Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 869
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Я да насоча "разговора" в друга посока Wink
Моето момиче се сдоби с жълта карта и сега трябва да се сдобие и с NIN.
Само по телефона ли става записване и насрочване на интервю?
Не намирам достатъчно ясна информация по въпроса - нито мнения, нито разяснения...
За self-employеd се намира това-онова, но за студенти няма (или аз не чета като хората).

# 691
  • След завоя в дясно
cool_witch - потърси в bg-help там е разисквано доста.

# 692
От вчера съм само там - все self-empoyed се коментира.
За жълтата карта ми беше много полезен, но сега не.
До момента единственото, което разбрах е, че трябва да се обади на телефон, което ми е малко странно във времето на комуникациите.

# 693
До момента единственото, което разбрах е, че трябва да се обади на телефон, което ми е малко странно във времето на комуникациите.

Да, по телефона се свързваш с тях, ще ти дадат час за интервю и готово..

# 694
Ето ме пак Mr. Green

Благодаря ви момичета и вие ми липсвахте Hug

ЕЛЛ ново строителство взехме, но явно са си оставили ръцете. Още имат да работят, но на мен ми писна да ги гоня и да се оплаквам ooooh!
Ще се опитам да си изпрося обезщетение, но не ми се вярва, защото след като веднъж ни обещаха такова, ни изпратиха цветя, които аз върнах, защото Боян ми е алергичен от пролетни цветя и само ми оставаше и пристъп да ми получи.

ДНП  много мерси за милите думи, Яна съм я записала на при-скул и тръгва април, но ще е за 2 седмици, че пак операция предстои.

Сега очаквам почивката, но малко със свито сърце. Не знам защо, но се притеснявам и нещо не я чувствам много като почивка. Яна и тя на 13ти има РД, но ще го празнуваме на 12ти че след това няма как. Поканила съм 10тина дечица в едно клубче, дано и хареса.

Жлъчката определено не е добре, но положителното е че свалих няколко килца Mr. Green

Ох моите деца ми скачат по главата от скука.

# 695
  • Манчестър
Ми щото се виждаме, момичетата в тази тема я знаят с този ник. Според теб, ако и напиша истинското име дали някой ще разбере с кой съм се видяла от темата  Shocked Голям прецедент, голям шок, голямо чудо...
Да,голям е .
Не ми е приятно и го казах .
БИ ли пуснала профила й за да се убедя,че говориш за реално лице?

честно казано не знам какъв ти е другия проблем, освен,че си attention seeker.Излез малко навън да се освежиш и ела после пак да раздаваш някакви измислени обвинения.......чак пък и да ти доказва....

Освен това е практика в този форум, понеже се поназнаиваме виртуално редовно пишещите ,ако си сменят ника да го обявят. И мисс Фаин не беше Мис Фаин преди,ама на.....

# 696
Ми щото се виждаме, момичетата в тази тема я знаят с този ник. Според теб, ако и напиша истинското име дали някой ще разбере с кой съм се видяла от темата  Shocked Голям прецедент, голям шок, голямо чудо...
Да,голям е .

честно казано не знам какъв ти е другия проблем, освен,че си attention seeker.Излез малко навън да се освежиш и ела после пак да раздаваш някакви измислени обвинения.......чак пък и да ти доказва....

Освен това е практика в този форум, понеже се поназнаиваме виртуално редовно пишещите ,ако си сменят ника да го обявят. И мисс Фаин не беше Мис Фаин преди,ама на.....

Казах го,защото не ми е  приятно ,а този ник го имам само аз.
Лека вечер.
Явно днес не ти е ден и си решила да се заяждаш със всички.
Не е така!
Честит първи сняг на Лондончанки!

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 21:10 от Scarlett O'Hara

# 697

Благодаря! А къде се провежда интервю-то?

# 698
В последно време един сладък (не диетичен Wink) ник не се е разписвал newsm78[/color]

Hug
Затънала съм в мисли разни, по едни сериозни теми...

И ние си имаме чуден сняг!

# 699
  • Манчестър
Да,голям е .

Казах го,защото не ми е  приятно ,а този ник го имам само аз.
Лека вечер.
Явно днес не ти е ден и си решила да се заяждаш със всички.
Не е така!
Честит първи сняг на Лондончанки!

Е как ще го имаш само ти този ник, пък сега не си ти......не си казала,че си променила ника си. Аз също знам,че танятаис е някъде в Уелс. И каква е целта някои да лъже...?

# 700

Благодаря! А къде се провежда интервю-то?

В някой job centre plus близо до адреса ти. Ще ти обяснят по телефона къде е и как да стигнеш до там.

# 701
Завиждам благородно на всички при които има сняг  Rolling Eyes
Така искам и аз малко и само гледам по новините какво се случва в почти цялата останала част на Европа, обаче НЕ, при нас е дъжд  tantrum

# 702
Голяма красота на вън, снежна приказка.Комшиите грабнаха лопатите и ринат Joy.Ние живеем на затворена улица и настана голям хаос.Мъжът ми пушеше пред нас и го раздаваше пътна помощ за бутане на коли.Тъкмо преди няколко дена се смеех на огромните лопати които продават на Теско за ринене на сняг.Ето,че май ще влязат в употреба.

# 703
И при нас вали от 3 часа следобед и няма намерение да спира Simple Smile))))) Утре сме на Рожден Ден но май няма да можем да отидем а децата са настроени за парти.

# 704
  • Bristol
Наваля и се стопи вече, за утре дават само дъжд. Е поне зайчето видя що е сняг, но не натрупа много, че да се порови в него. Децата се кефиха и замеряха със снежни топки, но тепърва ни предстои посещение на Алпите. Само се притеснявам температурата каква ще е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт