Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новините за щъркелите във форума?
Какви са мненията за храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи?
Какви са препоръките за увеличаване на кърмата и какви са опитът на майките в този контекст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новините за щъркелите във форума?
-
Какви са мненията за храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи?
Форумът включва различни мнения относно храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи. Някои участници отбелязват запичане и прекомерен растеж на главите при употреба на НАН. Други препоръчват продуктите на Милупа, като подчертават значението на майчината кърма за имунната система на бебето.
-
Какви са препоръките за увеличаване на кърмата и какви са опитът на майките в този контекст?
-
Какви са преживяванията на майките в борбата с болести преди раждането?
-
Как да се справя с проблеми с преноса и коликите при бебето?

Така се оказва най-добра стимулация на гърдите да произвеждат мляко, а и сукането обичайно успокоява и носи удоволствие на бебетата.
да ви е жив и здрав 

И аз съм още тук на линия и както се очертава ще продължавам да бъда още доста време
Наобед трябваше са излизам и се качих в трамвая и познайте какво.....в целия трамвай никой не се сети да ми направи място да седна, всички около мент се правиха, че не ме виждат, почувствах се като невидима
Просто нямам думи.... Дори тези около мен, които бяха прави, като се освободеше някое място наоколо бързаха да го заемат да не би случайно някой да ги изпревари
Много неприятно ми стана и се почувствах толкова зле от мисълта колко безчувствени сме станали
нещо рехави последните дати от към бебета
, води бол колкото си искаш да се одави човек