Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 242
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък мисля, че ако попише и поспори пича ще придобие безценен опит в общуването с нежния пол. Но не бива да се заседява дълго, че след това трудно ще се ожени ...

Съгласен. Ключът е в балансираното общуване с другия пол.
Дали ще приеме такъв съвет от тъпак като мен...?  Thinking

# 556
Иначе е от хората, дето поставят жената на пиедестал
и едновременно с това я смятат за по-низше създание.
Доста интересно, но ме интересува в коя "наука" и в
кой "спорт" се изявява. Щото елитните атлети се отличават
с известна скромност...

# 557

Sote-full, Stedra, момчета- внимавайте да не се
харесате прекалено много и да не минете на
другия бряг...ако вече не е късно...

Няма начин просто.. женските задници по ме вълнуват.  Mr. Green

Иначе е от хората, дето поставят жената на пиедестал
и едновременно с това я смятат за по-низше създание.
Доста интересно, но ме интересува в коя "наука" и в
кой "спорт" се изявява.

Съмнявам се Mamacita, това жените се изявяват в научните среди.. дори и децата си ще напътстват да вървят по техните стъпки.  Mr. Green
Да имаш най великата професия на света, е повече от научно доказателство за изява!!!  Joy

http://www.vsekiden.com/127262

Да не спамя темата.. социалните мрежи за запознанства са пълна загуба на време.. има къде по добри места за целта.. побързайте, може да има коледна промоция.  Laughing

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/12/05/kyde-da-dirite- … toto-gadje.174657

# 558
Темата вече има нужда от компетентно заключение на специалист с квалификация в определена област на медицината  Simple Smile

# 559
Много мразя богати мъже, гадни са ми някак. Предпочитам мърляв метъл с дълга мазна коса, който да ми говори на ма. Laughing

# 560
Ох, как го мразя това за мърлявите метъли Simple Smile Цял живот с такива общувам (метъли, де), нито са мърляви, нито ми говорят на ма Simple Smile Явно зависи и по какви други критерии си ги избира човек Simple Smile

# 561
И аз ги намирам доста спретнати метъли. Май Пънки искаше друго да каже. Това, че жените търсят богати мъже и се интересуват само от пари, е клише.

Пънки, остави го sote-full- той си живее в някакъв негов си измислен свят, който не е реалния, но нали той си вярва...

# 562
  • София
.... Това, че жените търсят богати мъже и се интересуват само от пари, е клише.
....

Разбира се, че е клише, равносилно на онова с лисицата и гроздето!

Имала съм богат мъж. Най-истинският в живота ми, великодушен и широко скроен, търпелив, разбиращ и приемащ. Парите му са от много работа и акъл. Пожелавам ви да познаете по един такъв в живота си...

# 563
Спокойно, познаваме.  Wink Парите не са всичко все пак. По-важни са вътрешните качества и отношението.  Peace Някои богати ги имат, други не. При бедните е същата работа. Абе не е до пари... макар че има златотърсачки, но те са само една от многото опции. Защо постоянно ни я набиват в очите?! Мисля, че повечето мъже така оправдават собствените си недъзи в общуването с другия пол, защото нямат доблест да си признаят, че грешат в подхода си. По-лесно е да обвинят жените - че се интересуват само от пари. Хайде де!  Stop

# 564
А какво е това "богат мъж"? Май всеки го разбира различно.

# 565
А какво е това "богат мъж"?

И на мен ми е любопитно какво разбират под "богат"  Laughing? И най-вече как проверяват "богатството" на съответния мъж, преди да излезнат на среща с него и изобщо преди да стане "заварката".   Wink

# 566
Във всеки случай общуването в сайтовете за запознанства ми даде
доста богати наблюдения по въпросите на съзнанието и езика,
каквито СУ не може да преподаде в иначе интересната си едноименна
специалност.

Под "богат" разбирам да съвпада с моята социоикономическа
прослойка. Не само на пари, но донякъде и на поглед към живота,
другото може и да е проблемно, справка- човек с часовник за 5000 лева,
който не се свени да говори за цената му.

Noveau-riche не приемам...

# 567
To си личи по всичко дали е богат - най-вече по начина на живот. ЗА другото да кажат "златотърсачките". Като се сетя всъщност какви екземпляри съм изпуснала заради това, че не съм златотърсачка, мога да дам някои съвети към тях:
-вместо да се обличате като фолк певици го дайте скромно - с малко грим и обикновени дрехи; с моя скромен вид съм привличала доста успели мъже, които имат фирми или са в шоубизнеса, въобще в елитните кръгове. Просто не са представлявали интерес за мен. Не знам защо никога не съм изпитвала увлечение към такъв тип мъже. Наистина не мога да си обясня, може би защото не мога да се чувствам сигурна с тях.  Rolling Eyes Иначе точно това са ми казвали, че харесват в мен - че не съм нагласена като другите.  Laughing Хайде, златотърсачки, направете се на скромни, че да ви провърви!  Wink Успелите мъже също търсят някой, който да ги оцени по достойнство, а не да искат само да им купи това или онова.

# 568
Изоставихте самотния философ май?
Каквото и да изпишите, винаги ще има ловци на злато. И от двата пола...

# 569
Имала съм богат мъж. Най-истинският в живота ми, великодушен и широко скроен, търпелив, разбиращ и приемащ. Парите му са от много работа и акъл. Пожелавам ви да познаете по един такъв в живота си...
Защо говориш в минало време, да го беше грабнала щом е бил толкова свестен? Wink

Общи условия

Активация на акаунт