Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 115
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • Манчестър
  Здравейте и от мен   Simple Smile Отдала съм се на готвене, жива да не бях  Laughing Мъжо вече е видимо притеснен, такова чудо не е било  Crazy  Малката проходи, много е смешна  Heart Eyes
  И аз предпочитам на село. Екстра си ми е тука, евтино, спокойно. Моето село е чак прекалено спокойно, но ми е добре. Близко сме до Честър, за мен е доста добър град за живеене. В Лондон направо ми е гадно, без да обидя никой. И колкото и тъпо да звучи на първо място чужденците ми идват повече.
  Момичетата, който се интересуват от къщи, може ли да ми кажете, ако сте запознати, за mortgage, в който се взимат впредвид и Чайлдкеър такс кредита. Ходихме в една компания, с много добри условия, но те като спаднат таксата за градината, която ни е 650 паунда и не се класираме да ни отпуснат. Казаха ни, че има такива, който включват и бенефитите като приход, но все не стига времето тия дни да почна да ги прехвърлям, а те са многоооо. Вече сме склонни да вземем заем и с не толкова добри условия, защото наема си тече, а малката ще е на градина още 3 години...
   Соня честито и тук, чакаме те на втори да разказваш  Simple Smile

Освен това, няма нужда да прехвърляш всички компании .....губиш време......намери independant mortgage broker , той ще свърши всичко за теб...

# 211
   Мерси за отговора Аве. Ние бенефити почти не получаваме, Чайлдкеър-а бърка работата, преди него взимах по 10 паунда на седмица, сега ги вдигнаха. Но са си прави хората, догодина може да го спрат, ама то и мога да забременея с петзнаци, след като взема кредит,малко е тъпичко, ама няма как. Не сме ходили до mortgage broker , защото не ми се плаща, ако е невъзможно да ни дадат кредит. Почвам да се чудя да викнем свеки за няколко месеца и да спрем малката от градина, което хич не ми се иска, но докато минат процедурете. Имам доста да чета още де, не съм много запозната с нещата. Сега работя  парт тайм, искам фул тайм, но малката много боледува и то сериозно, звънят да я пребираме през ден и с плащането на гледачка ще ми е все същото, та и това чакаме да мине. Явно ще се чака  Confused

# 212
  • Манчестър
   Мерси за отговора Аве. Ние бенефити почти не получаваме, Чайлдкеър-а бърка работата, преди него взимах по 10 паунда на седмица, сега ги вдигнаха. Но са си прави хората, догодина може да го спрат, ама то и мога да забременея с петзнаци, след като взема кредит,малко е тъпичко, ама няма как. Не сме ходили до mortgage broker , защото не ми се плаща, ако е невъзможно да ни дадат кредит. Почвам да се чудя да викнем свеки за няколко месеца и да спрем малката от градина, което хич не ми се иска, но докато минат процедурете. Имам доста да чета още де, не съм много запозната с нещата. Сега работя  парт тайм, искам фул тайм, но малката много боледува и то сериозно, звънят да я пребираме през ден и с плащането на гледачка ще ми е все същото, та и това чакаме да мине. Явно ще се чака  Confused

На mortgage broker не се плаща ако нямате сделка....някой може да чарджи 100-ина лири за начало,ама вярвай ми , струва си всяко пени....сама няма да се оправиш, също и те съветвам да не ходиш в high street bank. Independent mortgage advisor обикновено имат достъп до целия пазар , а това са около над 200 компании,които дават ипотеки....той/тя ще ви изберат  наи-добрия продукт за вашите нужди...като идеш при някои адваизър, питай го до колко продукта има достъп..трябва ти такъв с целия пазар...навремето като сменях последно ипотеката, имаше около 10 000 пакета на пазара, сама разбираш,че няма как да ги разгледаш всичките.
Освен това не е само какъв deal ще вземеш, има значение и overall cost, e.g. arrangement fee, solictor's fee и тн..на някои пакети arrangement fee е % от ипотеката, на други е flat rate и тн...
пиши ми на лични ако искаш помощ...аз книга мога да напиша за ипотеките..Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 213
Аз лично в Бг съм ползвала кредитен консултант и наистина свърши работа, която аз за да свърша щеше да ми отнеме 2-3 месеца. Ако и в Англия е така, мисля си струва да се ползва. Все пак човек като не разбира от нещо е по-добре да се обърне към професионалист, според мен.
Аз също не харесвам особено Лондон - по-точно, кварталите които ми харесват са прекалено скъпи, а тези които са ни по джоба не са точно това което искам  Grinning а като гледам по сайтовете, в по-малките градчета може за 150-160хил да се намери съвсем прилична къща в добър район. За тези пари в Лондон може да се взема само малко апартаментче и то в не особено приличен квартал  Confused
Чак селце, не знам  Thinking, май скучно ще ми е, по-скоро град 100-300 хил население. Не знам, ще видим като му дойде времето.
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година !   bigdance2

Аз ще съм сама с 2-те деца и съквартирантката, ще си опечем едно пиленце, че и двете сме диетични  Laughing, една салатка, винце и това е - лесни сме.

# 214
Здравейте и от мен най-после да се вредя и аз на компа от децата.
Останахме очаровани от Бристол и Бат.
Благодарности на Шу и Merry, че отделиха време за нас.Беше ни много приятно да се запознаем и дано скоро имаме пак възможност да се видим.  Hug Hug Hug
Весело изкарване тази вечер тъй като ние сме си сами тази година много ще се учудя ако изкарам до 12 часа  Mr. Green
И аъ да кажа ние сзщо живеем на село и си имаме всички и не бих го сменила за големия град  Peace

# 215
Ave, в Romiley e. Ние се бяхме нагласили за Marple (което е съседното село), ама тази къща най-много ни хареса, пък и те взеха че ни приеха офертата, неочаквано.. Я кажи ти за или против tracker mortgages си Simple Smile

Уф, такъв лош ден за английския футбол днес, направо нямам думи.. знаех си, че не трябва да ходя на този мач.. Confused

Весело посрещане на Новата Година на всички, много късмет, любов и щастие през новата 2012 Simple Smile
 baloni

# 216
E.L. права си за 160-170 хил. можеш приличен дом да намериш, а в Лондон -трудно. От трите града: Нортхамптан е с наи-голяма престьпност, аз бих избрала или МК или Бедфорд. В Бедфорд сьм била няколко пьти, и то все лятото,когато е топло Laughing Главната им пьлна с хора ,като стьргалото в Пловдив Mr. Green Така ми става хубаво Mr. Green Но за кварталите нямам голямо наблудение.Така че мислете Peace
Ани Джи и ние сме самички тази нова година, сигурно и аз ще сьм в леглото Blush Днес водих щерката на кино- Смьрфовете, после боулинг, Мак Доналдс и т. нат. , направих баницата и сьм гроги!
Аве, под ипотека имаш в предвид mortgades. нали! А освен м. адваизьр ,не ти ли трябва и адвокатска компания,която да движи нещата? А знаеш ли дали сега предлагат още моргич само интерест фии да се плаща?

# 217
  • до морето
Нека Новата 2012 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година! santa2

# 218
Честита Нова година! Дано донесе много любов, радост, здраве и много успехи!

# 219
  За много години момичета! От всичко хубаво по много  Hug
  Благодаря ви много за съветитие, за сега сме пред затишие и събиране на пари. Аз ще търся и фул тайм работа и да видим. Падна ми се късмет от баницата нова къща и печалба от тотото, та сега остава само да си пусна тото  Laughing
  Иначе изкарахме добре, ядене, малко пиене за мен, но малката реши, че няма да проспива първата нощ и от 2 до 6 ни държа будни, после спа един час и пак стана. Чак сега я укротихме. Не е от мене това дете...

# 220
Честита Нова Година и от мен ! Здраве, мир и късмет в семействата Ви, който каквото си пожелае ( къщи, бебета, нова работа и т.н ) всичко да се сбъдне !

Момичета, моля за съвет. Искаме да си пуснем  дом телефон и нет. До сега ползвахме от къщата на хазаина ( съседна до нас ) уаерлез , в началото беше Ок, но при него се нанесоха една двойка и  нета стана безкрайно слаб. Нямам никаквъ опит с подобно нещо тук. Знам ,че трябва да гледам дали оператора, който ще избера има покритие при нас. Но не съм наясно за какво се наема линията , и т.н И изобщо кой оператор има добро обслужване и кой не. Та всяко менние ще ми е от полза.

Благодаря Ви.

# 221
Честита Нова Година на всички Нека новата година ви донесе всичко хубаво,което старите не са успели,нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много усмивки и любов!

Ние растем, храним се добре, добре че имаме баба да ни помага, че незнам как щяхме да се оправяме. Пожелавам го на всички които все още не са го усетили.

# 222
Честита Нова Година момичета. Много здраве и успехи!

Нашето парти (според мен) мина много добре. Много смях, музика и сладки приказки. Храна до пръсване, та има и за още едно парти. Гостите ми бяха страхотни Heart Eyes Децата щуряха, както винаги, но този път няма поражения, че миналия път счупиха диваните Crazy Яна е с цицина и точка на челото, че целна ръба на масата, но то не може да се търчи и дивее до сто часа и да няма поражения. Тя всъщност за първи път имаше приятелче с което да си играе, Анабел.  Много беше доволна и днес само за нея говори. Мъжете бяха почти цялата вечер на двора, а жените кротко на масата Laughing Догодина пак, ако не и по-рано Mr. Green
Днес рано рано почнахме с пренасянето, че не остана и още продължава...

# 223
За много години!

Шу е отсрамила бандата с кратък брифинг..

Много е хубаво форумният профил да те погледне с гостоприемство и вместо аватар да срещнеш истинска усмивка!
А какви вкуснотии правят тези никове  Heart Eyes

Подписи и лентички да се визуализират в топуркащи крачета, смях, е, не мина и без сълзи...

А във връгът в леглото да откриеш забавен и  младежки дух с готварски, музикални, танцувални таланти  Whistling

Аланглето мина бойното кръщене, оцеля и е заклет фен  Mr. Green

Благодарско на всички, които прегърнаха идеята и осъществиха я с толкова отворено сърце..

# 224
Ъ, Толумбе, аз кратка, ама ти още по-кратка!?

Общи условия

Активация на акаунт