Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 215
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, днес ни падна 1вото зьбче Laughing. Туут феирито ще доиде тази вечер! Heart Eyes  А зьбчето кьде се хвьрляше newsm78 На покрив ли беше newsm78

# 466
Здравейте ,момичета! Гледам тук си говорите за ясли,градинки и запушени нослета Heart Eyes,а аз се бутам при вас с въпроси за една 18 годишна магарица Whistling
Дъщеря ми е приета да учи в Гласгоу,Бърмингам и Ексетър,но още не е избрала къде ще ходи със сигурност ThinkingТъй като курсът е един и същ,модулите и те са много подобни,решението май ще е трудно и като гледам ще зависи и от града и района на всеки университет.Притеснява ме това,че който чуе за Гласгоу и се започва едно вайкане колко е опасно,каква престъпност се шири по улиците на града и започвам леко да се шашкам ,едва ли не не изпращам студентка, а войник в Ирак ooooh! Та молбата ми е,ако има някоя от вас от тези градове и най-вече Гласгоу да ми каже как са наистина нещата там,че вече изперквам от мислене,а чичко гугъл не помага много newsm78

# 467

Елица нашата градина е от 8 до 6, аз на това викам Фул тайм. След три годинки имат право на 15 безплатни часа и се доплаща разликата. Ти това го знаеш де, казвам го за новите мами. Дано бързо израстнете дерматита, моята племеничка беше с ужасен атопичен дерматит, но вече е доста добре.

Embarassed Е то това наистина си е фул тайм.Иначе тукашните след 3 му викат after school club-защото учениците(само малки деца съм виждала) ги местят в сградата на нърсърито.Но така или иначе е 3.75 на час и пак няма да достигне тия космически цени дето ги коментирате.Направо обирджийска работа.
Дерматита е наистина кофти.Анита не е тежък случай, но все пак си е некомфортно за детето.От доста време използвам само Веледа и сме ок.

# 468
Аледора, кажи каква специалност, има значение.
Може да откриеш, че изборът е между Екзетър и Бърмингам.

# 469
  • Манчестър
Здравейте ,момичета! Гледам тук си говорите за ясли,градинки и запушени нослета Heart Eyes,а аз се бутам при вас с въпроси за една 18 годишна магарица Whistling
Дъщеря ми е приета да учи в Гласгоу,Бърмингам и Ексетър,но още не е избрала къде ще ходи със сигурност ThinkingТъй като курсът е един и същ,модулите и те са много подобни,решението май ще е трудно и като гледам ще зависи и от града и района на всеки университет.Притеснява ме това,че който чуе за Гласгоу и се започва едно вайкане колко е опасно,каква престъпност се шири по улиците на града и започвам леко да се шашкам ,едва ли не не изпращам студентка, а войник в Ирак ooooh! Та молбата ми е,ако има някоя от вас от тези градове и най-вече Гласгоу да ми каже как са наистина нещата там,че вече изперквам от мислене,а чичко гугъл не помага много newsm78

Мен ако ме питаш нито един не става.....

# 470
  • Манчестър

Елица нашата градина е от 8 до 6, аз на това викам Фул тайм. След три годинки имат право на 15 безплатни часа и се доплаща разликата. Ти това го знаеш де, казвам го за новите мами. Дано бързо израстнете дерматита, моята племеничка беше с ужасен атопичен дерматит, но вече е доста добре.

Embarassed Е то това наистина си е фул тайм.Иначе тукашните след 3 му викат after school club-защото учениците(само малки деца съм виждала) ги местят в сградата на нърсърито.Но така или иначе е 3.75 на час и пак няма да достигне тия космически цени дето ги коментирате.Направо обирджийска работа.
Дерматита е наистина кофти.Анита не е тежък случай, но все пак си е некомфортно за детето.От доста време използвам само Веледа и сме ок.

Фул таим е по принцип от 7 до 6 или 0т 8 до 6....всичко останало е парт таим. В повечето училища нурсерито работи и като афтър скул клуб.....

# 471
Аледора, кажи каква специалност, има значение.
Може да откриеш, че изборът е между Екзетър и Бърмингам.
Ще учи Modern languages

Мен ако ме питаш нито един не става.....
А защо? Академично единият е в първата десятка,а другите във втората,а и трите заемат завидни места в световните ранглисти.Или имаш предвид градовете? Какво не им е наред? Какво трябва да очакваме? Ние сме били 3 пъти в Лондон и един път в Кардиф и с това се изчерпва опитът ни с УК.

# 472
Аледора, много хубава специалност сте избрали, а и университите са свестни, така може да не обръщаш внимание на тъпоумни форумски подмятания.

Ето тази класация за 2012, modern languages, открих:

http://www.guardian.co.uk/education/table/2011/may/17/university … uages-linguistics

Погледни и тук:

http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings

Ей тука малко статистика за възможна реализация:

http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/careers/profiles/modern-languages/

Ако имаш въпроси, питай на лични; аз съм завършила тука.

# 473
Аледора, поздравления за детето! За трите Уни не мога да кажа нищо, предполагам, че можете да изискате информация (ако вече не разполагате с нея) от агента, който ви свързва, или от самия Уни (за общежития, библиотека, дати на семестрите и т.н.). За градовете също не мога да кажа много, но от приятели знам, че Глазгоу не е много богато място и е логично да има повече проблеми. За Ексетър имам добри впечатления, там надолу земите са една друга Англия, много бяла и спокойна. И университета там има добра репутация. Може би като 2 други фактора за избора ви, може да гледате лесен  транспорт от летище (прекачвания, смени и предвижване из страната) и наеми (ако ще е детето на свободен наем), защото другото е долу-горе еднакво. Успех на детето и хубави и пълноценни студентски години!

Момичета, искам да питам в рамките на какви пари се носи подарък за РД на съучениче? Не искам да сме в крайностите, искам нещо в златната среда, някой има ли представа? И освен това, редно ли е да питам майката какво би зарадвало момиченцето или да действам сама? Тук само да ви изчуруликам, че много съм доволна от себе си - за един срок доста познанства направих с родителите. В началото ужасно ми тежеше, че не искаха да си говорим и да се знаем. Но вече е много по-добре.  Blush

# 474
Влизам да ви се оплача  smile3511 - сега пък трябва нова квартира да търся ! Първо нова работа за мъжа ми/благодаря на всички за стиснатите палци - явно е имало ефект   bouquet/, сега пък квартира трябва да сменяме - въобще много на "ново" ни тръгна годината, дано да е за добро.
Досега живяхме в шеър хаус, ама изведнъж стана много пренаселено тук, уж щяхме да сме само 2 семейства, ама нещо се полакомиха и пуснаха още 3 момичета, та сега сме 7 възрастни и 3 деца !!! Пълно лудница, казах че се изнасяме, ама къде ще идем - идея си нямам  Sad !
Така, оплаках се, да ми олекне.  Confused

# 475
E.L. много е неприятно с тези квартири, напълно те разбирам. Откак се преместихме все се чудя дали не сбъркахме, защото за първи път не попаднахме на хазяин, но ще търпим, няма средства за още едно преместване, нито гаранция, че следващите хазяи ще са по-добре.

Ако пак ще живеете на шеър къща ще ви е малко трудно да намерите, повечето не искат двойки, камо ли двойки с деца, желая ви успех обаче.  Предполагам знаеш си двата основни портала, няма смисъл да ти ги казвам Simple Smile Виж може би и в BG Help форума за някои българи, които дават квартира, има доста в Източен Лондон и все си мисля, че те може да са по-склонни да шеърнат със семейство.

# 476
  • Нотингам/Пловдив
Момичета не ми остава много време да ви чета тези дни.След грипа изкаран по Коледа сега пак съм болна мрън мрън. Sad Както и да е,дано минава по бързо.
 Искам да честитя именния ден на Антон, Антонио, Андон, Антония и всички, които днес имат празник! Да са живи и здрави и да светли имената им!В същото време и аз да почерпя за именния ден на брат ми:)

Връщам се да чета за да видя какво съм пропуснала.

# 477
Маpи аз купувам според зависи.Ако е дете на приятелка се отпускам малко.Преди седмица бях на РД и за подарък похарчих 20 паунда.Другия месец ще сме на 3 момченца и в момента оглеждам офертите.Вчера бях в Аргос имат хубави оферти от които взех 2 Легота за 15 паунда.В Азда пък имаше оферти на карти уно 2 за 8 паунда мисля и тях да взема и ще приключа с това.Аз по принцип питам майките вместо да купувам нещо дето няма да им е в употреба и не си заслужава.Говоря и с приятелки по този въпрос и почти всички казват че до 15-ина паунда е нормално да се похарчи за подарък . Peace
Честит имен ден на всички които празнуват днес

# 478
Аледора, поздравления за детето! За трите Уни не мога да кажа нищо, предполагам, че можете да изискате информация (ако вече не разполагате с нея) от агента, който ви свързва, или от самия Уни (за общежития, библиотека, дати на семестрите и т.н.). За градовете също не мога да кажа много, но от приятели знам, че Глазгоу не е много богато място и е логично да има повече проблеми. За Ексетър имам добри впечатления, там надолу земите са една друга Англия, много бяла и спокойна. И университета там има добра репутация. Може би като 2 други фактора за избора ви, може да гледате лесен  транспорт от летище (прекачвания, смени и предвижване из страната) и наеми (ако ще е детето на свободен наем), защото другото е долу-горе еднакво. Успех на детето и хубави и пълноценни студентски години!

Благодаря ти  bouquetВсяко мнение е важно за мен и дъщерята!Лек ден на вси4ки ви! Hug

# 479
  • Лондон
aledora, току що зададох въпросът ти на моя най-голям началник, който е много умен и успял мъж, завършил е Ексетър и понякога ходи да чете лекции там, та неговото мнение е 100% за там, като като ниво, и то специално в тази дисциплина, като град, като климат Laughing (много важно, повярвай ми). Дано да ти е полезно и успех

Общи условия

Активация на акаунт