Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 176
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 585
Как ли пък не, да не съм на интервю за работа. Прекрасната ми личност е в състояние да очарова събеседник за по-малко от 10 минути без да каже и дума за себе си.  Laughing

# 586
Аз усещам, че на такава speed dating среща бих се провалила.  Laughing Единствено външният ми вид може да ме спаси.  Laughing Хич не се справям добре, когато съм под напрежение, а за мен това си е огромно напрежение. Не е като лежерно да си обяснявате нещо с часове, да се опознавате бавно, да се разхождате в парка... Нещо тези спийд неща не са за мен.  Stop

Ами съставяш си кратка автобиография, която да изрицитираш в рамките на 5 минути, научаваш я и на срещата започваш да рецитираш, а вторите 5 минути са за другата страна, а ти си водиш записки, за да не забравиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А, мерси. АЗ съм много притеснителна и ми трябва малко време, за да се отпусна. А това ми звучи като кръстосан разпит. Абе не е за мен такова нещо.
Бе то аз и от пръв поглед иначе очаровам ама това значи да мълча 10 минути и остава да мина в графата "тъпи".  Mr. Green Не че не ми се е случвало и това.  Laughing

# 587
О, в никакъв случай нямах предвид да мълча 10 минути.  Mr. Green Затова написах "личност", не "външност". Външността ми се знае, че е зашеметителна, като изключим вече печално известната ми брадавица.  Laughing

# 588
А, не, не 5 минути биография, аз преди да ида, четох препоръки по американските сайтове  Joy Там споменаваха, че биографията и нещата, които харесваш/правиш през свободното време, трябва да са в рамките на 30 сек - 1 минута, после другият и той така и след това се захващаш по някоя от допирните точки, ако има  Laughing Ако няма, задаваш общи въпроси от рода на обичаш ли да пътуваш, каква музика харесваш, обичаш ли да четеш и все се намира тема за разговор  Laughing
Аз 5 минути само за себе си не мога да говоря Laughing

# 589
О, в никакъв случай нямах предвид да мълча 10 минути.  Mr. Green Затова написах "личност", не "външност". Външността ми се знае, че е зашеметителна, като изключим вече печално известната ми брадавица.  Laughing
Екстра си ти - действай.  Wink Брадавицата може и да е чаровна, но ако толкова ти пречи - махни я с лазер. Аз имах една бемка на окото и така я махнах.  Grinning
На мен определено ми трябва повече, за да се разприказвам. За 10 мин не мога, не е за мен.  Laughing Но затова светът е пълен с какви ли не хора и за всеки има пътници. Това го казвам и за да дам кураж на някой задръстеняк като мен.  Laughing Лошото е като се съберат двама задръстеняци - там работата става много бавно и интересно (между другото).  Laughing

# 590
Хепи, не знам защо се определяш като задръстенячка, но си разкошна.

Ео, написала си си домашното, определено.  Laughing

# 591
Хепи, не знам защо се определяш като задръстенячка, но си разкошна.

Ми тук не си личи ама наживо... На външен вид не ми личи също, в смисъл че външността ми компенсира това, което е отвътре. Абе аз си знам колко се притеснявам, понякога даже и се изчервявам. Абе много съм зле, няма какво да говорим.  Laughing

# 592

Да, щото и аз съм от задръстените. Много ми е трудно да говоря с непознати, дори избягвам да се обаждам по телефона за резервации и такива прости неща.  Crazy Та от части и затова реших да се бухна на Спийддейтинг, за преодоляване на темерутщина. Не я преодолях, но пък за една вечер се позабавлявах Sunglasses

# 593
И аз ходих на спийд-дейтинг.  Laughing

Всъщност съм толкова стеснителна, че нито един от приятелите ми не можеше да повярва, че съм посетила подобно събитие доброволно  Laughing

# 594
  • София
И аз ходих на спийд-дейтинг.  Laughing

Всъщност съм толкова стеснителна, че нито един от приятелите ми не можеше да повярва, че съм посетила подобно събитие доброволно  Laughing

А имаше ли положителен резултат  newsm78 newsm78

# 595
Да  Flutter

Отидох на събитието без абсолютно никакви очаквания, наистина не смятах, че някой от мъжете там ще ми допадне за нещо повече от компания за излизане.  Blush Осем месеца по-късно заживях с едното си съвпадение.  Laughing

# 596
Спийд-дейтинг са срещите на конвейр?

# 597
  • София
Да  Flutter

Отидох на събитието без абсолютно никакви очаквания, наистина не смятах, че някой от мъжете там ще ми допадне за нещо повече от компания за излизане.  Blush Осем месеца по-късно заживях с едното си съвпадение.  Laughing

А другото съвпадение - за любовник ли го хвана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Майтапя се.  Mr. Green Mr. Green Пожелавам ти много щастливи мигове и може и да опитаме някога  Laughing Laughing

# 598
А другото съвпадение - за любовник ли го хвана  Mr. Green

Не, бяха общо три, твърде много щяха да ми станат  Laughing

# 599
Подбутвам темата, защото смятам, че е много полезна! Има какво да се научи, а,  е и  много забавна!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт