Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 202
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, препоръчайте нещо ефикасно срещу херпес ! На моят мъж му  се появяват много често,лекува ги с български мазила,но не му помагат особено много
Та,ако някой има опит в борбата с херпеси ,да казва!

# 481
Срещу херпес няма кой знае колко ефикасни мазила.
Заявавам ти го, като човек, на който му излизат и от полъх на вятъра..
За облекчение или ако е съвсем в началото-Zovirax, което си е aciclovir
или му намери чисто 100 % алое-помага много, погаря, без да оставя гадни рани.

О, Modern languages е специалността на аланглето, ама Нотингам не е в листата  Laughing
Да си кажа, че не бих избрала Гласгоу...

Мари, радвам се, че се чувстваш вече в свои води.
Усещам аз, че ще оглавиш родителския комитет на края...

Аз съм на вълна сексуално образование.
Не може и да си представите, в какви материали съм се заровила за обучението на подрастващи..
Като-Как се маструбира  ooooh! или за мокрите сънища... Не мога да се оплача, че ми е скучно  Mr. Green

# 482
  • Манчестър
Аледора, много хубава специалност сте избрали, а и университите са свестни, така може да не обръщаш внимание на тъпоумни форумски подмятания.

Ето тази класация за 2012, modern languages, открих:

http://www.guardian.co.uk/education/table/2011/may/17/university … uages-linguistics

Погледни и тук:

http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings

Ей тука малко статистика за възможна реализация:

http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/careers/profiles/modern-languages/

Ако имаш въпроси, питай на лични; аз съм завършила тука.

Аиде ако обичаш да си запазиш тъпоумините  подмятания за себе си.....не е нужно да си демонстрираш "нивото"....всеки има право на мнение и форума е място да си го каже.
Тъпо или не тъпо , ти ще пратиш ли децата си в Глазгоу или Бирмингам....щото аз със сигурност няма.....и то не защото униерситетите не са добри,а защото в тези градове не добро място за живеене......

# 483
  • UK
http://www.thestudentroom.co.uk/forumdisplay.php?s=71e0c2e0264f4 … 2daef5e9&f=20
това е форум, в който пишат предимно студенти,има доста инфо за университетите и специалностите, които предлагат.

# 484
Аве, това не е мнение, а не-базиран на нищо спамо-чат.

Темата носи името на определена държава, така че ако дойде някой с конкретен въпрос, свързан с живота там, ако може да си полезен- даваш информация, ако не- си мълчиш, но със сигурност не е редно да се из*каш върху въпроса.

Това, къде била изпратила ти децата си да учат, може да ни обясниш, само ако сте стигнали дотам и държиш в ръка писъмца от съответните университети, другото е празни приказки. Също не виждам как помагат на конкретния въпрос разсъжденията аз къде си бих пратила децата (където го приемат, там- е краткият отговор).

Последно. Аз влизам в тази тема няколко пъти на година, така че не ми пука, но от елементарно уважение към другите потребителки се научи да не плескаш такива  цитати- чаршафи и се опитай да пишеш грамотно, защото се излагаш.

# 485
Аве,влезох в теми4ката ви единствено и само като объркана майка,която иска да помогне на дъщеря си да направи по-добрия за нея избор,а не да внеса смут сред вас .Ще ме разбереш след някоя друга година LaughingМоми4етата се отзоваха коя с линк,коя с ли4но,но аргументирано мнение и наистина всяко едно от тях е ценно за мен PeaceТи нямаше нищо конкретно да кажеш по въпроса ,а аз бях готова да те изслушам все пак,но моля те не се нахвърляй върху другите ,които имат и мнение и желание да го споделят.
Хиляди благодарности на вси4ки,които откликнаха  bouquet

aledora, току що зададох въпросът ти на моя най-голям началник, който е много умен и успял мъж, завършил е Ексетър и понякога ходи да чете лекции там, та неговото мнение е 100% за там, като като ниво, и то специално в тази дисциплина, като град, като климат Laughing (много важно, повярвай ми). Дано да ти е полезно и успех
  bouquetЩе е труден избор...за Ексетър все хубави неща слушам

# 486
  • Bristol
Тъпо или не тъпо , ти ще пратиш ли децата си в Глазгоу или Бирмингам....щото аз със сигурност няма.....и то не защото униерситетите не са добри,а защото в тези градове не добро място за живеене......
Е, какво му е толкова на Бирмингам ... Две години сме живели из този район и по нощите клубове съм обикаляла там с мъж и без мъж Wink нищо шокиращо не съм видяла  Thinking В Глазгоу не съм била, но ако е като Бирмингам и унито е с добри академични резултати за специалността, плюс че в Шотландия образованието е по-евтино... aledora, късмет на дъщеря ти   bouquet
Ох, въобще не очаквам с нетърпение времето, когато и синът ще трябва да взима подобни решения. Виж ако беше Оксфорд или Кембридж сигурно нямаше да се чудим толкова  Joy

# 487
Да успокоя всички притесняващи се. Няма да попаднете в ситуация да избирате между оферти от Оксфорд и Кеймбридж. Защото не е позволено да кандидатствате на двете места едновременно. Хайде, спете спокойно.

# 488
  • Лондон
Малка доза добро възпитание никога не е излишна.... това от един бивш УННС възпитаник Wink

# 489
aledora, не мога да съм ти полезна с инфо за университетите за съжаление, само с мнение относно градовете без да съм живяла в нито един от тях, но от това което съм чувала ще споделя позитивните си впечатления от Екситър. Ако университетът е с добри академични резултати и репутация- намирам този град за най-добър вариант. ЦветаК ти е дала ценна информация.
И малко на шега- в който университет има най-много принцове на глава от населението- там я пращай!  Wink

# 490
хайде и тука раздори! к'во ви е прихванало всички?

Не искам да се приема като адвокатстване /щото дори един от вас не познавам/, но колкото пъти съм попитала тук /а това е май всичко, което правя в тази тема/, Аве е била най-точна и коректна в отговорите си!

Толумбичка каза преди време, че човек се учи да се доверява на мнението на някой тук и това го разбира с времето...е, аз знам за мен си, че получих много НЕДОСТОВЕРНА информация като цяло от много хора вписващи редовно в тази тема, но единствено Аве е била на 100% достоверна в мненията си! Благодаря и чистосърдечно за което  bouquet

# 491
  • След завоя в дясно
Да успокоя всички притесняващи се. Няма да попаднете в ситуация да избирате между оферти от Оксфорд и Кеймбридж. Защото не е позволено да кандидатствате на двете места едновременно. Хайде, спете спокойно.
Е защо тези хора се излагат така? Наистина отдавна не си се разписвала, но пък като го направиш не минава незабелязано Laughing
DNP- много се смесиха традициите със зъбчетата, къде феи, къде покриви. Аз в БГ го хвърлях на покрива на баба ми и казвах: "На ти Врано зъбче дай ми желязно" Crazy не помня защо така е наричано. На Канарите  паднаха на баткото две та идва и британската фея с паунд и испанката с евро (поради липса на монети) Laughing
Мари- и при мен зависи колко са близки, но обикновено около £10 ми е тарифата Grinning да не забравиш картичка.
zlatnata tolumba - колко са големи децата дето ще ги/те ограмотяваш.
От 3 Февруари стартират пак разпродажбата за нежелани билети за олимпиадата. Аз мисля да дебна за гимнастиката някои знае ли Йовчев за какво точно му е квотата?

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 11:19 от Ell

# 492
Здравейте, забравих да питам дали трябва да вадя паспорт на бебето? И един въпрос за банковата сметка - тя в момента е на името на мъжа ми. Ако направим така че двамата да сме титуляри на сметката мога ли да я ползвам и за селф имплод-а който ще си направя или за фирмата трябва да си открия нова сметка която да е само на мое име? Лек ден от мен  Simple Smile

# 493
  Някой хора мълчат, мълчат, ама като се обадят...Хубаво на Аве изразяването не ти харесва, но пък на Мери за какво се пънеш  Rolling Eyes Благодаря за разясняването за колежите, айде спах спокойно, ама малката не, явно се притесни  Whistling Аз малко съм се развълнувала, ама два дена чета във фейса има група за БГ мами в Англия. Толкова простотия не бях виждала на едно място от многооо дълго време. Чак ми е тъжно и два дена го мисля непрекъснато   Crazy Май трябва да почна втора работа и да родя още едно чавенце, че много време ми остава за мислене  Laughing
  Пополота  няма как да пътува детето без документ, трябва паспорт да се извади. За сметката не съм сигурна.
  Отплеснах се пак, отивам да поработя, дано не заспя по пътя, че тази нощ станах към 200 пъти  Confused

# 494
  • UK
Ел и аз ги чакам тия билети. Йовчев,ако не се лъжа има квота да играе многобой.
Сега гледам Григор Димитров, добра БГ агитка се е събрала в Мелбърн  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт