Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 200
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 870
@ aidede
ами прав си, аз повече от 5 /на отделни потребителки/ не съм писал , тъй че е ОК да се ограничи спама от този порядък ..... хехе, а като не ми отговорят гледам никога  повече да не им досаждам  newsm78

# 871
# 872
murmeli, не ти се отваря линка.  Rolling Eyes Мисля си обаче, че това с интернет запознанствата донякъде е много несправедливо. Представям си, че може да има много готини хора, които просто не знаят как да се държат. Понякога съчувствам на подобен род самотници и ми се иска да имат повече късмет, пожелавам им го.  Peace

# 873
murmeli, не ти се отваря линка.  Rolling Eyes Мисля си обаче, че това с интернет запознанствата донякъде е много несправедливо. Представям си, че може да има много готини хора, които просто не знаят как да се държат. Понякога съчувствам на подобен род самотници и ми се иска да имат повече късмет, пожелавам им го.  Peace
На мястото на точките и чертичките хотнюз.бг.

# 874
Ох, тва за "достойнството" ме уби. Трябва да се направи сайт и за мъже с "достойнства" до 15 см - на мен по-голям не ми требе.  Laughing

# 875
Аз пък тази вечер за пръв път се престраших да си уговоря среща с човек от сайт. Писахме си 4 вечери по скайп и стана ясно , че разговора върви и имаме сходни интереси. Разменихме и ФБ , където и той и аз имаме по актуални снимки , тъй че поне визуални изненади няма да има. Малко се притеснявам да ви кажа, понеже аз ясно тръгвам с идеята че това е само опознавателна среща пък и аз съм си много предпазлива по природа и всъщност от там ми идват проблемите на мен, понякога докато се реша да предприема нещо то момента минал и отминал.
Тъй че, надявам се господинът да прояви малко такт и търпение , че ако е много настоятелен не знам как ще се оправям.

# 876
mia_bella, какво стана? Ама много си се притеснила нещо. Едно време преди да има сайтове за запознанства, имаше мирка и като се сетя на колко срещи съм ходила от тая мирка..  Laughing Не помня дали е имало такова вълнение ама като се срещнеш с още няколко, ще ти стане по-спокойно. Wink

# 877
 Днес изтрих последната си регистрация от подобните му сайтове.
Не знам има ли такова животно / щом казвате- значи има/ - щастливи връзки от нета но аз определено бях до тук с тези сайтове. Стоях достатъчно дълго време /6 месеца/ активно и разбрах,че просто е губене на време. Дойде ми в повече всичко - и простотията,и ограничеността,и секс офертите,и неграмотността,и липсата на връзка между нет и реалност и изобщо за мен времето прекарано там си остава загубено време. Започвам да ходя по барове  Laughing Sunglasses

# 878
Бахти, аз как вляза и все някой интелигентен ми се лепне, не че много влизам де. От дъжд на вятър.  Laughing Иначе преди години влизах често - често и имам добри спомени, готини хора. Явно съм късметлийка или пък качеството да се е понижило, знам ли.  newsm78 Аз не забелязвам де, но и не влизам много, така че явно не съм за пример.  Simple Smile

# 879
Aми да ви кажа добре беше, в смисъл приятно си прекарах , момчето по първи впечатления е много точно. Направо мисля че, за първа подобна среща уцелих , но може да е късмета на начинаещите. Не съм от тези където бързо действат , но ми беше важно тъй да се каже първото ми подобно начинание да не е пълна пародия , че можеше съвсем да се отчаям.

# 880
Днес изтрих последната си регистрация от подобните му сайтове.
Не знам има ли такова животно / щом казвате- значи има/ - щастливи връзки от нета но аз определено бях до тук с тези сайтове. Стоях достатъчно дълго време /6 месеца/ активно и разбрах,че просто е губене на време. Дойде ми в повече всичко - и простотията,и ограничеността,и секс офертите,и неграмотността,и липсата на връзка между нет и реалност и изобщо за мен времето прекарано там си остава загубено време. Започвам да ходя по барове  Laughing Sunglasses

Добре дошла в нашата партия. Само че не очаквай нещо по-различно из баровете. Единственото предимство е, че можеш да видиш директно човека от среща, което за мен е много. Незнам, но ако една жена дори и да има душевни недостатъци, външният вид е в състояние да ги компенсира. Искрено вярвам че и за жените е така. Това е едно от нещата което мониторът не може да ми предостави.

# 881
Бахти, аз как вляза и все някой интелигентен ми се лепне, не че много влизам де. От дъжд на вятър.  Laughing Иначе преди години влизах често - често и имам добри спомени, готини хора. Явно съм късметлийка или пък качеството да се е понижило, знам ли.  newsm78 Аз не забелязвам де, но и не влизам много, така че явно не съм за пример.  Simple Smile

Аз пък не мога да преценя дали някой е готин само виртуално. Ебахти, когато се запозная с накоя жена по интернет искам да видя с каква коса е, какво е лицето и, кави са и гърдите, краката, тялото, как се облича, какви обувки носи, може би високи токчета, искам да видя и формата на задника и. Може би е животинско, но най-напред искам да я знам външно. Може би по характер е много далеч от мен, но това искам да го установя след като я видя на живо, а не чрез сакатлъшкия интернет. Лично за мен, този начин за запознанства е приемлив, но не трябва да е основен. Какво да кажа, предпочитам една жена на живо, отколкото десет през интернет.   

# 882
Аз пък съм на мнение че, размяната на фейсбук профили може да ти даде доста добра идея с що за човек си имаш работа. Е не с чак такива подоброности които Марс държи , но все пак аз лично там имам снимки от всякакви събития и са ми доста актуални, така че може да се изгради доста ясна представа как изглеждам визуално , това + два , три дни разговори по скайп дава добра основа за една среща на живо без неловко мълчание и големи разочарования.  За мен лично като човек и с моя характер , това е по - добрия вариант от среща в бар.

# 883
Аз пък съм на мнение че, размяната на фейсбук профили може да ти даде доста добра идея с що за човек си имаш работа. Е не с чак такива подоброности които Марс държи , но все пак аз лично там имам снимки от всякакви събития и са ми доста актуални, така че може да се изгради доста ясна представа как изглеждам визуално , това + два , три дни разговори по скайп дава добра основа за една среща на живо без неловко мълчание и големи разочарования.  За мен лично като човек и с моя характер , това е по - добрия вариант от среща в бар.

Добре, колко далече би стигнала в интернет и колко на живо? Аз лично не бих отправил една искрена виртуална целувка на никой. Но пък на живо бих. Дори и след като установя след време че жената не ме кефи вътрешно, но пък външно да. 

# 884
Добре де Марс, ти пак наблягаш на външното привличане, а моята цел е да ги комбинирам двете. Пак казвам не искам безконечни разговори виртуални , а просто 2-3 ,от които да добия представа за човека и по лесно да разчупим леда на реалната среща. Не знам дали има смисъл да те питам ти би ли дал под някаква форма шанс на жена която, не те е грабнала от пръв поглед визуално , защото аз бих дала подобен шанс на мъж. Но пак стигаме кой с каква цел завързва запознанствата- аз лично си казвам истината нямам за цел сериозна връзка на всяка цена, но от друга страна няма да си легна с някой на първите срещи , а искам да го пооозная. Не си представям всеки мъж , с който излизам че е сродната ми душа, но все пак искам да съм сигурна, че дори и 2- 3 седмици или месеца които, ще прекарам евентуално с този човек ще са приятни и няма после да съжалявам за тях. За това за мен е важно да знам и вътрешно как е този човек преди да стигам до реални или виртуални целувки и секс.

Общи условия

Активация на акаунт