Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 240
  • 1 042
  •   2
Отговори
# 570
И аз държа да общувам с хора от мойта социалноикономическа прослойка, Crossing Armsот ъндърграунда... LaughingКолкото до метълите, май се налага и тук да копна 1 виц. Grinning                          

# 571
  • някъде по морето
Достатъчно е мъжът да е млад, красив и добър, а какъв цвят е ферарито му, няма никакво значение... Joy

# 572
Ако не друго, поне от тези сайтове научих, че съм от
социоикономическа прослойка, дето рядко се среща
в България и не се измерва само с кинти, от които за
жалост все още имам недостиг- но не чак такъв, че
да се ангажирам с "мъж от интернет"- да, има такова
място, щото на хартия звучат добре, но ако ги срещнеш
на живо, няма да им обърнеш внимание заради странното
излъчване.

# 573
Mamacita Bandida, ти ги осакати всичките.  Laughing Има и готини, недей така.  Simple Smile

# 574
  • София
Имала съм богат мъж. Най-истинският в живота ми, великодушен и широко скроен, търпелив, разбиращ и приемащ. Парите му са от много работа и акъл. Пожелавам ви да познаете по един такъв в живота си...
Защо говориш в минало време, да го беше грабнала щом е бил толкова свестен? Wink

Почина от рак през март тази година... Този аргумент дали е достатъчен?

# 575
Mamacita Bandida, ти ги осакати всичките.  Laughing Има и готини, недей така.  Simple Smile

Не всичките, наистина има и готини, но все пак пространството
интернет крие доста неща, които се виждат след стотна от
секундата на живо.

# 576
Някой посещавал ли е Speed Dating (или така наречените Бързи Срещи)?

# 577
  • Galaxy 13197853088
Кобилкина се жалва че мъжете били кът на такива срещи ...

# 578
Някой посещавал ли е Speed Dating (или така наречените Бързи Срещи)?
Аз съм била. Забавно беше.  Grinning

# 579
Харесаха ли ти хората там? Нямам предвид дали си забърсала гадже  Laughing, а просто така, като хора, допаднаха ли ти?

# 580
Да ти кажа, явно хората имат различни критерии. Crazy
Аз бях на среща за хора между 25 и 35 години, като аз - на 27, бях най-малката  Laughing
Понеже после бяхме останали да си говорим с няколко от момичетата, подочух разни неща.
Аз за втора среща бях одобрила 6 момчета, като имах 5 съвпадения (т.е. и те са ме одобрили).
Повечето други момичета бяха одобрили до 1-2-3, което мен ме потресе и реших, че явно имам ниски критерии  Joy А от организатора дочух, че момчетата одобряват средно между 7 и 9 момичета. Laughing Явно за сигурност  Mr. Green
Всичките 10 момчета бяха прилично изглеждащи, с добри професии и образования (двама адвокати, двама програмисти, фотограф, графичен дизайнер, двама икономисти - това помня) и съумяваха да намират теми за разговор или ако се чудят какво да кажат, да се водят по това, което аз питам. Тези, които не одобрих, беше или защото нещо не ми допадаха като външен вид или защото, въпреки че не сме мълчали, не са ми допаднали темите за разговор. Установих, че за 10 минути можеш да си кажеш МНОГО неща с хората. И ако с първите 2ма се чудиш какво точно да кажеш, то по-нататък става доста по-лесно Laughing

# 581
Мерси, Ео, за изчерпателната информация. Звучи забавно.  Laughing

# 582
То си е забавно. А най-забавното беше, че повечето от жените бяхме сами, докато от мъжете само 2ма сами, другите - двойки приятели Laughing Не знам, повече нужда от подкрепа ли имаха, какво ли  Laughing

# 583
Аз усещам, че на такава speed dating среща бих се провалила.  Laughing Единствено външният ми вид може да ме спаси.  Laughing Хич не се справям добре, когато съм под напрежение, а за мен това си е огромно напрежение. Не е като лежерно да си обяснявате нещо с часове, да се опознавате бавно, да се разхождате в парка... Нещо тези спийд неща не са за мен.  Stop

# 584
  • София
Аз усещам, че на такава speed dating среща бих се провалила.  Laughing Единствено външният ми вид може да ме спаси.  Laughing Хич не се справям добре, когато съм под напрежение, а за мен това си е огромно напрежение. Не е като лежерно да си обяснявате нещо с часове, да се опознавате бавно, да се разхождате в парка... Нещо тези спийд неща не са за мен.  Stop

Ами съставяш си кратка автобиография, която да изрицитираш в рамките на 5 минути, научаваш я и на срещата започваш да рецитираш, а вторите 5 минути са за другата страна, а ти си водиш записки, за да не забравиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт