Отговори
# 510
Zdavejte, в сряда на 13.12.2011 в 16.33ч се роди Рада-Анастасия 3,375кг, 52 см, секцио. Simple Smile

# 511
migton, да ти е жива и здрава дъщеричката!   bouquet

# 512
Shadows ние коликите ги минаваме засега леко, надявам се да не се засилват а вече да утихват. Давам му инфакол, чайчета от копър и анасон, но аз му ги правя, не вземам готови  Peace по мои наблюдения доста добре му действат.
Аз също му правя.Даже домашни,които ми се струват още по-миризливи  Simple Smile Дано има ефект. И аз се надявам до празниците да поутихнат,че и двамата да се наспим. Laughing

Zdavejte, в сряда на 13.12.2011 в 16.33ч се роди Рада-Анастасия 3,375кг, 52 см, секцио. Simple Smile
Да сте живи и здрави!!!   bouquet

# 513
Честито на мама miqton, много хубаво име, да е жива е здрава и много да Ви радва  Hug

# 514
Добро утро  Simple Smile

Честито на мама  migton  bouquet да ви е жива и здрава рожбичката и много да ви радва Simple Smile

Стискам палци на всички тръгнали да раждат мами и на тези който се услушват още дали е фалшива тревога като *Мишела*  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Надявам се всичко да мине като по вода и да се похвалите с живи и здрави бебета Hug

А Аз някак си усещам че и днес няма да е моя ден,една гледачка преди време ми позна че до преди да навърша 23 год (сега съм на 22) ще забременея, че ще е момче, че ще ми открият раничка на шийката на матката и че малко трудно ще родя... е всичко се сбъдна  само това с трудното раждане си мислех че ще ми се размине,ама така както е тръгнало и това ще е познала май.... Rolling Eyes Crazy

# 515
Здравейте!
Честито на всички нови мами с бебеца! Да са живи и здрави! Hug
Ние от събота сме си вкъщи. Много кротичко детенце имаме, дано си остане такова за по-дълго време! Praynig Само папка и спинка. Кърмим се и според мен успешно, защото прави паузи по 3-4 чАса между храненията, понякога дори и 4 и 1/2 чАса. На поискване сме, не се опитвам да й създам режим. Водичка давам само за изплакване на устичката, и то ако успея. Малката почти не е искала да пие. Ще ми се вече да започна да съхранявам кърма, ама не знам от къде да си купя пликчета (по-изгоден вариант са ми). Има в интернет, но не ми се ще да чакам. Май днес ще издебна майка ми да поседи малко при бебето и с мъжа ми ще бягаме по магазините да видя ще намеря ли нещо.
В тази връзка, питах във фейсбук, да питам и тук. Нали не е проблем следното: цедя, слагам в хладилника, по-късно цедя още и добавям към първата. Целта ми е в края на деня да сложа цялото количество във фризера. Мога ли да го правя така, или трябва всяко изцеждане да съхранявам отделно?
Чакаме новини от m_hristova днес. fingerscrossed

# 516
  • София
Привет момичета!
Ние вчера се разходихме до село.Запознахме момата с наследствените имоти Laughing.След като бях съветвена от дядото на моя мъж/нали ви казвах,че редовно ни проверява по телефона/ да не пътувам никъде ,още повече с бебето,сега се надявам да ми е сърдит за непослушанието и да не ми се обажда вече Mr. Green.На детето нищо му нямаше,спа си по пътя,абе изобщо старовремски мисли и схващание.
На неродилите пожелавам  да имат търпение и кураж,а на запътилите се към родилното-леко и бързо раждане!

# 517
Добро утро момичета Simple Smile

Miqton, честита радот!!  bouquet  Спомням си, че с теб говорихме за ОБ. Ако си раждала там, би ли споделила нещо повече за раждането и какви са ти впечатленията от там.

Мишела, и аз съм се поддула отдолу и ми е едно мекичко  Laughing, но мисля, че е нормано. Някъде четох, че е нормално, защото при раждането, всичко там трябва да се разтегне. Стискам ти палци, защото явно при теб събитието наближава Simple Smile

При мен е пълно затишие. Нито болка, нито тапа. Момичета мисля, че ще прескоча годината и ми се реве. Изобщо не мога да спя вече, много ми тежи. Аз на моменти виждам, че ми тече нещо жилирано но без никакъв цвят и е на много малки парченца. Възможно ли е това да е тапа  Crazy
Телефона ми се скъсва да звъни, а аз не вдигам на никой. Изнервят ме до краен предел.

# 518
  • Sofia
Добър ден мами  Hug

Аз също съм си тук още.Да взема да драсна някой ред , че да размърдаме малко темата  Crazy

Честито на мама migton да ти е жива и здрава дъщеричката.

Мишела стискам палци дано да е денят и мине бързо и безпроблемно   Peace

Днес ми е яко ревливо и аз спирам вдиганията на телефона.Немога повече да говоря с който и да било.  Cry  Cry  Cry

P.S.  Ако не друго поне ще е красиво побеляло като раждаме и живи и здрави и при изписването   Nature Snowman

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 12:03 от mim_pl

# 519
Биляна, никакво прескачане на годината има още 12 дни до тогава.  Hug
mim_pl , не се занимавай с никой щом те дразни. Аз съм предупредила никой да не ми дава зор и всички си траят. Даже гледам да ми е включен перманентно скайпа, дори да излизам, че да не ме мислят въобще. Малко остана момичета, скоро и нашия ред ще дойде!  Hug

# 520
Момичета,най-големитеми притеснения се сбъдват.Баткото е болен и много заразен.Наложи се да ги разделим и сегаго изпратихс баща м у дядо му да се гледат там и ми е много криво,че немога да се грижаза него в такъв момент Cry Cry Cry Cry Cry

# 521
  • Beyond the Frontiers
Следя темата, ама нещо не ми се пише. Днес ще я обновя.

Да се оплача - боли ме стомах, едни стягания, газове, ужас просто. Вчера ходих да свалят конците в болницата, всичко е наред уж....Но леко съм притеснена.

# 522
Пижо, много силно ти съчувствам. И аз много се притеснявам от един такъв момент. А нямам и наблизо къде да я пратя Ния. За мен Пловдив не е вариант, а Русе е много далеч. Така че ще се надявам да имаме голям късмет  Praynig Ако се наложи, ще опитам да ги изолирам в различни стаи и да слагам маска на Ния, друго не мога да направя....
Галактик, дано отминат бързо неразположенията!

# 523
Ехеее има и нова тема за септемврийките, едни изпратихме сега ще посрещнем и другите Simple Smile а като се замисля все едно вчера видяхме 2-те чертички и колко далеч ни се виждаше декември.... оффф носталгия ме наляга нещо ooooh!

# 524
Оле мами помагаите пуснах тема нензам как стана даже исках да публикувам тук а то къде отидеее ooooh! как да я изтрия #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт