Моят опит от сайт за запознанства...

• 266 861
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 120
И аз мисля,че малко мина времето на сайтовете за запознанства...И все пак те са единствената възмажност за дамите над 40 години...

# 121
  • ВАРНА
И аз мисля,че малко мина времето на сайтовете за запознанства...И все пак те са единствената възмажност за дамите над 40 години...

Зависи коя е жената и как изглежда.Н 50 и на 60 може да изглеждаш прекрасно.Сайтовете са за тези които нямат избор.Ако си красива,интересна,възпитана и умееш да задържаш интереса на мъжете то няма да търсиш-винаги ще има добри резерви,които ще чакат благоволението ти.

# 122
Сайтовете са за тези които нямат избор.Ако си красива,интересна,възпитана и умееш да задържаш интереса на мъжете то няма да търсиш-винаги ще има добри резерви,които ще чакат благоволението ти.
Shocked
Златен гол в продължението, и то след всички преки и непреки свободни удари на намерилите свестни мъже онлайн, чиито примери потвърждават, че такива има, само че явно не кълват на трици.
Обзе ме коледно настроение.

# 123
  • България-Швейцария
И все пак те са единствената възмажност за дамите над 40 години...
Не зная точно какви дами над 40 познаваш, но това, което си написала е голяма заблуда Wink

# 124
Сайтовете са за тези които нямат избор.Ако си красива,интересна,възпитана и умееш да задържаш интереса на мъжете то няма да търсиш-винаги ще има добри резерви,които ще чакат благоволението ти.

Аз съм съгласен напълно с това твърдение... Хубавите, красиви и интелигентни жени просто нямат нужда да правят каквото и да е усилие (още по-малко пък да се регистрират в сайтове за запознанства) - мъжете се тълпят около тях и те само трябва да си избират...
Сайтовете за запознанства са за по-грозничките и жени с проблеми с общуването, които не могат да си намерят мъже по нормалния начин.

# 125
О, никак не съм съгласна с мненията, че сайтовете за запознанства са за жени над 40 или за по-грозни жени.  Shocked Аз влизах, когато бях на 20 понеже беше много интересно - все някакви чудати екземпляри ще се намерят да те развеселят. Изобщо беше много интересно и то не точно да се срещаш, колкото да си пишеш с някой - като почнете едни разговори, няма спиране - малко като тук, но по-интересно.  Laughing Има много хубави жени в тези сайтове, мъжете като че ли са по-грозни, но и хубави се срещат.  Laughing А може би в сайтовете за запознанства и изобщо в интернет пространството човек може повече да се отпусне, ако е по-задръстен и затворен и много го няма в общуването, особено с противоположния пол. Да не говорим, че хората с фантазия могат да се представят за какви ли не и да се забавляват от това или ти да се забавляваш като ги гледаш какви са.  hahaha

# 126
  • В Космоса
Не познавам жени, които са влизали с цел в такива сайтове, така че не мога да твърдя дали са по-грозни. По-скоро си мисля, че наистина са над някаква възрастова граница, не се наемам да определя точно каква, но до едно време наистина има повече свободни мъже. С напредване на годините заетите се увеличават (както и жените) и е по-трудно да си намериш някого.

# 127
мисля,че поставяте нещата в тесни рамки-дърти и грозни.А как ще обясните активността на привлекателни 18-20 годишни момичета?Абе всеки да прави квото му е кеф Peace

# 128
  • София-в сърцата на моите деца
И докато обсъждате сайтовете за запознанства авторката на темата изчезна да се срещне с Принцът на белият кон! Laughing

# 129
а ние заетите се ровим в нета Laughing

# 130
Ахаааа ето къде се криете, а инак като питам за Секстинг - не били наясно. А, я виж колко народ го практикува. Laughing
По темата- пълна скука съм, никакъв опит нямам за сега. Twisted Evil

# 131
Сега се сещам с къв пич се бях запознала. ФитнеЗ инструктор. Че и съвсем истиснки беше. Едни пози, едно чудо чупеше през тоя обектив с полусъбути гащи, но си личеше, че не са крадени - не гащите, снимките. Разговорът го започнахме с това, че много обичал да се целува. Някъде след втората минута ми разказа как се бил избръснал целия и ме котьосва, котьосва... Даже и по телефона се чухме. Покани ме на гости човека. Беше си направил график и някак си успя да ме помести в него. Аз разбира се, леко го поизлъгах, че ще отида. Не за друго, ами предполагах просто, че взема ли да му се явя на тепсия, най-вероятно щеше да се окаже, че трябва да му плащам. Много ми навяваше асоциации за жиголо това избръснато момченце. След като не го уважих, съвсем му възбудих интереса и постоянно ми изпращаше разни смс-и.
По едно време пък с някакъв изпедерастен професор от Варна се бях запознала, който също много обичаше да се снима полугол, пишеше поезия на английски ( тук леко се съмнявах, че плагиатства от Оскар Уайлд, но явно си мисли, че съм твърде глупава, за да се сетя), все говореше как прави някакви купони с много мацки, как ще си поизбръсне краченцата и ще си направи маска на лицето. Явно искаше да минава за нещо като бисексуален богат интелектуалец. По снимките си личеше, че не е като да живее в някаква мизерия, а изобщо не съмнявам, че на тях не е бил той. Май трябваше да му отида на гости аз, да открия 10-те разлики. Предполагам, че е очаквал да си падна по него, да му се изтърся на вилата с фонтанчетата с делфини, а той най-невинно да ми съобщи, че не си пада по жени.
Не знам, в тези сайтове като елмац, например, защото на мен опитът ми е основно от там, на човек му е нужен точно един ден да се ориентира, че ще е ужасна грешка, да вземе образите на хората там и собствения си идеализиран образ твърде насериозно. Може да се каже, че основно за развлечение съм влизала там. Ако авторката толкова я дразнят класифицираните типажи, по-добре изобщо да не си губи времето там, след като е и ясно, че съвсем сериозно си търси сродна душа.

# 132
  • Бургас
Аз имам наблюдения, че много и различни по интелект и умствен багаж като цяло мъже/жени са регистрирани в такива сайтове за запознанства.Обаче от всичко написано дотук, не съм съгласна, че в тях се регистрират обезнадеждените 40 годишни стари моми и момци, грозни, дебели, не толкова умни и т.н. епитети.Просто има от всяка възраст и категория дето се казва /личен опит/.
И когато човек не може да открие своята половинка, там където е пробвал години наред - заведения, театри, кина, ресторанти, дискотеки и не знам си още къде, не му пречи да се впусне съвсем авантюристично да се регистрира в подобен сайт, за да пробва късмета си и в него.
Самотата страшно много погубва човек

# 133
Хехе, като млада и зелена съм се регистрирала из разни популярни сайтове. Тогава все още не съществуваше Елмаз. ) Но имаше други естествено. И говоря за възрастта 16-18г. Като към края влизах изключително рядко (нямаше и кога, на 17г вече бях студентка и се срещах със супер много хора). 
Имало е какви ли не екземпляри, и откачени и с проблеми и какво ли още не. ) Но и съм се запознавала със страхотни хора, съвсем наред с главата и всичко останало.

# 134
Странно, виждам тук мнения, че сайтовете били за жени над 40, "грознички жени" и т.н. Истината е, че тези сайтове са пълни с 20-годишни пикли, търсещи секс и 20-годишни разгонени тийнейджъри. Много малък процент нормални мъже и жени има там.

Общи условия

Активация на акаунт