mr. Green
Лека вечер от мен ,ще се включа пак при първа възможност  Crazy

# 349
  • Варна
Добро утро!
Честито на всички именници днес! Много здраве и късмет да им носи хубавото име![/color]
Черпя и за моя брат - Данаил  Heart Eyes

Маринче, честит рожден ден! Бъдете много здрави и щастливи ти и цялото ти семейство! Много радости около малката Ая и само положителни емоции!!!

Стеф, това със сърбежа на гъбички ми намирисва! И аз се лекувам в момента, ще видим докъде ще я докараме. Иначе за бебо не е толкова опасно, спокойно!

# 350
Честито на всички именници!!! Да сте живи и здрави!

Да почерпя,аз пък днес ставам на 23!   party023

P.S. Pumbi4ka - не така де!

# 351
Честито на всички нас, кой родил, кой родилка, да сме живи и здрави да участваме поне в по още една- две такива теми  Grinning
Честит имен ден на малкия Данаил, да е жив и здрав имного усмихнат  Hug
Марина, честит ти 23 рожден ден! Желая ти много любов и щастие, и много здраве на теб и семейството ти   bouquet
Никша, честита ви първа месечинка, да сте много послушни и кротки   bouquet

И сега пак с моите дертове - До сега храних Йоана с биберон 2+, но след като вече е на два месеца, трябва ли да взимам 3+или да чакам????? Нещо ми е тъмна Индия с тях, как да разбера дали да сменя биберона.

# 352
  • София
Изчетох от 16 страница досега, исках много неща да кажа , ама ....   Embarassed забравих
Затова ще кажа само: Добро утро  Mr. Green
И разбира се честито на всички нови мами и добре дошли на новите бебчета, да са живи и здрави и много послушни!!!

И едно въпросче: знаете ли нещо, което може да се пие за имунната система докато се кърмиме? По време на бременността пиех цитросепт, но се опасявам, че ще премине в кърмата и ще стане горчива и бебка няма да папа  Thinking дайте някаква идея.

И много кураж и търпение на още неродилите коремчета. Наслаждавайте се на последните мигове с бебче в коремче, аз сега оценявам, че са били безценни, и все с една ностаргия и мило чувство се сещам за коремчето ми  Party

# 353
И сега пак с моите дертове - До сега храних Йоана с биберон 2+, но след като вече е на два месеца, трябва ли да взимам 3+или да чакам????? Нещо ми е тъмна Индия с тях, как да разбера дали да сменя биберона.[/size]

Ами.. на опаковката на биберона пише от колко до колко месеца е биберона. Нуковските биберони, доколкото си спомням бяха 1 номер - от 0 до 6 месеца, 2 номер - от 6 до 18 месеца и 3 номер - 18+ месеца. Та много зависи с какъв биберон храниш, но предполагам, че и другите са с подобно разделение... Номерата на бибероните отговарят общо взето на размера на дупката, от която тече млякото...

# 354
Добро утро, момичета! Честит празник на всички имменници. Честит Рожден ден на Маринка   bouquet Честита месечинка, Никша  Hug Ако пропускам още някой празнуваш- всичко НАЙ-НАЙ!
Стефи, моята тапа също се точи вече 3-ти ден. Тази сутрин имах и мало кървави нишки, дето първия път нямах, но знам, че е нормално. Както и при теб кафевия цвят е нормален. За сърбежа, ако ти е много засилено течението, може да предизвика сърбеж. Иначе гъбите са с много характерна гъстота и миризма- като пресечено кисело мляко са и миришат силно на кисело. С това поне се сещам да те ориентирам.
Аз още се влача с тази хрема и сутрин съм много зле. Така съм и пребледняла, че на човек не приличам. Сега отиваме да напазаруваме и после мисля да си направя една пилешка супа- дано ми даде повечко сили, че не знам какво ще реши беба.
Спокойна събота на всички!  Hug

# 355
Добро утро! /Какво утро, станало е обед пак.. моето бебе май няма да случи на ранобудни родители Grinning/

Маринка, честит празник. Вече имаш най-хубавия си подарък за рождения си ден, така че освен здраве няма какво друго да ти пожелая  Hug smile3525
И при мен така би трябвало да се получи да си имам вързопче малко преди РД, затова си пожелавам едно здраво и пухкаво подаръче.  Praynig

Честит имен ден и на всички бебчовци-именници, а и на техните майки, ако имаме именнички. Да си носите имената с гордост!

Tonita.80 и мен също като теб ме гони същата носталгия. Цяла бременност не усетих никакви хормони, никакви изблици на плач, на промяна на настроения и т.н., но от 2-3 дни страдам точно по вече отминалия период  Cry

# 356
Диване, ние сме с шишета Авент и тяхните биберони вървят по месеци, но сечудя като е недоносена има ли значение или направо да й взимма с по голяма дупка  Thinking То не че за нея има значение, в Дома ги хранеха с едни каучукови, с едни големи дупки и млякото направо се изливаше в гърлото й, не вярвам по голяма дупка да й е проблем, ама да си направя една консултация

# 357
  • София
Tonita.80 и мен също като теб ме гони същата носталгия. Цяла бременност не усетих никакви хормони, никакви изблици на плач, на промяна на настроения и т.н., но от 2-3 дни страдам точно по вече отминалия период  Cry
Ооооо, Mimci, чакай да мине раждането, тогава да видиш какво е ревливо ...

# 358
Диване, ние сме с шишета Авент и тяхните биберони вървят по месеци, но сечудя като е недоносена има ли значение или направо да й взимма с по голяма дупка  Thinking То не че за нея има значение, в Дома ги хранеха с едни каучукови, с едни големи дупки и млякото направо се изливаше в гърлото й, не вярвам по голяма дупка да й е проблем, ама да си направя една консултация

В такъв случай, вземи ѝ ако искаш. Ако почне да се олива или се задави, ще я смениш с по-малка... Виж, ако и кърмиш, голямата дупка може да се окаже проблем, щото почва да тече много, много по-лесно от шишето.   bouquet

# 359
  • София
Димитрина,мисля че е рано за смяна на биберона.Аз също съм на Авент.Номерата не отговарят на месеците,защото са само з номера.Според мен тройката ще и е много  и ще се дави.Но се консултирай и с някой по-разбиращ.
Изобщо не ми липсва корема Mr. Green.Напротив-много ми е добре без него.
Марина,честит ти рожден ден!!!Много любов и щастие ти пожелавам!

П.П. каква си парашутистка Пумбичка?От къде дойде пък и започна да се обаждаш Close

Общи условия

Активация на акаунт