Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 933
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
То и аз съм под 60 и то доста, ама на моите 1,53 са си като 100 Crazy

Аз искам да се похваля, че днес си взехме ключовете на чисто новата ни къщичка. Мнооого съм щастлива. Посрещнаха ме със страхотен букет, картички, чаши кейкове и тн Heart Eyes много беше приятно и най накрая имаме голям хладилник йеееееее newsm44

# 91
Ламарина, и аз ви разгледах снимките. Много сте хубави, а последната (7-ма, мисля) е много хубав кадър, греете и двамата!

За говоренето на децата - само и аз да кажа от опит, че двуезичните деца малко по-късничко оправят езиците, но все пак е друго да имате и мнение на специалист.

За килограмите... не ми се говори... Защо да си развалям хубавото Коледно настроение? И без това много по-добре няма да стане.  Blush

Толумби, стига бе! Англичани по масите? Ти ли ги подкокуроса, я, признавай!  Laughing

Ако са ви останали парички за харчене покрай Коледните покупки и приготовления, имам малко информация за вас. Мен не ме свъртя на едно място с този дядо Коледа в тъмната стая с мазните пердета в училище и днес заведохме детето в Winter Wonderland в Хайд парк. Готино е! Много немско, с сите му наденички и бири, имаше и унгарски щанд и испански, безкрайно много въртележки, гигантско виенско колело, има и цирк и много красива ледена пързалка. За по-малките деца си е леко емоция в повече, но пък дядо Коледа беше страхотен! Ха да ми дойде сърце на място вече!  Blush

И нещо за настроение! Ето последните Коледни игри у нас: бейби Джизъс в яслите (с любимата играчка на Али):

# 92
  • Лондон
Шу, много се радвам за вас, браво... Това се казва коледен подарък Laughing Май бързо се организирахте, докато питаше тук, и вече ключовете Hug
Ще си изпросим май едно черпене...

Толумба, приятен път, и поздрави на свекитата Heart Eyes

Мари, мерси за инфото, и аз съм го сложила Хайд парк в листата, имам напредък с плана как да се забавлява почти 4 годишно 12 дни, през повечето от които ще работя Rolling Eyes Ще се радвам на още идеи

# 93
Цвете, да, много е хубаво (и лудница), мисля, че ще ви хареса и на вас! Само да знаете, че от 2 нататък стана голяма навалица, едва се придвижвахме, а към 11 беше добре, някак по-добре за малки деца. Но пък привечер като запалят всички лампички сигурно е много красиво отново... За други идеи - ами аз от тебе събирам, бре! Wink Двете места, които бяха много вълнуващи за Али малко преди да стане на 4 като Анабел, бяха Природо-историческият музей и Аквариумът. Що игри после на динозаври и риби изиграхме...

Шу, поздравления и от мен! Много радост и здраве в новата къща!

Аз се включвам отново само да кажа какво ми направи впечатление в нашата библиотека. Ахнах пред един чисто новичък щанд с приказки за деца на ПОЛСКИ език! Каква идея само! Много ми допадна и тайничко си пожелах да има щандове и с приказки на български език, ако не в нашата, то поне в други библиотеки. И този унгарски щанд на Уинтър Уондърленд, с техните гулаши... Ех, защо нямаше и един български... У нас Али се разхожда и репетира " Сурва, сурва година, да имаш много хубав гръб"...

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 23:03 от Маpи

# 94
  • UK
ние също посетихме Уинтър Уондърленд, но в късния следобяд, когато е наистина лудница. Също препоръчвам по-рано да се ходи.
В посолството онзи ден предлагаха книжки на децата да четат, докато чакат  Grinning

# 95

Толумби, стига бе! Англичани по масите? Ти ли ги подкокуроса, я, признавай!  Laughing

И аз бях изумена..
Цялото заведение беше пълно със служебни партита.
Всички пренагласени и едно такова лъскаво..
След вечерята като се започнаха едни танци и на края по масите..
Окомплектовахме се набързо женските и мъжките компании.
Хареса ми това, че никой не те дърпа, закача, никакви простотии.
Танци, смях, забавни разговори..
Но все пак, там нямаше разни боклуци.
Присъстващите бяха все работещи, предполага някакво по-друго ниво.
Не знам. Но беше много весело..

" Сурва, сурва година, да имаш много хубав гръб"...

Ох, ще мина Али да ме сурвака.
Мечтая си за красив гръб...за рокля с гол гръб  Crazy

# 96
Zvetak, приятно ми изненадахте, 2 дами има вече под 60кг.  newsm10 Наградата е обилно хапване в наше село, добе дошли сте Hug  Но както каза Мери да не разваляме Коледното настроение с нашите излишни килца. По този повод сьм решила да правя домашна баклава тази година. Които иска да заповяда в Милтьн Киинс на баклава !  Peace Да подьржаме килцата мили дами ! Mr. Green

Шу, честито!Сигурно сте на 7мото небе WinkМного щастливи мигове..........
 Ние мислим с щерката в четвьртьк да посетим Уинтер Ланд в Хаид Парк. Само се моля да не е студд, че пак ще е разболея.

# 97
  • Лондон/Пловдив
DNP  три дами аз нямам мърдане от 8-ми клас  Joy от тогава съм си 48 кила . Като бременна качих 20 ,но три месеца след това пак бях 48 явно такава ми е структурата ,а се скъсвам да ям сладко .
Ние се прибрахме в БГ и чак другата година ще се приберем в Лондон Crazy  Joy колко хубаво звучи . Моя мъж такъв луд човек няма от днес е на работа , уж викат в БГ криза няма работа ,а веднага го напънаха и сега ще работи ей бясна съм . Гледам рецепти хвърчат из темата , аз много на почива съм го ударила нищо не съм измислила май в последния момент ще го мисля .
Шу честит ти хладилник Crazy..............и къща  Heart Eyes само любов да има в нея .
Лека вечер нямам сили вече .

# 98
Минавам само да се похваля, че снощи в 8 без 10 се роди нашата трета дъщеря! И двете сме добре, таткото също  Mr. Green

# 99
  • Нотингам/Пловдив
Ana Mu ,честито   bouquet Много хубав подарък за Коледа.
 Шу на вас да ви е честита новата къща и много щастливи моменти в нея  Hug
 Ние продължаваме да си боледуваме,на обед сме пак на лекар   Cry

# 100
Честито Шу за новата къща.

Честито и на Ana Mu за прекрасната и дъщеря, да е жив и здрава и много да ви слуша.

Момичета страхотни подаръци сте си направили за Коледа. Моят подарък е, че майка ми, баща ми, сестра ми и приятелят и ще ми идват на гости. Много са ми залипсвали Simple Smile

# 101
Честито бебче на Ана Му- да ви е жива и здрава Simple Smile
Шу, честита придобивка!
Весели празници на всички Simple Smile

# 102
Ana Mu честита дъщеричка  newsm68 newsm51

Шу - Ихаа  честита нова къща, много любов и много хубави моменти да посрещнете в нея ( вече мога да си пусна палците  Simple Smile)

# 103
Честита нова къща на Шу  smile3501
Честито бебче на Ana Mu ,да ви е жива и здрава малката принцеса   ylinfant  party006

# 104
Благодаря ви момичета  bouquet

Шу, честит нов дом! Много топлина, любов и разбирателство да има в него Simple Smile

Ана Му, честито бебенце! Много здраво и щастливо да расте babydust7

Общи условия

Активация на акаунт