Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 102
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, английски мами. щастлива нова година.
От известно време ми се върти идеята да се преместя в Англия.
Имам доста въпроси.
На първо място да кажа, че съм самотен родител.
Интересува ме какви са възможностите за отглеждане на дете на 2 год. Има ли детски заведения, с какво работно време са, какво е заплащането?
Има ли помощи за самотни родители?
Ако някой е наясно и има желание да ми помогне в питанията, моля да ми пише на лични.
Благодаря предварително.

# 226
  • Лондон
Аз ще съм още по-кратка Grinning Всичко се получи супер, браво за ентусиазма и организацията... Днес сме обаче в 9 по леглата smile3507

Честита Нова година на всички, най-много да сме здрави и с късмет, другото си го можем Laughing

# 227
  • Манчестър
Ave, в Romiley e. Ние се бяхме нагласили за Marple (което е съседното село), ама тази къща най-много ни хареса, пък и те взеха че ни приеха офертата, неочаквано.. Я кажи ти за или против tracker mortgages си Simple Smile

Уф, такъв лош ден за английския футбол днес, направо нямам думи.. знаех си, че не трябва да ходя на този мач.. Confused

Весело посрещане на Новата Година на всички, много късмет, любов и щастие през новата 2012 Simple Smile
 baloni

Принципно съм фенка на tracker mortgage,ама зависи какво траква. Навремето имаше едни дето бяха о.5-1% на процента на BoE,ама май вече няма такива. Братовчед ми има такъв и преди години плащаше много , сега лихвата му е 1%...... Grinning Grinning
Аз лично никога не съм имала.....

# 228
Сега мисля все още има такива, които тракват ВоЕ.. поне с нашия адвайзър за такава си говорихме.. въпросът е сегашният 0.5% докога ще продължи да е толкова.. Simple Smile

И с по-малко от 1% има... http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/5038982/Coupl … ates-slashed.html Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 01:05 от Sonnia

# 229
За много години , здраве, здраве и пак здраве желая на всички! Другото се постига!   Hug 

# 230
За много години момичета  Hug,много здраве,късмет и любов да ви следват вас и вашите близки като неотлъчна сянка. Тъй като нашия татко беше на работа ние с Рени ходихме да гледаме зарята до колелото,такава навалица беше направо нямам думи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 231
  • Bristol
За много години!!!  Hug
А от вторник back to reality и на диета, то не може така  Laughing Как можахме така да заседнем около масата на НГ, със сладките приказки и храната сладко вървеше  Embarassed

# 232
Честита нова година на всички ви! Много здрави и щастливи бъдете! Ние от гости не можем се оттърва, а и поводи не ни липсват:)! Аз кърмя денонощно  Mr. Green а, двете каки пък се тръшнаха от някакъв вирус, температура и болки в тялото. Дано ние не се разболеем, че не знам. Надявам се, от кърмата да е защитена бебка..

# 233
Здравейте, английски мами. щастлива нова година.
От известно време ми се върти идеята да се преместя в Англия.
Имам доста въпроси.
На първо място да кажа, че съм самотен родител.
Интересува ме какви са възможностите за отглеждане на дете на 2 год. Има ли детски заведения, с какво работно време са, какво е заплащането? има много възможности, но до 3 години всичко е платено - около 50паунда на ден. след 3 имаш 1/2 ден безплатен, след 4 целодневно безплатно. няма проблем с приема - има достатъчно места.
Има ли помощи за самотни родители? - има, но за да се класираш трябва да отговаряш на определени условия. не мисля че има вариант да кацнеш тук и от първия ден да виснеш на помощи, трябва да си работил известно време, да имаш осигурителен номер, да си внасял осигуровки и т.н.
Ако някой е наясно и има желание да ми помогне в питанията, моля да ми пише на лични.
Благодаря предварително. най-добре питай в бг хелп http://www.bghelp.co.uk/forums/

# 234
За много години ! Да е мирна и плодотворна !

# 235
За много години момичета !!!! Да сме живи и здрави  на всичко друго ще му намерим колая Wink

# 236
Честита Нова Година, момичета!

Да е здрава, мирна, плодородна и успешна за всички!  Hug

# 237
Здравейте момичета Simple Smile
Нашето пренасяне върви с пълна сила. Днес купихме и последните пердета и даже съжалявам че не всички са от този магазин, защото наистина имаха страхотни неща. Намазах и едно огледало, с което май ще се мразим дълго, че .... Днес Мери взе Боян че поне само едно да мрънка, че все им е скучно и все са недоволни, ама то и от какво да са или ги влачим по магазини за обзавеждане или скучаят в къщата, а ние само ги гоним, че все се врът където не им е работа.

Девойките от партито мълчат, сякаш не са много доволни, но аз съм Mr. Green Тулумбата е страхотна! Яхнала метлата и ЦветаК хич не и отстъпват, много приказки, много смях, много нещо. Свидничка аз си я знам и си я обичам от преди Heart Eyes както и Мери Heart Eyes.Аланглето на Тулумбата е страшен пич, мъжете не го оставиха и за секунда сам и се говореше предимно на английски за може и той да разбира, а те си разказаха де що смешна случка в живота им е имало Crazy а те не са малко. Бяхме се разделили на мъже на двора и жени на масата и затова на мен партито не ми стигна. Исках да чуя и да присъствам на всеки разговор, но уви изпуснах Mr. Green Децата.... ми те си щуряха както обикновено.
Успешна седмица на всички !

# 238
 Шу чакаме и снимки от партито, не само разкази  Simple Smile И завиждаме благородно  Mr. Green
 Ние имахме Уелско парти, днес мъжа ми е рожденник и правихме на малката Прощъпулник. Соня и аланглето* ни бяха на гости. Малката ще става зъболекарка  Grinning Научихме аланглето* как се прави, сега да прави бебета и да прохождат ще чакаме  Laughing Видяхме и пръстена, много е хубав.
 Чакам и Танятайс тези дни на гости.
 От утре съм на работа, нищо че съм отпуска до края на седмицата  Rolling Eyes
 Някой знае ли, ако съм парт тайм, 16 часа на седмица на около минимална заплата какво майчинство ще взимам евентуално. Нямам планове за бебета поне още 5 години, но днес осъзнах, че мъжо е вече на 35 и ако чакам 5 години още...Но така не ми се занимава с бебета и бременеене  Whistling Ох, вече ви писна от мойте планове, ама като не ми се споделя с близки, че се филмират тормозя форума  Laughing

# 239
  • Манчестър
Шу чакаме и снимки от партито, не само разкази  Simple Smile И завиждаме благородно  Mr. Green
 Ние имахме Уелско парти, днес мъжа ми е рожденник и правихме на малката Прощъпулник. Соня и аланглето* ни бяха на гости. Малката ще става зъболекарка  Grinning Научихме аланглето* как се прави, сега да прави бебета и да прохождат ще чакаме  Laughing Видяхме и пръстена, много е хубав.
 Чакам и Танятайс тези дни на гости.
 От утре съм на работа, нищо че съм отпуска до края на седмицата  Rolling Eyes
 Някой знае ли, ако съм парт тайм, 16 часа на седмица на около минимална заплата какво майчинство ще взимам евентуално. Нямам планове за бебета поне още 5 години, но днес осъзнах, че мъжо е вече на 35 и ако чакам 5 години още...Но така не ми се занимава с бебета и бременеене  Whistling Ох, вече ви писна от мойте планове, ама като не ми се споделя с близки, че се филмират тормозя форума  Laughing

Е и какво като е на 35.......след 5 ще е на 40...до 50 има още 15 години..що бързаш?

Общи условия

Активация на акаунт